Τι ωραία ομάδα ρε παιδιά.
Αυτός ο Λέτο δε, το κάτι άλλο.
Ο
κερδισε 2-1 αν και οι γερμαναραδες ειχανε δοκαρι στο τελος...Καθαρισε ο πιτσιρικας ο πετροπουλος...Μηκε στο 72 και ο σιδερενιος αλλα δεν σκοραρε...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Τι ωραία ομάδα ρε παιδιά.
Αυτός ο Λέτο δε, το κάτι άλλο.
Ο
Και ο σιδερένιος μου άρεσε.
Ααα, η αλήθεια να λέγεται.
Αλλά αυτός που έκλεψε την παράσταση όμως, δια της αμπαλοσύνης του, ήταν ο Κατσουράνης του Χελάκη.
Ρε ' σεις, αυτός αδικείται στην πεκ!!!
Α ρε Μπάρτσα τι έχασες......
κριμα που δεν το ειδα δηλαδη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
..
Το ποια είναι η κρατικοδίαιτη ομάδα στην Ελλάδα το γνωρίζουμε χρόνια τώρα (βλέπε χορηγούς ΟΤΕ, Cosmote) αλλά τόσο πολύ πάθος δεν χωνεύεται με τίποτα.
Πληρώνω με το έτσι θέλουν ΕΡΤ και δεν μπορώ να δω την ομάδα μου παρά μόνο μαγνητοσκόπηση, τη στιγμή μάλιστα που είναι η μόνη μαζί με την Ξάνθη που τίμησε το συμβόλαιό της με την ΕΡΤ και ο κρατικοδίαιτος "πολυμετοχικός", που την έφτυσε για χάρη της NOVA , παίζει ζωντανά.
Ούτε την ελάχιστη υποχρέωση, αφού είμαι συνδρομητής με το ζόρι, να μου παρέχουν τα ψηφιακά κανάλια δεν τηρούν. Η ΑΠΟΛΥΤΗ διάλυση της κρατικής ΕΡΤ.
Για τις εκπομπές και τους δημοσιογράφους της, θα τα πούμε άλλη στιγμή!!
sk12072 (16-07-09)
καλα αυτες οι φυλλαδες ειναι ανεκδιηγητες.....Ζητησε λεει ο Σισε να παιξει λιγε λεπτα στο φιλικο "παροτι εχει κανει δυο προπονησεις"!!!!!!
Δυο προπονησεις εχει κανει ολες κι ολες ο σιδερενιος; Και γιατι μας ζαλίζουνε καθημερινα τα @@ με τα κατορθωματα τους στις προπονησεις; Ατομικο προγραμμα ακολουθει;
Αυτη η εξεδρα ειναι ΓΤΠ..Ο δε Λετο "πηρε φορα" λεει στην προπονηση...
Στο φιλικο δεν μας λεει τι εκανε...
Ο,τι να'ναι..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Νομίζω ότι αν κάποιος είδε το ματς και διαβάσει σήμερα τα σχόλια για τον οργανωτή Κατσουράνη, τον πήρε φόρα Leto, και τον φουριόζο Cisse θα νομίζει ότι είδε άλλο ματς.
Για τον Kante δεν μιλάω γιατί αφού σκόραρε μπορεί να μπει στο πάνθεον των παιχταράδων τους.
.
chainsaw (16-07-09)
ο κατσουρανης λεει θα ειναι ο ηγετης τους και ανεβαζει τον λαγο επιπεδο.που τα βλεπουν αυτα θα ηθελα να ηξερα.ο κατσουρανης ο ατιτλος μιλαμε....
οσον αφορα τον σισε τι εγινε με τα 10 γκολ που βαζει στις προπονησεις;ουτε 1 ρε στα επισημα;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
εινα νωρις ακομη Σταθη...δυο προπονησεις λενε εχει κανει ολες κι ολες ο σιδερενιος ...Και τα γκολ που γραφουνε καθε μερα οτι βαζει πού τα βαζει; σε κανανε 5Χ5 απο αυτα που βγαινει αρχισκορερ ο Λετος!
Τοσο δυσκολο ειναι πια να σκοραρεις στην προπονηση και το χουν για νεο?
Δεν ειδα το παιχνιδι αλλα απο αυτα που ακουσα στο ραδιο και διαβασα σημερα ειλικρινα εχω μπερδευτει.
Οι μισοι λενε suoer Leto πηρε μπρος (ειχε βαλει και 5 γκολ στην πρωινη προπονηση ντεεε) και γενικα δειχνει να κολαει στον ποα περισσοτερο απο οτι σε μας και οι αλλοι μισοι ο γνωστος Leto φλυαρος 1-2 ντριμπλες και μετα χανει τη μπαλα.
Οι μισοι λενε ηγετης ο Κατσουρανης και μπροσταρης της πρασινης επαναστασης και οι αλλοι μισοι δεν βλεποταν παλι.
Οι μισοι λενε ο Cicce εδειξε την κλαση του πολυ γρηγορος (μαλλον του εβαλαν καινουργιες μπαταριες) και καλες τοποθετησεις και οι αλλοι μισοι οτι στο τεταρτο που επαιξε δεν εδειξε και πολλα (ηταν κουρασμενος απο τα 4 goals που εβαλε στην πρωινη προπονηση).
Οι μισοι λενε ο Cantee πολυ καλος αφου εβαλε και goal και οι αλλοι μισοι ο χειροτερος του ποα.
Ειδες καποιος το παιχνιδι??
Τελικα τι απο ολα εγινε χτες??
![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Τι μαλακιες Θεε μου εχουμε ν'ακουσουμε φετος απο την NET στην Αθλητικη Κυριακη και απο το MEGA για το CL..
Η απόδοση του Cisse για όσους ξέρουν να διαβάζουν:
Ο Σισέ δεν... πρόλαβε καλά - καλά να ακουμπήσει την μπάλα, αφού στη θέση των χαφ δεν υπήρχε ο κατάλληλος παίκτης για να του περάσει σωστά την μπάλα
Ο Γάλλος πήρε ελάχιστες φορές την μπάλα στα πόδια του (σε μία-δύο περιπτώσεις προσπάθησε να συνεργαστεί με τον Λέτο, χωρίς επιτυχία), ενώ έδειξε διάθεση (σ.σ. μία φορά που πήρε την μπάλα και έκανε λάθος πάσα, έκανε το σπριντ και έπεσε δυνατά πάνω στον αμυντικό, για να του κλέψει την μπάλα).
.
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η παο ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ!!!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
smageo (16-07-09)
Bookmarks