Ο Χριστός και η Παναγία,4 άνθρωποι σκεφτήκαμε την ίδια στιγμή τον ίδιο άνθρωπο-μάλλον χρειαζόμαστε επιστημονική εξήγηση- Dr Red(Aλέξανδρε είμαστε καλά;)![]()
ffyiannis (14-10-09)
DaRkSaGa79 (14-10-09)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=rURf_oYp4eE[/youtube]
*****8.23*****
DaRkSaGa79 (14-10-09), ffyiannis (14-10-09)
Airness (14-10-09), Cobain_7 (14-10-09), DaRkSaGa79 (14-10-09), differance (14-10-09), karytheod (14-10-09)
Άθλιοι κωλόγαβροι![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
μετα τον προκτορ να φερουν και τον γκροβερ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
“Μπράβο ρε παιχταρά Ρούκα!”
“Χενκ! Χενκ! Το έμαθε!”
-”Μπράβο ρε Κάρα, είσαι δάσκαλος ρε”.
-”Κάτσε να στο δείξουμε, να δεις”.
“Λοιπόν, όταν κάνω επίθεση και δω μπροστά μου αντίπαλο επιθετικό, πηδάω από πάνω του”.
“Εκεί αρχίζω ήδη να φωνάζω σαν να με σφάζουν και ετοιμάζω την προσγείωσή μου. Μη χτυπήσουμε κι όλας…”.
“Πέφτοντας σκέφτομαι ήδη πόσες τούμπες χρειάζεται να κάνω για να φτάσω σφαδάζοντας στα πόδια του διαιτητή”.
“Χμμμ”.
“Μετά κάνω την πρώτη τούμπα και φωνάζω το χαρακτηριστικό ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ μανούλα μ’”
“Έλα παιχταρά μου!”
“Στη δεύτερη τούμπα αρχίζω να φωνάζω ΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΑΑΑΑΑΛΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ“.
“Ναι! Ναι!”
“Και στο τέλος πέφτω και κάνω πως ξεψυχάω ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχχχχχχχχχχχχ!”
“Παιχταρά μου! Είσαι Θεόοοος!”
“Ευχαριστώ δάσκαλε!”
“…”
Οχι,προς θεού!Μην τον πάρουνε.Δεν αντέχω να ακούω τον νικολογιάννη να λέει οτι υστερούμε εναντι της μπανάθας και οτι δε θα πάρουμε πρωτάθλημα επειδή δεν έχουμε Πρόκτορ,οπως είπε τις προάλλες για Σπυρόπουλο,Καραγκούνη κλπ.
Ελεος δεν αντέχω άλλο.
Την άποψή του πως τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος έχει ο Ολυμπιακός εξέφρασε ο Κώστας Κατσουράνης. Στο περιθώριο της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της 6ης αγωνιστικής, ο μέσος του Παναθηναϊκού στήριξε την παραπάνω δήλωση στο γεγονός ότι ο «αέρας» της περσινής επιτυχίας του νταμπλ, είναι λογικό να δίνει στους «ερυθρόλευκους» τον τίτλο του φαβορί από την αρχή της νέας περιόδου.
«Ο Παναθηναϊκός δεν είναι φαβορί. Φαβορί είναι πάντα ο προηγούμενος πρωταθλητής, άρα στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Ολυμπιακός. Όμως εμείς διαθέτουμε καλή ομάδα, θα χτυπήσουμε τον τίτλο, είμαστε ικανοί γι` αυτό και μπορούμε. Σημασία έχει για το πρωτάθλημα όλες οι ομάδες να το παίξουν στον αγωνιστικό χώρο. Μέσα στο γήπεδο να παίζουν ποδόσφαιρο και μόνο εκεί. Να γίνει δίκαιο πρωτάθλημα για όλους και στο τέλος να χειροκροτήσουμε τον πρωταθλητή», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος μέσος και συνέχισε αναφερόμενος στον άμεσο εγκλιματισμό του στο «τριφύλλι»:
«Το περίμενα οτι θα έχω εύκολη προσαρμογή, αλλά και γενικά όλοι οι νέοι παίκτες προσαρμόστηκαν γρήγορα. Παίζει ρόλο το καλό κλίμα, αλλά και ο προπονητής και οι καλές συνθήκες δουλειάς». Καλύτερη αρχή με το 6 στα 6 στη φετινή Σούπερ Λίγκα δεν μπορούσαν να φανταστούν οι «πράσινοι». Ποια είναι όμως η άποψη του διεθνούς χαφ; «Έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι. Ακολουθεί ένας δύσκολος αγώνας με την Καβάλα, που είναι καλή ομάδα, παίζει καλά και χάνει δύσκολα, ιδίως στην έδρα της. Εμείς πρέπει να νικήσουμε και βήμα - βήμα όλα θα έρθουν».
Το βραβείο ανέλαβε να παραδώσει στον «Κατσούρ», ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού», Τάκης Λουκανίδης: «Τον Κώστα τον παρακολουθώ από τότε που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ. Τότε βέβαια δεν ήταν τόσο έμπειρος, όπως τώρα, αλλά είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που χαίρεσαι να τον βλέπεις. Είναι κυρίως μεσοαμυντικός, αλλά δημιουργεί και τις προϋποθέσεις για γκολ. Πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ και εύχομαι να φτάσει ακόμα πιο ψηλά», είπε χαρακτηριστικά.
sport-fm.gr
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μαλ@κίες του Λουκανίδη. Όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ ήταν παιχταράς. Τώρα είναι περιπατητής![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ετσι ετσι να αρχισεις επιτελους μαλακισμενο πρωην αεκτζη νυν βαζελε, παλιοτερα (παλι) αεκτζη, απο μικρος ομως βαζελος- τεσπα ουτε εσυ δεν ξερεις τι εισαι- να το χωνευεις..και κανε και τιποτα φροντιστηρια εκει στο συμφερτο που εισαι να κοψουν τις δηλωσεις μπας και σας αφησουν οι οπαδοι σας 10 λεπτα προβαδισμα να προλαβετε να τρεξετε το Μαϊο πριν σας παρουν στο κυνηγι... και που ΄σαι..δεν εχει καμπανακι...
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
..... αντε και ολοκληρο το τραγουδι του Καραβουτα απο τον Υπερυθρο!!!
[youtube]i8HRtOang6M[/youtube]
![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
sirkostas (16-10-09)
ο Γιώργος Καραγκούνης αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβει στον αγώνα του Σαββάτου με την Λετονία: “Το μόνο που έγινε στο ημίχρονο ήταν έναςέντονος διάλογος ανάμεσα σε μένα και τον Σεϊταρίδη. Την επόμενη μέρα του είπα μάλιστα να μην χρησιμοποιήσει το ζελέ μου”…
![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
καλά ,ρε πουστράκια, εξυπηρετεί τα συμφεροντά σας η Εθνική και ο Ρεχάγκελ. μια φορά που δεν σας έκατσε 100% ο σχεδιασμός , σας πείραξε έ ;;;
ουστ από δω , λεχρίτες
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Katsoyranis the loooooooooooooooser ........
![]()
Bookmarks