Και εγω ευχομαι να γινει Μαντσεστερ ο βαζελος........να πεσει και Β εθνικη οπως και ο μικρος συλλογος του Μαντσεστερ (ο μεγαλος ειναι η Σιτι :P )!![]()
Η μόνη ομοιότητα με την ομάδα της Manchester United που υπάρχει πιθανότητα να θυμίσει την υπερομάδα της Ευρωπανάθας, είναι η δυνατότητα που έχει πλέον ο Παναθηναϊκός, να μείνει χωρίς πρωτάθλημα για 25 χρόνια.
Με το καλό λοιπόν. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός, σε αυτό τον τομέα να γίνει Η MANCHESTER UNITED ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΑΥΡΟΣ........ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 8-2-1981
Και εγω ευχομαι να γινει Μαντσεστερ ο βαζελος........να πεσει και Β εθνικη οπως και ο μικρος συλλογος του Μαντσεστερ (ο μεγαλος ειναι η Σιτι :P )!![]()
Κόντεψε τη σεζόν 2002-03 ... αν δεν έμπαιναν στη μέση οι ρέφερι στο ματς με τον Ιωνικό ... στο τσεπάκι την είχε και 4η σερί ήττα σε 4 αγώνες = 0 βαθμοί ... τι γέλιο είχα ρίξει τότε ... πολύ μεγάλη ξεφτίλα να θες να αυτοαποκαλείσαι Ευρωπανάθα ... και να βάζεις διαιτητές να σε ευνοήσουν όχι για να πάρεις πρωτάθλημα αλλά για να μην υποβιβαστείς ...![]()
Ε! ενταξει μην κανουμε και εμεις την τριχα-τριχια τωρα.......ουδεις υποβιβαζεται απο την 4η αγωνιστικη!Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
![]()
Μωρέ άμα λεγόταν ας πούμε Γιάννινα και όχι Ευρωπανάθα ... με τη φόρα που είχε πάρει τότε ... βουρ για φούντο ήταν. boo
Ποτε δεν ειναι αργα γι΄αυτους!Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
![]()
Το γέλιο είναι ότι ακούγοντας σήμερα στην ΕΡΑ Σπορ σχολιασμό του ματς από το βαζελοτυπάκιον που νομίζει ότι είναι δημοσιογράφος, άκουγες σχόλια του τύπου "οι παίκτες του ΠΑΟ έχουν σημαντικά παιχνίδια και δεν έβαζαν τα πόδια τους στη φωτιά, ενώ οι παίκτες του Θ. και δεν τους κατηγορώ γι' αυτό έπαιζαν σαν να ήταν σημαντικό ματς με πολλή δύναμη, κλπ, κλπ".
Στην πρωκτόχωρα που ζούμε, κανείς ποτέ δεν θα πει τα πράγματα με τ'όνομα τους...
Εγώ το έχω τρελλή γρουσουζιά να ακούω ΕΡΑ Σπορ πριν από ντέρμπι αιωνίων ... κατά λάθος πέρασα καθώς έψαχνα σταθμό το πρωϊ για 1 δευτερόλεπτο ... και έκανα σαν μανιακή να το αλλάξω με την καμία ... δε χάνω και τίποτα ... γλιτώνουν και τα αυτάκια μου και τα μαλλάκια μου και πάνω απ' όλα τα νευράκια μου.![]()
Ξέχασα το καλύτερο :
Ρώτησε λέει το γελοίο ανθρωποειδές τον μέγιστο μπαρμπέρη το εξής:
"Τί έχετε πει με τον κύριο Βαρδινογιάννη? Ο ΠΑΟ θέλει άμεσα αποτελέσματα ή μια ομάδα για τα επόμενα 4-5 χρόνια?"
Και εκείνος απήντησε : "Ναι".
Πού κολλάει το "ναι" δεν ξέρω (ούτε κι αυτός που το είπε ξέρει), ξέρω μόνο ότι το βαρδινογιαννοσφουγγοκωλαρίστικο ανθρωπάριο έριξε τη σπόντα του ότι "ο ΠΑΟ δεν θέλει τελικό C.L. του 2007".
![]()
![]()
Τον βλεπω μεσομακροπροσθεμα κι αυτον να εχει την ιδια καταληξη με τον Φιλλιπιδη!![]()
Εγω που τον τελευταιο καιρο συναγωνιζομαι ανετα στην γκαντεμια τον Μησοτακη (μην πω οτι τον ξεπερναω κιολας...) λεω να αξιοποιησω αυτή την ευκαιρία για να εκδικηθω τον "αιωνιο" αντιπαλο μας..
