Πληρώνω οσο οσο για ένα εισιτήρο για τον αγώνα με τη μπανάθα.Τέτοιο live sex show δε θέλω να το χάσω με τίποτα![]()
Dr.Red (18-10-09)
Επειδή δεν είδα το παιχνίδι δε μπορώ να έχω άποψη για τη διαιτησία-βασίζομαι στα σχόλια τα δικά σας-θέλω όμως να είναι η ομάδα στη τσίτα μέχρι το παιχνίδι με το λαγό να μπούνε οι παίκτες μας σα ταλιμπάν και να πέσουν οι σφαλιάρες!Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι το πιό γλυκό οτι και να σκαρφιστούν οι Πιλάβιος,Πατέρας,βοηθοί,Αρμπακιόλης(καριόλης)και λοιπές μπαλαρίνες!Μη ξεχνάτε οτι οι παίκτες μας έχουν γνωρίσει τη πίεση του πρωταθλητισμού ενώ τα λαγουδάκια πανηγυρίζουν που....ισοφάρισαν στο 94!Αλλες 40 μέρες για το κάψιμο του καρνάβαλου.
ΥΓ.Συνεχίστε οι μέν λαγοφυλλάδες να λέτε για πλάτες οι δε λαγοπαίκτες δηλώσεις μέχρι το μάτς στο ναό !Στήστε και όσα διαιτητικά φυντάνια θέλετε(σα το χθεσινό) και υποχρεώσετε μας στις 29/11 η Ριζούπολη να είναι ευχάριστη ανάμνηση για αυτά που θα ζήσετε εκείνη τη μέρα!
γαμω τον παναθηναικο τελος
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
τα ψεμματα τελειωσανε.η κορυφη ειναι για αυτους που την αντεχουνε.,
ας κατσουν οι μαλακες δευτεροτριτοι εκει που ξερουν.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
consigliere (18-10-09)
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
sexyred (22-11-09)
Καλη ομαδα η καβαλα και καλο το Χ για μας, εστω με τον τροπο που ηρθε. Η διαιτησια καλη μου φανηκε σε ολο το παιχνιδι εκτος απο το φαουλ που δεν εδωσε στο 94 και φυσικα προηρθε το γκολ. Αν λαβουμε υποψη τα σφυριγματα που πηρε ο ποα με αρη, αεκ και καβαλα τοτε θα δουμε ποσους βαθμους μαζεψε μεχρι σημερα με την βοηθεια των κορακιων.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Τι λένε στα βαζελοφόρουμ;
Περήφανοι όλοι;
τώρα παλιολούγκρες λαγοί ποιος βλέπει την πλάτη τίνος?
και μην ξεχάσω................
ΓΑΜΙΕΤΑΙ η παο ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ!!!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
consigliere (18-10-09), Dr.Red (18-10-09), smageo (18-10-09)
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
sexyred (22-11-09)
καλα θα περασουμε....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλα ας κοιταξουμε να γινουμε εμεις ομαδα παλι, και να μη κοιταμε το βαζελο. Σε καμια περιπτωση αλλωστε δεν θα εμφανιστει ετσι στο Καραϊσκακη.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Δεν ξέρω για μας ,αυτοί πάντως είναι έτοιμοi όπως βλέπετε,...περιμένουν πως και πως έχουν στηθεί από τώρα!!!!!
sexyred (22-11-09)
γαμω τον παο ρε γαμω ....ροζ φανελα μορι βαζελα κοκκινο φορανε αυτη που σε @@@...τεσπα τουσ περιμενω στον ναο να ειμαστε ισαβαθμοι μεχρι αυτο το ματς ετσι να χασουν και να πονεσουν.....σισσε και λετο ελατε ρε λουγκρες σασ περιμενουμε ελατε με την οπισθεν μονο και σιγα σιγα.....παρτε φορα απτα καλαβια και ελατε κλαστε μας τα φρυδια φλορια .....επαιζε η καβαλα στο πρωτο ημιχρονιο σαν την <<μπαρτσελονα>>¨και στο δευτερο ημιχρονιο επαιζε σαν την λακουβα περαματος..αρε φτυσιμο που θελεται εκει στην κωλο παε σας νουμερα ρεζιλια βλεπει ο κοσμος ενοιασας και σας κοροιδευει ειστε για ακομα μια φορα για κλαματα...μπραβο βαλατε γκολ στο 94....ειστε μεγαλη ομαδα...και παλι μπραβο
περιμενο με λαχταρα την ημερα που θα ερθει ο κολοβαζελος στον ναο....να τους φωρτοσουμε γκολακια....αχ αχ ζω για αυτην την μερα που θα παει θα ερθει η μερες περνανε....
Ποιος βάζελος; Την αγαπούλα Καβάλα την είδατε;![]()
παο=πανε αλαξε ομαδα
παο=παλαιει αλητες ομονοιας
Οι αιώνιοι σιχαμεροί, ανίκανοι, μικρόψυχοι βάζελοι
κατάφεραν και πάλι να πάρουν βαθμό, εκεί που και πάλι
δεν τον άξιζαν......
Η ουσία είναι ότι εμείς φτάσαμε ξανά στην κορυφή
ανεβάσαμε την απόδοσή μας και οδεύουμε όπως πάντα στο
μοναχικό αλλά πάντα υπέροχο δρόμο της απόλυτης
κυριαρχίας.
Ποιός είναι και θα είναι ο πρωταθλητής θα το δουν
άλλη μια φορά οι έρποντες βάζελοι μέσα στο Καραϊσκάκη.
Απλά θα τους πατήσουμε και θα τους λιώσουμε όπως πατούν
τα σκουλήκια και τα βρωμερά ζωύφια.
Και όχι δεν μοιραζόμαστε την κορυφή μαζί τους.
Κάναμε μια στάση για να περιεργαστούμε αυτά τα περίεργα
πλάσματα που περπατούν στα τέσσερα λόγω κεκτημένης ταχύτητας
όταν ακούνε Ολυμπιακός. Στήνονται και περιμένουν...
Bookmarks