πρεπει να τους ετσουξε πολυυυυυυυ η νικη του θρυλου χτες , χαχαχα
δεν εξηγηται αλλιως το παραληρημα των βαζελων
να μη πω και για τα εγκεφαλικα που παθαν τωρα που θα βλεπουν και το μυθο ζικο να φοραει τα ερυθρολευκα
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΒΑΖΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
αχαααχαχαχαχαχχαχα
ESTOY AQUI !!
dtakis80 (17-09-09)
και εδω στη δουλεια οι λιγοι που εχουμε αυτο λενε.οτι ηταν μικρη ομαδα η ολλανδικη ,οτι ηταν ο πρωτος της αγωνας...αλλα πηρανε την απαντηση τους.
και μετα που δεν ειχαν τι να μου πουν φυγανε με σκυμμενο το κεφαλι..
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εύχομαι τα καλύτερα στους βάζελους σήμερα.
Μια καλή κηδεία.
Δίκιο έχουν, μικρή ομάδα η Αλκμααρ που παίζει Τσάμπιονς Λιγκ και μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός που παίζει ΟΥΕΦΑ, βέβαια πέρυσι οι ομάδες που τύχαμε εμείς στο ΟΥΕΦΑ ήταν της πλάκας και η Βέρντερ, η Ανόρθωση και η Ίντερ ομαδάρες, ε φέτος συμβαίνει το αντίθετο..οι ομαδάρες πήγαν στο ΟΥΕΦΑ![]()
sirkostas (17-09-09)
Σχόλιο βάζελου σε γνωστό παναθηναϊκό forum.
Κρυφό-γαύρος είναι αυτός,δεν παίζει,πάω στοίχημα ότι χαίρεται να βλέπει την ομάδα του να χάνει.
"Απλά είναι τα πράγματα. Ομάδες σαν την Αλκμααρ οι ελληνικές ομάδες έχουν αντιμετωπίσει με το κιλό. Ομάδες ναί μεν τεχνικές ναί μέν μια κάποια επιθετικότητα, αλλά στην πραγματικότητα εντελώς ανούσιες. Και απο πλευράς ποδοσφαίρου και απο πλευράς χαρακτήρα. Και σήμερα το πράγμα "φώναζε απο μακριά". Ιδίως στο 2ο ημίχρονο όταν φαινόταν ότι οι Ολλανδοί, δεν φόρτσαραν και νόμιζαν ότι και μια ισοπαλία δεν τους χαλάει. Και τέτοιου είδους αφέλειες οι ελληνικές ομάδες έχουν πολλές φορές τιμωρήσει.
Γενικά είναι τυχεροί, γιατί πέσανε σε πραγματικά όμιλο-δώρο. Αν είχαν πιστεύω την περσυνή τους ομάδα μπορεί να έβλεπες και καμιά τεσσάρα αλλά Χέρτα. Και κυρίως σαν ομάδα διατηρούν τον τσαμπουκά τους γιατί ουσιαστικά μόνο αυτός τους έμεινε-ποδοσφαιρικά δεν έχουν κάτι να δείξουν. Γενικά μην νομίζει κανείς ότι θα τα παρατήσουν εύκολα όπως ηλιθιωδώς πλασάρεται στα ΜΜΕ και στα διάφορα φόρουμ. Έχουν ακόμα χαρακτήρα και θα παλέψουν για τον τίτλο. Απλά αν επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει το παρασκήνιο των προηγούμενων ετών, ο ΠΑΟ θα μπορεί και αυτός να αντιτάξει πέρα απο επιθυμία για τίτλο και ποιότητα ομάδας, ωστέ το πρωτάθλημα να παιχτεί σπαθένια. Την οποία όμως ποιότητα πρέπει να την δείξει μέσα στο γήπεδο."
*****8.23*****
Haris1984 (17-09-09)
Πριν τον χθεσινό αγώνα βγαίνανε σε ραδιόφωνα και φόρα και μας προειδοποιούσανε οτι θα φάμε 3άρα και θα ξεφτιλιστούμε από τους γρήγορους και τεχνίτες Ολλανδούς.Σήμερα οι Ολλανδοί έγιναν καφενεία.
Πάμε όλοι μαζί βαζελάκια
ΕΙΙΙΙ-ΟΟΟΟΟΠΠΠ
![]()
Σώστος και να προσθέσω όσα δεν φτάνει ο λαγος τα κάνει κρεμαστάρια.
Αυτό το κλάμα τους δεν το μπορω μια ζωη να τους φταίει η διατησια το γήπεδο οι παράγκες το παρασκήνιο κτλ κτλ κτλ το΄ότι είναι αμπάλοι εδω και τόσα χρόνια και αποτυγχάνουν πάντα στο να πάρουν παίχτες που εμείς έχουμε σημαίνει πολλά. Δεν θα αποκτήσουν ποτέ αυτό που λέγεται καρδιά & ψυχή πρωταθλητή αυτό δηλ που κυλάει στο αίμα μας!!!
ρε βαζέλια εύχομαι να φάτε μια 4αρα σήμερα!!!!!! αλλά ξέρω ξέρω....φέτος το ΟΥΕΦΑ έχεις τις κορυφαίες ομάδες και η Γαλατά είναι ανίκητη.....τελικα από τις μεγάλες ομάδες μόνο η Άρσεναλ δεν κατάφερε να μπει στο ΟΥΕΦΑ αφού αποκλείστηκε στα προκριματικά από την Σέλτικ και μπήκε στο τσάμπιονς λιγκ...
πάντως καλή η κωλοτούμπα σας σήμερα....μικρή ομάδα η Αλκμάαρ....η πρωταθλήτρια Ολλανδίας....άλλωστε το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι χρόνια μπροστά από το Ολλανδικό......![]()
...και πολλά χρόνια πίσω από το Τούρκικο (θα γράφουν αύριο)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
dtakis80 (17-09-09)
Bookmarks