και κατι αλλο...Για τον Λετο ειναι ο μονο πραγμα που δεν κατηγορω το Σωκρατη...Εγω 5 μυρια για τον λετο δεν θα τα εδινα..
Οπως και στο παρελθον ειχα πει οτι τα 4 σχεδον που εδωσε ο ζελας για το Σαλπιγγιδη εγω δε θα τα εδινα...Και ας εκανε καλες εμφανισεις με το ζελα ο γιδης...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Giogiannis (13-09-09)
ñå ðáéäéá èá ãéíïõìå ëïãéóôåò?ôé óçìáóéá å÷åé ðïóï åêáíå ï ëåôï?ôï èåìá ãéá ôï öéëáèëï åéíáé íá å÷åé óôçí ïìáäá ôïõ êáëõôåñïõò ðáéêôåò-ðñïðïíçôç áð ôïí áíôéðáëï.ôïóá ÷ñïíéá ôïõò ðáôáãáìå óôï ëáéìï ãéáôé åé÷áìå êáëõôåñïõò ðáéêôåò.áõôï åéíáé äïõëåéá ôçò äéïéêçóçò ðïõ ðñåðåé íá ðëçñùóåé...,áõôá ãéá äïõëåéá êáé ðñïðïíçóç ìå áìðáëïõò ç ôïõëá÷éóôïí ãéá êáðïéïõò ðïõ áðïäåäåéãìåíá åéíáé ëéãïé(ð÷ íôïìé),åéíáé ãéá ðáéäáêéá,áí å÷åéò ðáéêôåò áñãá ç ãñçãïñá(ìáëëïí) êáíåéò ïìáäá.äåéôå ôçí óéôõ(óå áëëï åðéðåäï âåâáéá...)
ç âáæåëéíá äõóôõ÷ùò óå êáðïéåò èåóåéò öåôïò å÷åé êáëõôåñïõò áð ôïõò äéêïõò ìáò...
Èá ôï ðÜñåé ðåñßðáôï ï ëáãüò öÝôïò.Á ñå Êïêêáëç ìå ôéò ìáëáêßåò óïõ.
Fakes (13-09-09)
Ãêïë âÜæåé êáé ï äéêüò ìáò ï Leonardo öÝôïò, áõôü äåí óçìáßíåé üôé îáöíéêÜ Ýãéíå óïýðåñ áñéóôåñü ÷áö !
.
óùóôüò... ÄÅÍ åßíáé ï óïýðåñ åîôñÝì ï ËÝôï üðùò ôïí ðáñïõóéÜæïõí ôá âáæåëéêÜ ÌÌÅ. Óå êáìßá ðåñßðôùóç. ÔïõëÜ÷éóôïí ü÷é áêüìá, áí åßíáé íá åîåëé÷èåß óå êÜôé ìåãÜëï, èá ðÜñåé ÷ñüíéá, áò ìçí îå÷íáìå ðùò åßíáé áêüìá 23 ÷ñïíþí... Óå ó÷Ýóç ìå ËåïíÜñíôï üìùò ãåìßæåé ôï ìÜôé ðåñéóóüôåñï, ðïäïóöáéñéêÜ ìéëþíôáò. Å÷åé ðéï ìåóôÞ ðáñïõóßá óôá áñéóôåñá, êáëýôåñç ôå÷íéêÞ, ìåãáëýôåñç éêáíüôçôá óôï åíáò-åíáíôßïí-åíüò êé áí óôáìáôÞóåé ôéò öëõáñßåò ìå ôçí ìðÜëëá èá áíÝâåé êé Üëëï... âÝâáéá åßíáé íùñßò ãéá üëá áõôÜ êáé ôá äçìïóéïãñáöÜêéá ãñÜöïõí üôé ëÝíå ïé åñãïäüôåò ôïõò. Áò äïýìå ðùò èá åîåëé÷èïýí óôçí ðïñåßá ïé äõü ôïõò...
Δεν με απασχολεί πόσο έκανε ο Λέτο.
Εγώ βλέπω ότι βάζει συνέχεια γκολ και αυτό μου την δίνει αφάνταστα.
Τον είχαμε στα χέρια μας και τον αφήσαμε να φύγει.
Σούπερ δεν είναι,αλλά είναι καλύτερος από το τίποτα που έχουμε εμείς.![]()
Η αποδοση του Λετο δεν ειναι τυχαια.Εχω ξαναπει πως ολοι οι προπονητες εχουν παντα σχεδον προβλημα με καποιους παικτες.Ετσι χαλια οπως παιζουν μερικοι δικοι μας φετος λογω Κετσπαγια οπως ακουγεται , ετσι επαιζε περσυ και ο Λετο λογω σχεσεων με τον Βαλβερδε.Τουλαχιστον ο ανθρωπος ειναι αριστερο χαφ.
5 γκόλ έχει βάλει ο ποα στο πρωτάθλημα και τα 5 από πάικτες που ήρθαν με μεταγραφή.Το χρήμα άρχισε να κάνει τη διαφορά.
ναι και στα δυσκολα ηταν ολοι τους κρυμμενοι και πηραν το τριτο το μακρυτερο.
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
Για ποιούς λές?
τραγωδια στην εθνικη για οπαδους του παο που επεστρεφαν
2 νεκροι 6 τραυματιες, 2 απο τους οποιους σοβαρα
ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τους σκεπαζει
μακαρι οι υπολοιποι να γινουν καλα
Ãéá ôï ïíïìá óïõ,ôçí éóôïñéá...ãéá ôçí áãáðç ìïõ ôçí ìåãáëç, ãé'áõôï ðïõ äå èá êáôáëáâïõíå ïé áëëïé, ãéá ôá èñáíéá ìïõ ôá ãñáììåíá,ãéá ôá åéóôçñéá ðïõ êñáôçóá êïììåíá...
DaRkSaGa79 (15-09-09), Dr.Red (14-09-09), Eleni7 (14-09-09), giorgossiderie (14-09-09), karytheod (16-09-09), sirkostas (15-09-09)
aljawn (14-09-09), DaRkSaGa79 (15-09-09), dtakis80 (14-09-09), Eleni7 (14-09-09), Faithful (14-09-09), Galletti97 (15-09-09), giorgossiderie (14-09-09), IERO (18-09-09), karytheod (16-09-09), mpak (14-09-09)
πραγματικα κριμα.ας ειναι αναπαυμενοι...
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
giorgossiderie (14-09-09)
DaRkSaGa79 (15-09-09), Eleni7 (14-09-09), panty (14-09-09)
panty (14-09-09)
κανένα πρωτάθλημα και κανένας τίτλος δεν αξίζει όσο οι ζωές αυτών των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους άδικα ακολουθόντας την αγαπημένη τους ομάδα, αδιάφορο ποιά.
Νάναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει και μακάρι να τηρήσουμε τη τετάρτη ένα λεπτό σιγής, Τιμή στον ανώνυμο φίλαθλο πάνω απ΄όλα που είναι το πιο αγνό κομμάτι, έστω και με παρεκτροπές, αυτού που ονομάζεται σήμερα ποδόσφαιρο....
Χαιρετίσματα στους Αδελφούς μας εκεί ψηλά βαζελάκια. Σας Τιμούν όλοι οι αγνοί φίλαθλοι της Ελλάδας σήμερα....
---------------------
![]()
Bookmarks