η πρασινη του μαλακα του δημητρακη εχει ηδη σκεφτει αλλοθι για την επερχομενη απωλεια του πρωταθληματος.
μονο με νοθεια λεει....κοιτα μαλακακο να φτιαξεις ομαδα και ασε τις μαλακιες περι νοθειας.
καλά οι βάζελοι είναι ικανοί να ζητήσουν και την τιμωρία του Ολυμπιακού Πειραιώς...έτσι για παραδειγματισμό...
η πρασινη του μαλακα του δημητρακη εχει ηδη σκεφτει αλλοθι για την επερχομενη απωλεια του πρωταθληματος.
μονο με νοθεια λεει....κοιτα μαλακακο να φτιαξεις ομαδα και ασε τις μαλακιες περι νοθειας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (07-09-09)
Βγάλαμε πρωτο φαβορι την ομαδαρα του Καντέ και του Κωλέτου! Ποσο μακρια ειναι ο πατος του βαρελιου για καποιους, πραγματικα δε το γνωριζω.
Σοκ στον Παναθηναϊκό με την ποινή του Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός τιμωρείται από την ΟΥΕΦΑ με τρεις αγωνιστικές, για το σκληρό μαρκάρισμα στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, που του απέφερε την κόκκινη κάρτα. Αυτό σημαίνει ότι ο επιθετικός του «τριφυλλιού» θα χάσει τον πρώτο γύρο του Europa League.
Οι «πράσινοι» θα ασκήσουν έφεση, ελπίζοντας σε μείωση της ποινής.
Faithful (07-09-09)
Τώρα, κακό ή καλό ειναι αυτο για το πρωτο φαβορι για το πρωταθλημα?
ωραιος ο σιδερενιος.που να ετρεχε τωρα;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Έυγε παιδί μου Τσιτσέ.
Καλή συνέχεια!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Μπορεί να γράψει για τη δική τους ήττα από τα δεύτερα του Ολυμπιακού Βόλου
ή
Μπορεί να πικάρει τον Ολυμπιακό για την πεντάρα με έξυπνο και ορθό τρόπο.
Το να γράφει όμως για νοθείες προτού καλά καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ε, είναι λίγο τραβηγμένο. Αλλά μάλλον και οι ίδιοι ξέρουν ότι στο τέλος θα τη φαν τη πούτσ@ και ψάχνουν από τώρα δικαιολογίες![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δύσκολη χαρακτήρισε την υπόθεση της ανανέωσης συμβολαίου του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τον Παναθηναϊκό ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Βαγγέλης Αγγελής, σε δηλώσεις που έκανε στον ΑRRENA 89,2.
O Αγγελής εξήγησε σε ποιο σημείο βρίσκονται τώρα οι διαπραγματεύσεις του Μακεδόνα επιθετικού με τον Παναθηναϊκό:
"Αυτή τη στιγμή οι συζητήσεις έχει παγώσει γιατί ο Δημήτρης βρίσκεται εκτός Ελλάδας για τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες που θα γυρίσει θα ξαναμπούμε σε ένα καινούριο κύκλο συζητήσεων. Όταν έχει να κάνει με κάποιον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού τα τρία τελευταία χρόνια, είναι μία δύσκολη υπόθεση, το θέμα δεν είναι εύκολο. Για τον Δημήτρη το θέμα δεν είναι το οικονομικό όπως ακούγεται τις τελευταίες μέρες".
Στη συνέχεια ο Έλληνας μάνατζερ απέκλεισε το ενδεχόμενο ο "Σάλπι" να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό:
"Θέλω να το διαψεύσω, δεν υπάρχει καμία επαφή από τον Ολυμπιακό προς εμάς. Επειδή και σήμερα (σ.σ. Δευτέρα 7/9) είχα μια επικοινωνία με τον Δημήτρη, μου ξεκαθάρισε και εμένα και θα το αναφέρει και ο ίδιος όταν γυρίσει ότι δεν υπάρχει θέμα να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό ακόμα και αν δεν συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό".
Αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Έλληνας διεθνής να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό:
"Αυτή την ιδέα πάντα την έχει ο Δημήτρης. Είναι και σε μια ηλικία 28 ετών. Υπάρχουν κάποια παιδιά από την Εθνική ομάδα που συζητούν μαζί του και του λένε πώς είναι να παίζεις στην Ευρώπη, κάποια στιγμή το έχει στο μυαλό του. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, όμως αυτή τη στιγμή δεν θέλει να συζητήσει για αυτά τα θέματα γιατί είναι παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι. Πιστεύω ότι θα αποφασίσει τι θα κάνει από το Γενάρη και ύστερα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό θέμα, είναι και θέμα φιλοδοξίας, τι θέλει μέσα του να κάνει. Θέλει να συζητήσει και με την οικογένειά του και να πάρει μία κρίσιμη απόφαση, γιατί είναι το προτελευταίο σχεδόν συμβόλαιο που θα κάνει. Δεν είναι εύκολη περίπτωση".
Τέλος, ο Βαγγέλης Αγγελής ανέφερε τα πρωταθλήματα που προτιμά ο Σαλπιγγίδης: "Το γερμανικό κατά πρώτο λόγο και μετά το ισπανικό"
καλα αυτοι ειναι τελειως μακακες
πανε κ ξοδευουν τοσα λεφτα για τον νευρικο σιδερενιο, και δε κανουν καλο συμβολαιο στον πρωτο σκορερ τους
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πρώτη φορά βλέπω ανακήρυξη πρωταθλητή με βάση ποιος έφαγε λιγότερα σε φιλικό!![]()
.
οχι οχι μακρια απο Σαλπι-γιδι!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
εμένα μου αρέσει ο Σαλπιγγίδης. πολύ ταχύς και καλός γκολτζής.
όσο για τις νοθείες κλπ κλπ....ετοιμαστείτε σύγγαυροι!!!!!! φέτος θα είναι πόλεμος!!!! διαφορετικός από τις άλλες χρονιές...ας μείνουμε ενωμένοι να σηκώσουμε και αυτή την κούπα!!!!! για Ευρώπη κακά τα ψέματα ομάδα δεν έχουμε....ας προσπαθήσουμε όσο μπορούμε και ο,τι βγει...αλλά η ομάδα χρειάζεται την στήριξή μας!!!! μην βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας....αν είναι να πέσουμε ας πέσουμε ηρωικά και ενωμένοι.....
Bookmarks