Σελίδα 18 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 814151617181920212228384858681182183184185181018 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 341 έως 360 από 62375

Θέμα: ΠΑΟ

. Το avatar του χρήστη Red-Army

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10 φορές σε 2 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Η μόνη ομοιότητα με την ομάδα της Manchester United που υπάρχει πιθανότητα να θυμίσει την υπερομάδα της Ευρωπανάθας, είναι η δυνατότητα που έχει πλέον ο Παναθηναϊκός, να μείνει χωρίς πρωτάθλημα για 25 χρόνια.

Με το καλό λοιπόν. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός, σε αυτό τον τομέα να γίνει Η MANCHESTER UNITED ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΑΥΡΟΣ........ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 8-2-1981

Το avatar του χρήστη Eric

Περιοχή
    West End
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 0 φορές σε 0 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Και εγω ευχομαι να γινει Μαντσεστερ ο βαζελος........να πεσει και Β εθνικη οπως και ο μικρος συλλογος του Μαντσεστερ (ο μεγαλος ειναι η Σιτι :P )!

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Κόντεψε τη σεζόν 2002-03 ... αν δεν έμπαιναν στη μέση οι ρέφερι στο ματς με τον Ιωνικό ... στο τσεπάκι την είχε και 4η σερί ήττα σε 4 αγώνες = 0 βαθμοί ... τι γέλιο είχα ρίξει τότε ... πολύ μεγάλη ξεφτίλα να θες να αυτοαποκαλείσαι Ευρωπανάθα ... και να βάζεις διαιτητές να σε ευνοήσουν όχι για να πάρεις πρωτάθλημα αλλά για να μην υποβιβαστείς ...

Περιοχή
    West End
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
    Κόντεψε τη σεζόν 2002-03 ... αν δεν έμπαιναν στη μέση οι ρέφερι στο ματς με τον Ιωνικό ... στο τσεπάκι την είχε και 4η σερί ήττα σε 4 αγώνες = 0 βαθμοί ... τι γέλιο είχα ρίξει τότε ... πολύ μεγάλη ξεφτίλα να θες να αυτοαποκαλείσαι Ευρωπανάθα ... και να βάζεις διαιτητές να σε ευνοήσουν όχι για να πάρεις πρωτάθλημα αλλά για να μην υποβιβαστείς ...
    Ε! ενταξει μην κανουμε και εμεις την τριχα-τριχια τωρα.......ουδεις υποβιβαζεται απο την 4η αγωνιστικη!

Thanks
    6.723
    Ignore User

Προεπιλογή

Μωρέ άμα λεγόταν ας πούμε Γιάννινα και όχι Ευρωπανάθα ... με τη φόρα που είχε πάρει τότε ... βουρ για φούντο ήταν. boo

Περιοχή
    West End
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Μωρέ άμα λεγόταν ας πούμε Γιάννινα και όχι Ευρωπανάθα ... με τη φόρα που είχε πάρει τότε ... βουρ για φούντο ήταν. boo
    Ποτε δεν ειναι αργα γι΄αυτους!

Το avatar του χρήστη dali

Περιοχή
    Μουσείο Πομπιντού
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Το γέλιο είναι ότι ακούγοντας σήμερα στην ΕΡΑ Σπορ σχολιασμό του ματς από το βαζελοτυπάκιον που νομίζει ότι είναι δημοσιογράφος, άκουγες σχόλια του τύπου "οι παίκτες του ΠΑΟ έχουν σημαντικά παιχνίδια και δεν έβαζαν τα πόδια τους στη φωτιά, ενώ οι παίκτες του Θ. και δεν τους κατηγορώ γι' αυτό έπαιζαν σαν να ήταν σημαντικό ματς με πολλή δύναμη, κλπ, κλπ".

Στην πρωκτόχωρα που ζούμε, κανείς ποτέ δεν θα πει τα πράγματα με τ'όνομα τους...

