To παιχνίδι κρίθηκε στο 45' όταν έγινε ένα ανόητο φάουλ στα αριστερά και από την εκτέλεσή του πετάχτηκε ο Σαριέγκι και έκανε το 1-0. Το αποτέλεσμα αυτό άλλαξε άρδην τόσο την ψυχολογία του βάζελου όσο και των Τσέχων, ουσιαστικά καθόρισε το ματς καθώς θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα εάν οι δυο ομάδες πήγαιναν στα αποδυτήρια με το 0-0.
Τέλος πάντων, υπάρχουν και τα playoff και εκεί οι αντίπαλοι δεν είναι καθόλου αμηλετέες ποσότητες. Ας τους κάτσει καμιά Στουτγκάρδη, καμιά Φιορεντίνα ή καμιά Ατλέτικο και θα δουν πόσα απίδια πέρνει ο σάκος![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
A την έχουν την Φιορεντίνα? Καλά. Πες τους να πλυθούν πρώτα και να βάλουν μπόλικη βαζελίνη γιατί ο Μούτου με τον Τζιραλντίνο έχουν μεγάλες καύλες αυτήν την εποχή![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Du3lisT (05-08-09)
Μας κακομαθαινει ο κ. Πρεσβης...πως να αντεξει κανεις μεσα στο Αυγουστο με τις υψηλες θερμοκρασιες τοσο σεξ..
Τωρα ιταλικη θα ειναι, ισπανικη θα ειναι η χαρα που θα νιωσουν στα σκελια τους δεν ξερω..ευχομαι να το απολαυσουν παντως..
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Με τη φαρδοκωλίαση αυτών ποτέ δεν ξέρεις..
Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Σπάρτα Πράγας με 3-0 περιμένει πλέον την κλήρωση της Παρασκευής (13:00) για να πληροφορηθεί τον αντίπαλό του στα play-offs του Champions League. Μετά τα αποτελέσματα της Τρίτης, έχουν γίνει γνωστές οι τρεις από τις πέντε υποψήφιες αντίπαλοι των «πρασίνων», οι οποίοι θα είναι στους ισχυρούς.
Η Άντερλεχτ που απέκλεισε τη Σίβασπορ (5-0, 1-3), η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Φιορεντίνα, που μπαίνούν κατευθείαν στον τελευταίο προκριματικό γύρο, είναι οι τρεις σίγουρες από τις πέντε πιθανές αντιπάλους του Παναθηναϊκού.
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν έκανε τη... χάρη στον Παναθηναϊκό και ισοφαρίζοντας σε 1-1, σκορ πρόκρισης απέναντι στην Τβέντε, διατήρησε τη Στουτγκάρδη στο γκρουπ των αδυνάτων και στους πιθανούς αντιπάλους του «τριφυλλιού». Η γερμανική ομάδα όμως μπορεί ακόμη να προβιβαστεί στους ισχυρούς (και συνεπώς να μείνει εκτός των πιθανών αντιπάλων του Παναθηναϊκού), αν η Σαχτάρ Ντόνετσκ αποκλειστεί τελικά από την Τιμισοάρα μετά το 2-2 του πρώτου ματς στην Ουκρανία. Πιθανή αντίπαλος του Παναθηναϊκού είναι και η Σέλτικ, αν όμως καταφέρει να αποκλείσει τη Ντιναμό στη Μόσχα έχοντας χάσει με 1-0 στη Σκωτία. Εφόσον αποκλειστούν Σαχτάρ και Σέλτικ, τότε στους αδυνάτους (και συνεπώς στους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟ) θα μπουν οι Τιμισοάρα και Ντιναμό Μόσχας.
Δεν εχω δει ουτε καν στιγμιοτυπα απο τη βαζελα, αφου δουλευα.
Αλλα παντα στο ποδοσφαιρο ενα γκολ στο 45' αποβαινει μοιραίο για οποια ομαδα το δεχεται.
Σιγουρα παντως περασε η καλυτερη ομαδα, δεν εχουν τιποτα οι Τσεχοι, οι μονοι που ξερουν 5 δραμια μπαλλα ειναι κατι ξεζουμισμενοι γερονταρες οπως οι Μπεγκερ και Ρέπκα.