Ευχομαι λοιπόν για τον αυριανό αγωνα με την Βιζλα στην Ευρωπαναθα καλη επιτυχία και νικη με μεγαλο σκορ!!...
Βασικα αν κρινω με βαση τον μεγε8ος της γκαντεμιας που με δερνει πρεπει μετα την ευχη το αυριανο παιχνιδι να ληξει 1-4 υπερ της Βισλα!!:P
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
δεν ηξερα αυτο το κρυφο χαρισμα σου!!! δεν μου το ειπες πιο μπροστα να το εκμεταλλευομουν πληρως και με ελαχιστες τυψεις συνειδησεως! αχ αχ Ηλια μου, θα σε μαλωσω!!!!Αρχική Δημοσίευση από iek
δεν ηξερα αυτο το κρυφο χαρισμα σου!!! δεν μου το ειπες πιο μπροστα να το εκμεταλλευομουν πληρως και με ελαχιστες τυψεις συνειδησεως! αχ αχ Ηλια μου, θα σε μαλωσω!!!![/quote:760b8d29f1]Αρχική Δημοσίευση από FIREWOMAN
E;inai to kryfo mou oplo Evh!!To xrhsimopoiw se akraies katastaseis..San thn avrianh!! :P![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
καλα μην το συζητας! θα σου εβγαζα μια ακρως ακραια περιπτωση! τι περιπτωση δλδ, περιπτωσαρα!
αχ να μην μου το εχεις πει... αχ!
Να το χρησιμοποιήσεις το όπλο σου και καλά θα κάνεις ... και εγώ όμως σε ακραίες καταστάσεις οπλοφορώ όταν μου προκαλούν ημικρανία τα greekenglish σου. Συμμορφώσου.Αρχική Δημοσίευση από iek
![]()
![]()
![]()
Να το χρησιμοποιήσεις το όπλο σου και καλά θα κάνεις ... και εγώ όμως σε ακραίες καταστάσεις οπλοφορώ όταν μου προκαλούν ημικρανία τα greekenglish σου. Συμμορφώσου.Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
![]()
![]()
[/quote:16dc11a8bb]
Πανε στο γιατρο να σε κανει καλά..Στο φορουμ υπαρχει ενας που σε αναμενει με ανοιχτες αγκαλες!!![]()
Αρχική Δημοσίευση από FIREWOMAN
την επομενη φορα που θα τυχει τετοια ακραια περιπτωση στειλε μηνυμα..
Να το χρησιμοποιήσεις το όπλο σου και καλά θα κάνεις ... και εγώ όμως σε ακραίες καταστάσεις οπλοφορώ όταν μου προκαλούν ημικρανία τα greekenglish σου. Συμμορφώσου.Αρχική Δημοσίευση από iek
![]()
![]()
[/quote:ecd6817903]
Πανε στο γιατρο να σε κανει καλά..Στο φορουμ υπαρχει ενας που σε αναμενει με ανοιχτες αγκαλες!![/quote:ecd6817903]
Μπα νέα είμαι ακόμα και την αγαπώ τη ζωή μου ... άσε να προλάβω και το CL του 2007 ... και μετά βλέπουμε ... τόσα χρόνια το περιμένω ... να το χάσω για μια ημικρανία; ... αμαρτία και κρίμα.
Να το χρησιμοποιήσεις το όπλο σου και καλά θα κάνεις ... και εγώ όμως σε ακραίες καταστάσεις οπλοφορώ όταν μου προκαλούν ημικρανία τα greekenglish σου. Συμμορφώσου.Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
![]()
![]()
[/quote:d55b3d5967]
Πανε στο γιατρο να σε κανει καλά..Στο φορουμ υπαρχει ενας που σε αναμενει με ανοιχτες αγκαλες!![/quote:d55b3d5967]
Μπα νέα είμαι ακόμα και την αγαπώ τη ζωή μου ... άσε να προλάβω και το CL του 2007 ... και μετά βλέπουμε ... τόσα χρόνια το περιμένω ... να το χάσω για μια ημικρανία; ... αμαρτία και κρίμα.[/quote:d55b3d5967]
Καλα τότε..θα σε γυμναζω εγω στις ημικρανιες μεχρι το 2007 για να τον συναντησεις αμεσως μετα τον τελικο!!![]()
Εκσαλλου μετα την κατακτηση του τροπαιου το 2007 τι νοημα 8α εχει η ζωη???![]()
Αρχική Δημοσίευση από iek
την επομενη φορα που θα τυχει τετοια ακραια περιπτωση στειλε μηνυμα..[/quote:06f42c623b]τωρα που το εμαθα θα σε εχω απο κοντα!!!![]()
![]()
Bookmarks