Thanks
    6.723
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγώ το έχω τρελλή γρουσουζιά να ακούω ΕΡΑ Σπορ πριν από ντέρμπι αιωνίων ... κατά λάθος πέρασα καθώς έψαχνα σταθμό το πρωϊ για 1 δευτερόλεπτο ... και έκανα σαν μανιακή να το αλλάξω με την καμία ... δε χάνω και τίποτα ... γλιτώνουν και τα αυτάκια μου και τα μαλλάκια μου και πάνω απ' όλα τα νευράκια μου.

Το avatar του χρήστη dali

Περιοχή
    Μουσείο Πομπιντού
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Ξέχασα το καλύτερο :

Ρώτησε λέει το γελοίο ανθρωποειδές τον μέγιστο μπαρμπέρη το εξής:
    "Τί έχετε πει με τον κύριο Βαρδινογιάννη? Ο ΠΑΟ θέλει άμεσα αποτελέσματα ή μια ομάδα για τα επόμενα 4-5 χρόνια?"

Και εκείνος απήντησε : "Ναι".

Πού κολλάει το "ναι" δεν ξέρω (ούτε κι αυτός που το είπε ξέρει), ξέρω μόνο ότι το βαρδινογιαννοσφουγγοκωλαρίστικο ανθρωπάριο έριξε τη σπόντα του ότι "ο ΠΑΟ δεν θέλει τελικό C.L. του 2007".

. Το avatar του χρήστη Red-Mania

Περιοχή
    Πολυ πιο κοντα απο οσο θα ηθελες
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 17 φορές σε 15 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τον βλεπω μεσομακροπροσθεμα κι αυτον να εχει την ιδια καταληξη με τον Φιλλιπιδη!

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγω που τον τελευταιο καιρο συναγωνιζομαι ανετα στην γκαντεμια τον Μησοτακη (μην πω οτι τον ξεπερναω κιολας... ) λεω να αξιοποιησω αυτή την ευκαιρία για να εκδικηθω τον "αιωνιο" αντιπαλο μας..

Ευχομαι λοιπόν για τον αυριανό αγωνα με την Βιζλα στην Ευρωπαναθα καλη επιτυχία και νικη με μεγαλο σκορ!!...

Βασικα αν κρινω με βαση τον μεγε8ος της γκαντεμιας που με δερνει πρεπει μετα την ευχη το αυριανο παιχνιδι να ληξει 1-4 υπερ της Βισλα!! :P
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek
    Εγω που τον τελευταιο καιρο συναγωνιζομαι ανετα στην γκαντεμια τον Μησοτακη (μην πω οτι τον ξεπερναω κιολας... ) λεω να αξιοποιησω αυτή την ευκαιρία για να εκδικηθω τον "αιωνιο" αντιπαλο μας..

Ευχομαι λοιπόν για τον αυριανό αγωνα με την Βιζλα στην Ευρωπαναθα καλη επιτυχία και νικη με μεγαλο σκορ!!...

Βασικα αν κρινω με βαση τον μεγε8ος της γκαντεμιας που με δερνει πρεπει μετα την ευχη το αυριανο παιχνιδι να ληξει 1-4 υπερ της Βισλα!! :P
    δεν ηξερα αυτο το κρυφο χαρισμα σου!!! δεν μου το ειπες πιο μπροστα να το εκμεταλλευομουν πληρως και με ελαχιστες τυψεις συνειδησεως! αχ αχ Ηλια μου, θα σε μαλωσω!!!!

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από FIREWOMAN
    [quote:760b8d29f1="iek"]Εγω που τον τελευταιο καιρο συναγωνιζομαι ανετα στην γκαντεμια τον Μησοτακη (μην πω οτι τον ξεπερναω κιολας... ) λεω να αξιοποιησω αυτή την ευκαιρία για να εκδικηθω τον "αιωνιο" αντιπαλο μας..

δεν ηξερα αυτο το κρυφο χαρισμα σου!!! δεν μου το ειπες πιο μπροστα να το εκμεταλλευομουν πληρως και με ελαχιστες τυψεις συνειδησεως! αχ αχ Ηλια μου, θα σε μαλωσω!!!![/quote:760b8d29f1]

E;inai to kryfo mou oplo Evh!!To xrhsimopoiw se akraies katastaseis..San thn avrianh!! :P
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

καλα μην το συζητας! θα σου εβγαζα μια ακρως ακραια περιπτωση! τι περιπτωση δλδ, περιπτωσαρα!

