Το πρώτο ούτε να το σκέφτεσαι ...Αρχική Δημοσίευση από iek
![]()
Όσο για το τελευταίο ... ας σηκώσω κούπα CL ... και θα έχω πεθάνει πριν με αναλάβει ο γιατρός - σφάχτης ...
Αρχική Δημοσίευση από FIREWOMAN
την επομενη φορα που θα τυχει τετοια ακραια περιπτωση στειλε μηνυμα..[/quote:d074411a16]τωρα που το εμαθα θα σε εχω απο κοντα!!!![]()
[/quote:d074411a16]
Απλά να ξερεις ότι είναι παροδικό το φαινόμενο...Αυτό τον καιρό ομως ειμαι στα ντουζενια μου όποτε μπορω να γκαντεμιάσω οποιονδηποτε..![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Το πρώτο ούτε να το σκέφτεσαι ...Αρχική Δημοσίευση από iek
![]()
Όσο για το τελευταίο ... ας σηκώσω κούπα CL ... και θα έχω πεθάνει πριν με αναλάβει ο γιατρός - σφάχτης ...
Αρχική Δημοσίευση από iek
την επομενη φορα που θα τυχει τετοια ακραια περιπτωση στειλε μηνυμα..[/quote:13c5ef2af3]τωρα που το εμαθα θα σε εχω απο κοντα!!!![]()
[/quote:13c5ef2af3]
Απλά να ξερεις ότι είναι παροδικό το φαινόμενο...Αυτό τον καιρό ομως ειμαι στα ντουζενια μου όποτε μπορω να γκαντεμιάσω οποιονδηποτε..[/quote:13c5ef2af3]λιγο πιο μπροστα να μου το ελεγες.... ποσα θα ηταν διαφορετικα τωρα! αχ...
Αρχική Δημοσίευση από FIREWOMAN
την επομενη φορα που θα τυχει τετοια ακραια περιπτωση στειλε μηνυμα..[/quote:ef64ca7edd]τωρα που το εμαθα θα σε εχω απο κοντα!!!![]()
[/quote:ef64ca7edd]
Απλά να ξερεις ότι είναι παροδικό το φαινόμενο...Αυτό τον καιρό ομως ειμαι στα ντουζενια μου όποτε μπορω να γκαντεμιάσω οποιονδηποτε..[/quote:ef64ca7edd]λιγο πιο μπροστα να μου το ελεγες.... ποσα θα ηταν διαφορετικα τωρα! αχ...[/quote:ef64ca7edd]
Παντως για την ωρα εχω προχειρο θυμα...Τον αυριανο βαζελο!! (χεχε)
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Κάτσε αντί για Χατζάρας μην παίξει κανένας Μπάγεβιτς ... και μας κοπεί το γέλιο απότομα.
Εμενα παντως αποκλειεται να μου κοπει το γελιο σε περιπτωση που συμβει αυτό που λες!Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
Ασε δε που τότε θα καταρευσει ένας ακομη μυθος!!
Οχι........εκει θα αρχισουν τα γελια!Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
![]()
Όχι ... εκεί θα ακολουθήσω τις ηρεμιστικές μεθόδους που μου πρότεινες ... και ήπιες ήταν για το παραπάνω ενδεχόμενο.Αρχική Δημοσίευση από Eric
Χαλαρά θα αναλάβει αν αποκλειστεί σήμερα... ;)Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
Απλα ενημερωτικα να σας πω οτι σκοπευω να γινω οφθαλμιατρος και οχι ψυχιατρος!Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
Ευχαριστω.
Σας γλίτωσε η ορθογραφία και δε σας μπέρδεψα με κάποιον άλλον ... κάτι τόνοι σας ξέφυγαν αλλά δε βαριέσαι. :P
Παρακαλώ (καθησυχάστηκα τώρα ... δεν ανεβαίνει η μυωπία στην ηλικία μου ... ουφ)![]()
Επειδη ομως αγαπητο πιπινακι τα δικα μας ματια εχουν αρχισει να χρειαζονται οφθαλμιατρο ας προσεχεις τι γραφεις!Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
Τα ματακια μου καλε!![]()
Για διόρθωσέ τα να δουμε ποιανού θα βγουν τα μάτια ...:P
Ασε δεν μου φταινε τα αλλα παιδια!
Ειδικα το καθησυχαστηκα ηταν ολα τα λεφτα πιπινιον!
Καλά στείλε τις διορθώσεις με pm ... άμα είναι αυτό το πρόβλημα.![]()
Που είναι ο Λουστράκος άραγε; :P
Καλα επειδη το τελευταιο καιρο εισαι καλο πιπινακι θα στα γραψω εδω.
Ειναι γλυτωνω και οσο για το καθησυχαστηκα ειναι αδοκιμος ορος γιατι καθησυχαζω σημαινει ηρεμω τον αλλο.
Γλιτώνω είναι ... και καθησυχασμένος είναι αυτός που είναι απαλλαγμένος (που έχει απαλλαχτεί) από ανησυχία ... πιο σύνηθες όμως είναι το εφησυχασμένος ... (καθησυχάζω είναι στην ενεργητική φωνή)
Οχ! τι με βάζεις και γράφω ... και είχα πάντα κάκιστες σχέσεις με τους φιλολογους.![]()
Το καθησυχασμενος ειναι οντως ετσι!Το καθησυχαστηκα ομως απλα δεν στεκει εκτος και αν πεις οτι καθησυχαστηκα απο τον ταδε!
Μονη σου να καθησυχαστηκες κομματακι δυσκολο!![]()
Οσο για το γλυτωνν τουλαχιστον στο σχολειο που πηγαινα και σε ενα λεξικο που εχω ετσι το γραφουνε!
Άντε τελευταίο γιατί με κούρασες με τα φιλολογικά ... σε λίγο θα με αρχίσεις και στα αρχαία που ήταν το χειρότερό μου ... αν έχεις ορθογραφικό έλεγχο (εγώ δεν έχω) κοίτα αν το γλιτώνω το δέχεται και με υ και με ι ... ενδέχεται να ήταν έτσι παλιά και να άλλαξε τώρα ή να είναι σωστά και τα δύο ... το καθησυχάστηκα δεν το έγραψα ξεκάρφωτο ... εννοούσα καθησυχάστηκα από εσένα για αυτό που σου είχα κάνει quote ... αλλά επειδή εδώ γράφουμε οπαδικά ποστ σε φόρουμ και όχι τη διατριβή μας δεν το επανέλαβα γιατί βαριόμουν (εδώ γράφω με τελείες για να γλιτώνω συνδετικές λέξεις) ... φυσικά και δεν καθησυχάστηκα από μόνη μου ... τρελλή για δέσιμο είμαι αλλά την βγάζω ακόμα λιγάκι ... θα εξαρτηθεί και από σήμερα και κυρίως από την Κυριακή ... αν θα επιδεινωθεί η κατάσταση.:P
Bookmarks