η ωραιοτερη φανελα??οι δικες μας ειναι ΧΑΛΙΑ
Καθολου δε με νοιαζουν οι μεγαλοπρεπεις παρουσιασεις. Αυτα ειναι για τους βαζελους που ξερουν οτι ο κοσμος παλι δε θα παταει στο γηπεδο, και προσπαθουν καπως να θολωσουν τα νερα![]()
Από Λανούς βέβαια! Δεν έχετε καταλάβει ακόμα πόσο κόμπλεξ έχουν οι βάζελοι; Στο λεξικό, δίπλα στη λέξη κόμπλεξ έχει ένα τρυφύλλι!
Τις δικές μας να δω πότε θα τις δούμε! Από παρουσιάσεις πάντως υστερούμε και είναι κρίμα η ωραιότερη φανέλα -της Ελλάδας- να μην πω του Κόσμου.. να μην τυχαίνει της ανάλογης παρουσίασης!
η ωραιοτερη φανελα??οι δικες μας ειναι ΧΑΛΙΑ
Καθολου δε με νοιαζουν οι μεγαλοπρεπεις παρουσιασεις. Αυτα ειναι για τους βαζελους που ξερουν οτι ο κοσμος παλι δε θα παταει στο γηπεδο, και προσπαθουν καπως να θολωσουν τα νερα![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Λέγοντας "ωραιότερη φανέλα" δεν εννοώ αποκλειστικά την φετινή αγαπητή μου Μαργαρίτα.. Εννοώ ότι άλλο είναι να βλέπεις ερυθρόλευκη και άλλο κάτι πρασινιάρικα, κιτρινιάρικα, μαυριάρικα κ.ο.κ. Το κόκκινο στον αθλητισμό σύμφωνα με μια έρευνα που είχα διαβάσει (πω ρε τι μόρφωση έχω ο άνθρωπας), το κόκκινο λοιπόν ωθεί και εξητάρει πολύ περισσότερο έναν αθλητή από οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Και σύμφωνα πάντα με την ίδια έρευνα, ομάδες με κόκκινο έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν μια ισάξια ομάδα με άλλο χρώμα.. Ξέρεις πόσοι φίλοι μου δηλώνουν άλλα ως αγαπημένα χρώματα και τα αμάξια τους, τα μηχανάκια τους κ.ο.κ τα αγόρασαν κόκκινα;;!! Άλλωστε στα προηγούμενα χρόνια γιατί ΠΑΟ και ΑΕΚ έβαλαν ρίγες στην φανέλα τους;
Μωρέ αν μπορούσαν θα την έκαναν και ερυθρόλευκη αλλά ας όψεται η λάθος επιλογή των ιδρυτών τους!
![]()
Faithful (22-07-09)
H ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ συνεχιζεται..................
"Λαβωμένη" η Σπάρτα...
Η Σπάρτα Πράγας θα είναι «λαβωμένη» στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αφού ο προπονητής Γιόζεφ Χόβανετς έχει να αντιμετωπίσει τρεις πολύ σημαντικές απουσίες ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στους «πράσινους».
Συγκεκριμένα, ο Πάτρικ Μπέργκερ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο την προηγούμενη Τρίτη και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία τον κρατάει εκτός για έναν ή δύο μήνες, κάτι που σημαίνει ότι ο ηγέτης των Τσέχων θα χάσει και το δεύτερο ματς με το «τριφύλλι».
Ο Κλαντμπρούσκι και ο Κούτσκα, δύο επίσης σημαντικοί μέσοι της Σπάρτα, είναι τραυματίες και θα χάσουν σίγουρα τον πρώτο αγώνα...
Κωσταςκ-1 (23-07-09)
τι ειχες γιαννη τι ειχα παντα....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ωραιες ειναι
Και που είναι το ωραίο; Ίδιες με τις περσινές, αλλά με 3 ρίγες στα μανίκια.. Επίσης ο δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ του ΠΑΟ στο κανάλι SPORTV, είπε πριν λίγο ότι "οφείλω να ομολογήσω πως η τρίτη εμφάνιση κάνει την διαφορά! Αυτό το μαύρο με τις πράσινες ρίγες είναι εντυπωσιακό και αναμένουμε να δούμε σε ποιό ματς θα φορεθούν!" Μάλλον εγώ δεν έχω γούστο..
> Ο Σισέ με αυτό το μουστάκι μου θυμίζει έναν παππού απ' το χωριό που είναι τσέλιγκας!
> Ο Καραγκούνης μου θυμίζει τον κλασικό Μητσάρα που τρυπώνει στις συνεντεύξεις "ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΜΑ"!
> Καλά για τον Σαλπιγγίδη δεν το συζητώ.. Ζεν πρεμιέρ!
Άτιμη κάμερα!
Moνο η μαυρη κατι λεει ΑΛΛΑ καλυτερες απο του ΘΡΥΛΟΥ δεν ειναι λεμε!!
Οπως και να ειναι παντα του Ολυμπιακου θα ειναι καλυτερες.![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
οι προηγουμενες ειχαν εναν χαλια γιακα..
οι μαυρες θα ειναι ταλε κουαλε.εχει προβλεψει μαλλον ο πατερας το τι θα εχει γινει μεχρι το τελος της σεζον γι'αυτο και τις πηραν.εγω παντως κανω προβλεψη απο τωρα πως τα τελευταια ματς του χρονου θα τα παιξουν με αυτες τις φανελες για να δωσουν φορο τιμης στις ελπιδες και τα ονειρα τους που για ακομη μια χρονια θα πανε στο διαολο.
Α! ιδεα ελατε στο καραισκακη με τις μαυρες φανελες σε ενδειξη πενθους για το λουτσο που θα φατε
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
οι μαυρες θα ειναι ταλε κουαλε.εχει προβλεψει μαλλον ο πατερας το τι θα εχει γινει μεχρι το τελος της σεζον γι'αυτο και τις πηραν.εγω παντως κανω προβλεψη απο τωρα πως τα τελευταια ματς του χρονου θα τα παιξουν με αυτες τις φανελες για να δωσουν φορο τιμης στις ελπιδες και τα ονειρα τους που για ακομη μια χρονια θα πανε στο διαολο.
Α! ιδεα ελατε στο καραισκακη με τις μαυρες φανελες σε ενδειξη πενθους για το λουτσο που θα φατε
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ωραια σου εχω ετοιμη λυση.ξεκινανε τον αγωνα με τις πρασινες και εκει γυρω στο 85" κανουμε ενα διαλλειμα για να φορεσουν τις μαυρες.ετσι θα μπορουν να ξεφυγουν και απο τους οπαδους τους που θα τους περιμενουν στην παιανια για ξυλο αφου με τις μαυρες στολες δεν θα φαινοτναι μεσα στο σκοταδι
Μωρε τι μας λετε??
Ακου πρασινες ο ενας μαυρες ο αλλος!!
Οχι αγαπητοι μου να κατεβουν με την πραγματικη τους φανελα με την φανελα με την οποια εγιναν γνωστοι!!
Τη ΡΟΖ θελω να φορανε στο ΝΑΟ αυτη τους παει και αυτη τους ταιριαζει!!
![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Airness (23-07-09)
Bookmarks