chainsaw (18-10-09)
δεν ειναι ετσι κ μ τη σπαει να γινομαστε βαζελοι μερικες φορες με τις αντιδρασεις μας,η καβαλα ακομα κ στο 90 εχασε γκολ,κ με χαλαει οχι γιατι ειμαι καβαλα αλλα επειδη οντως επαιξε ωραια κ την χαρηκα,τωρα αν ο αλλος στο 94 κανει φαουλ κ σ δινει αραουτ τι να πεις,τουλαχιστον δεν θα μας τα ζαλιζουν τωρα περι κορυφης κ μαλακιες
chainsaw (18-10-09)
stelios-7- (18-10-09)
το σουπερσπορτ πρωτους μας εδινε στην βαθμολογια![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
stelios-7- (18-10-09)
Το τι μ***κια λενε στο ραδιοφωνο για να κρατησουν το ονειρο "ζωντανο",δεν περιγραφεται.Ανεβηκε κι αλλο η ψυχολογια κλπ κλπ.Και εγω που νομιζα οτι εφεραν Χ στην εδρα του νεοφωτιστου.Δηλαδη,αν αυτο δεν ειναι απωλεια,τοτε τι ειναι?
*****8.23*****
Δεν μετράνε μόνο τα γκολ που έχεις βάλει.. Μετράει ο συντελεστής βάλε/φαε.. Και έχουμε και οι δυό 11..Είμαστε σε όλα ίσα και τυπικά αναγραφόμαστε εμείς ως κάτοχοι του τελευταίου τίτλου.. τιμητικά δηλαδή.. Τουλάχιστον έτσι έγινε στη Nova..
Υ.Γ. Σάκη, σαφώς και μετράνε τα τέρματα.. Αλλά όπως είπα ούτε τυπικά δεν υπάρχει πρώτος..
Faithful (18-10-09)
ευχαριστω για της απαντησης σας...μακαρι να παει ετσι μεχρι το ματς με τον βαζελο να παρουμε εκει την πρωτια να τους πονεσουμε.....αντε μπραβο βαζελε παλι επαιξε μπαλα για εσενα ο διαιτητης... μπραβο αξιος αξιος
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
μα οχι ισως,εννοειται πως ειναι αυτο,το εχουμε δει κατεπαναληψη,εδω το κανουμε εμεις πολλες φορες ακομα κ στο καραισκακη,ποσες φορες εχουμε βαλει γκολ κ μετα κωλοκαθομαστε,απλα μπορει να ηταν κ εντολη προπονητη,το θεμα ειναι πως γκολ δεν βαζανε με τπτ,ουτε φαση δεν ειχαν,αλλα ασωψεται!!!!!!!!
Ο μέτριος Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από το έκτρωμα του βάζελου.Στο καραϊσκάκη θα είναι ακατάλληλο το παιχνίδι για ανηλικους.
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΟ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΟΣ( ΚΑΙ Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ αν γίνει ποτε)
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Εντάξει δεν πέρνω κι όρκο, αλλά πάντα έτσι μετρούσαν οι βαθμολογίες, γιατί να αλάξει φέτος;
Πάντως ώρες ώρες εύχομαι να μπορούσαν να.. πιάνουν αυτό το αίσθημα που βγάζουμε όλοι και οι παίκτες μας.. Τουλάχιστον εγώ αν ήμουν παίκτης του Ολυμπιακού, με αυτά που κάνει ο βάζελος, από προσωπικό εγωισμό και μόνο θα σκύλιαζα στο γήπεδο και θα έκανα το παιχνίδι της ζωής μου κάθε φορά.. Αλλά τι να σου κάνω που δεν ήθελα να δοκιμαστώ από τον Ρότσα και ίσως με έπερνε ο Θρύλος αργότερα..![]()
Faithful (18-10-09)
Δεν το είδα, καθότι δεν εχω ΝΟΒΑ. Αλλα να μη κρυβομαστε, ολοι 2πλο περιμεναμε και το Χ δε μας χαλαει, αφου εκατσε.
Λυπαμαι παντως με τα διαιτητικα σχολια, αμα παιρνουμε εμεις σφυριγματα (που παίρνουμε) τοτε το παιζουμε υπερανω. Και μας χαλαει που οι αλλοι βρισκουν αλλοθι στη διαιτησια, βρεξει-χιονισει.
Μετά λέγανε για μας κατάλαβες;;;;
Δεν πειράζει.....
Τον Μάη θα 'ναι ωραία!
γαμιεται ο λαγος και ο βοτανικος![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
Έρχονται αγριεμένοι να μας δείξουν την πλάτη τους
εμείς ξέρουμε τη δουλειά μας....![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
εκεινος ο Λετος παντως απο οτι βλεπω ολο και βελτιωνεται..Προς τα κατω!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Bookmarks