Dr.Red (22-11-09)
Dr.Red (22-11-09)
Η ριζουπολη ξαναρχεται . Που εισαι jojo να δεις μεγαλεια !!!
ÃÁËÁÆÏÁÉÌÁÔÏÓ ÊÉ' ÁÐÏ ÌÅÃÁËÏ ÔÆÁÊÉ!
ÂÜëôå üëïé ÓÊÁÉ íá äåßôå êÜôé ÔÓÏÕÃÌÅÍÁ ÁÍÈÑÙÐÁÊÉÁ.
ÌéëÜìå ãéá êáõôÞ áôìüóöáéñá.
ÂëÝðù ôïí ÏìðñÜíôïâéôò íá ôïõò êïõíÜåé ìáíôçëé åðåéäÞ äåí ðáôÜíå óôï ãÞðåäï ïé ëáãïß.
Ñå äå âáñÝèçêáí íá âãáßíïõí ðñùôáèëçôÝò áðü ÍïÝìâñç Þ ×ñéóôïýãåííá; Ôüóåò öïñÝò ôïõò ôï Ý÷ïõìå ÷áñßóåé êáé êïõôñïõâáëéÜæïíôáé áðü ìüíïé ôïõò. Ôï 2005 ôïõò åß÷á 'ðåé "áöïý äåí ôïí ðÞñáôå êáé ôþñá äå èá ôï ðÜñåôå ðïôÝ". ÊÜôé ôÝôïéï èá ðÜèïõí êáé öÝôïò. Áöïý åßíáé çëßèéá ... ôïõò ôï ðåôÜìå êáé ìáò ôï ãõñßæïõí ... ôïõò æáëßæåé ç êïñõöÞ ... = âáæÝëéêç õøïöïâßá!
ÌáñéíÜêç ôï ôÝñáò ôï óêïôþíåéò üôáí åßíáé ìéêñü áêüìá....
Ôï óêÜíäáëï ìå ôéò êáóÝôåò.ÌðÝïò:«ÁíáñùôéÝìáé óå ôé êüóìï ìåãáëþíù ôá ðáéäéÜ ìïõ. Ï ãéïò ìïõ äåí Þèåëå íá ðÜåé ó÷ïëåßï»!!
iakov7 (23-11-09)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=JIUtQl8Tapk[/youtube]
Faithful (22-11-09)
åéäáôå ðáéäéá ðùò áëëáîáí ôá óõíåóèçìáôá ôùñá?![]()
iakov7 (23-11-09)
deleted
+4 å?
ÂÜëôå óôïí êþëï óáò ôç âñùìïöõëëÜäá óáò ìáëÜêåò...
«ËÝãåéò ðáóÜ ìïõ íá óå ðñïóêõíÞóù. Êé åãþ ñþôçóá ôïí ðïýôæïí ìïõ êáé ìïõ åßðå íá ìç óå ðñïóêõíÞóù»...
Ãåþñãéïò ÊáñáúóêÜêçò ðñïò ôïí Ìá÷ìïýô ðáóÜ, 1823
τωρα ηρθε η ωρα τους.αυτο το αποτελεσμα εφτιαξε τον κοσμο.
μας δινει ωθηση πλεον για την νικη.
οποιος ειναι στο γηπεδο να μην σταματησει να παροτρυνει την ομαδα και να το κανει κολαση.οποιος δεν μπορει να κατσει σπιτι του.
33.000 αλαλαζοντες ολυμπιακοι θα πνιξουν τους ρουφιανος της πολης μες το σπερμα μιας και θα εκσπερματωσει ολη η ελλαδα.
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
Faithful (22-11-09)
Dr.Red (22-11-09)
respect στον κοσμα τον αδερφο μου απο την φλωρινα που ειναι μενταλιστ ο πουστης...
ισως ο μονος που την πιστευε σημερα την γκελα του λαγου.
![]()
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
differance (22-11-09)
Ôá óõíáéóèÞìáôá ãéá ôïõò ðáß÷ôåò ôçò ïìÜäáò ìáò êáé ôïí Êüêêáëç ðáñáìÝíïõí ôá ßäéá êáé ÷åéñüôåñá ãéáôß ôþñá èá ìïõí êïñõöÞ êáé áíôß ãéá ìíõìüóõíï èá åß÷áíå êçäåßá ïé ÂÜæåëïé áðüøå.
Ôçí Üëëç ÊõñéáêÞ ðåñéìÝíù áðÜíôçóåéò áðü ôïõò ðáß÷ôåò ìå ôïí äáöíïóôåöáíïìÝíï óôçí êáñäéÜ êáé ôïí ÃåíÜñç Óþêñáôåò ôåëåéþíïõí ïé äéêáéïëïãßåò êáé ãéá óÝíá.
iakov7 (23-11-09)
Πατέρας: «Ας πάει στον οφθαλμίατρο!»Καυστικός στις δηλώσεις του ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Πατέρας. Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» επισήμανε πως αφήνει τα σχόλια για την διαιτησία στα παπαγαλάκια, πλην όμως ξεκαθάρισε πως αν ο διαιτητής δεν είδε ένα τέτοιο πέναλτι πρέπει να πάει στον οφθαλμίατρο! Παράλληλα δεν έκρυψε τον προβληματισμό του αλλά διευκρίνισε πως έχει εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ. Σίγουρος για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.
Αρχικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας επισήμανε: «Είμαι προβληματισμένος, αλλά αφήνω τα σχόλια για την διαιτησία στα παπαγαλάκια. Ήταν πέναλτι στον Βύντρα. Τώρα, αν δεν το είδε ο διαιτητής εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ας πάει στον οφθαλμίατρο. Έχω ξαναπεί ότι έχουμε εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ». Σχετικά με τον αγώνα τόνισε: «Σίγουρα μπήκαμε χαλαρά. Μετά ανεβήκαμε και χάσαμε ευκαιρίες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σημασία έχει να πάμε στο Καραϊσκάκη και να κερδίσουμε».
Από την μεριά του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σχολίασε: «Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά δεν έγινε τίποτα. Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε στο Καραϊσκάκη και θα αυξήσουμε την διαφορά».
![]()
Bookmarks