Στον επομενο γυρο, να κι αν περασει ο βαζελος, να κι αν δεν περασει. Μ'εχει καλυψει επι του προκειμενου ο αδμιν, η προκριση στους ομιλους αφορα τις τσεπες των προεδρων βασικα.
Για το εγχωριο πρωταθλημα, εκει που ειναι πραγματικα αντιπαλος μας ο βαζελος, μας συμφερει να εχει υποχρεωσεις στο ΤΛ παντως, παρα να ξεπατωνομαστε εμεις κι αυτος να ειναι ξεκουραστος.
εγώ πάντως έλαβα τα πρώτα αστεία μηνύματα από τους φίλους μου που λένε περί πρέσβη της Ευρώπης κλπ......
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Συνεβηκε το αναμενομενο:
1. Εκει που δεν εβρισκε λυσεις ο ποα αφου επαιζε με γιομες στον σισε, γκολ απο στημενο στο τελευταιο λεπτο του ημιχρονου!
2. Πλασε του παιχτη της Πραγας στο 90 νικαει τον τερματοφυλακα και η μπαλα αντι να παει σε οποιοδηποτε αλλο μερος του τερματος παει στο κεφαλι του αμυντικου του ποα!
3. Δεν δινεται καθαρο κορνερ στην φαση που περιεγραψα πιο πανω και στην επομενη επιθεση ο ποα βαζει γκολ που δεν επρεπε να μετρησει αφου εγινε φαουλ στον τερματοφυλακα!
Και εις ανωτερα! Παντως η Πραγα ειναι ομαδα της πλακας, δεν μπορουσαν να ανταλλαξουν πανω απο δυο πασες χωρις να χασουν την μπαλα. Το καλο με την νικη του ποα ειναι οτι μενει ο Τεν Τεν και ελπιζουμε σε κληρωση με καμια Ατλετικο ετσι ωστε να αποκλειστουν αλλα και να κρατησουν τον Τεν Τεν!![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Για την τσέχικη ομάδα δεν σχολιάζω καθόλου. Τώρα που έβγαλε γλώσσα ο Τεν Κατε εγώ χαίρομαι πάρα πολύ γιατι ξέρω τι θα επακολουθήσει....![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
ηταν αναμενομενο να περασει,τα πρωτοσελιδα σημερα δν παιζοντε,ειναι γελοια,μονο του φιλαθλου ειναι σε λογικα πλαισια,τεσπα
μονο η βαζελα
χαχαχαχαχαχ
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
παντως εκει προς το 87' με τη στραβοκλωτσια του Τσεχου πρεπει να γεμισε σκατο το ΟΑΚΑ....
αντε ρε αντίχριστοι , δείτε μπάλα από τον πρέσβη ....
μεγάλη μπάλα - τρομερό πάθος - ποιοτικό ποδόσφαιρο
χα χα χα χα χα χα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
αντε.μετα το πρωταθλημα πηραν και το τσου λου![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
λεει μετα κερασανε και φερερο ροσε τους δημοσιογραφους.......
Έλα μωρή Ατλέτικο!!!!!
*****8.23*****
Λοιπον ενα θα πω "χαιρε φαρδος αμετρητο".
Βεβαια και εμεις ως Ολυμπιακοι εχουμε μια ευθυνη για το φαρδος τους!!
Τοσα χρονια .............. ε λογικο ειναι.
Τεσπα. Σιγα την ομαδαρα που θα παρει και πρωταθλημα φετος!!
Σιγα τη Σπαρτα που θα ερχοταν τα υπερασπιστει το 3-1 του πρωτου αγωνα σιγα μην εσκισαν και τα καλσον τους! Δεν περιμενα και κατι διαφορετικο βεβαια .... (με οτι αυτο σημαινει).
Αποριες :
α) Ο Σαλπι-γιδης στο δευτερο γκολ δεν ηταν οφσαιντ ?
β) Το τριτο γκολ του Γιδη δεν ειναι επιθετικο φαουλ?
γ) Γιατι τα παιζει ο Λετο μετα το 60 (και ρωταω πολυ σοβαρα τωρα τα ιδια και με τον Ολυμπιακο ηταν δεν αντεχε πετα το 60).
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Bookmarks