αχ να μην μου το εχεις πει... αχ!

Thanks
    6.723
    Ignore User

Προεπιλογή

E;inai to kryfo mou oplo Evh!!To xrhsimopoiw se akraies katastaseis..San thn avrianh!! :P
    Να το χρησιμοποιήσεις το όπλο σου και καλά θα κάνεις ... και εγώ όμως σε ακραίες καταστάσεις οπλοφορώ όταν μου προκαλούν ημικρανία τα greekenglish σου. Συμμορφώσου.

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

[quote:16dc11a8bb="iek"]
    Να το χρησιμοποιήσεις το όπλο σου και καλά θα κάνεις ... και εγώ όμως σε ακραίες καταστάσεις οπλοφορώ όταν μου προκαλούν ημικρανία τα greekenglish σου. Συμμορφώσου. [/quote:16dc11a8bb]

Πανε στο γιατρο να σε κανει καλά..Στο φορουμ υπαρχει ενας που σε αναμενει με ανοιχτες αγκαλες!!

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από FIREWOMAN
    καλα μην το συζητας! θα σου εβγαζα μια ακρως ακραια περιπτωση! τι περιπτωση δλδ, περιπτωσαρα!

την επομενη φορα που θα τυχει τετοια ακραια περιπτωση στειλε μηνυμα..

Thanks
    6.723
    Ignore User

Προεπιλογή

[quote:ecd6817903="ΟΣΦΠ"][quote:ecd6817903="iek"]
    Να το χρησιμοποιήσεις το όπλο σου και καλά θα κάνεις ... και εγώ όμως σε ακραίες καταστάσεις οπλοφορώ όταν μου προκαλούν ημικρανία τα greekenglish σου. Συμμορφώσου. [/quote:ecd6817903]

Πανε στο γιατρο να σε κανει καλά..Στο φορουμ υπαρχει ενας που σε αναμενει με ανοιχτες αγκαλες!! [/quote:ecd6817903]

Μπα νέα είμαι ακόμα και την αγαπώ τη ζωή μου ... άσε να προλάβω και το CL του 2007 ... και μετά βλέπουμε ... τόσα χρόνια το περιμένω ... να το χάσω για μια ημικρανία; ... αμαρτία και κρίμα.

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

[quote:d55b3d5967="iek"][quote:d55b3d5967="ΟΣΦΠ"][quote:d55b3d5967="iek"]
    Να το χρησιμοποιήσεις το όπλο σου και καλά θα κάνεις ... και εγώ όμως σε ακραίες καταστάσεις οπλοφορώ όταν μου προκαλούν ημικρανία τα greekenglish σου. Συμμορφώσου. [/quote:d55b3d5967]

Πανε στο γιατρο να σε κανει καλά..Στο φορουμ υπαρχει ενας που σε αναμενει με ανοιχτες αγκαλες!! [/quote:d55b3d5967]

Μπα νέα είμαι ακόμα και την αγαπώ τη ζωή μου ... άσε να προλάβω και το CL του 2007 ... και μετά βλέπουμε ... τόσα χρόνια το περιμένω ... να το χάσω για μια ημικρανία; ... αμαρτία και κρίμα.[/quote:d55b3d5967]

Καλα τότε..θα σε γυμναζω εγω στις ημικρανιες μεχρι το 2007 για να τον συναντησεις αμεσως μετα τον τελικο!!
    Εκσαλλου μετα την κατακτηση του τροπαιου το 2007 τι νοημα 8α εχει η ζωη???

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

[quote:06f42c623b="FIREWOMAN"]καλα μην το συζητας! θα σου εβγαζα μια ακρως ακραια περιπτωση! τι περιπτωση δλδ, περιπτωσαρα!

την επομενη φορα που θα τυχει τετοια ακραια περιπτωση στειλε μηνυμα..[/quote:06f42c623b]τωρα που το εμαθα θα σε εχω απο κοντα!!!

Σελίδα 18 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 814151617181920212228384858681182183184185181018 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές