Εγώ τις είχα διώξει ... για να μη σε παρασύρουν ... μια και ήξερα από τότε ότι είσαι αθώος. 3d_wow
sirkostas
Δεν το ήξερα αυτό....
**Loipon, gia teleutaia fora dilwnw pws eimai fan OLWN twn ellinikwn omadwn stis ektos Ellados diorganwseis**
Αλλά να ξέρεις, χτυπάει άσχημα το "φόρτσα πανάθα" τουλάχιστο σε μένα
βέβαια μαγκιά σου....απλά είπα και γω την αποψή μου και οτι δε μου αρέσει να διαβάζω την παραπάνω ατάκα σου
τεσπα, καθείς με τις απόψεις του....μου εξήγησες, και κατάλαβα
@ΟΣΦΠ
Δεν φταίνε οι Κύπριοι για την 3αρα στο νησί τους....παιχτές και προπονητής
ήταν για κλωτσίδια εκείνη τι καταραμένη βραδιά
άσε που στο αεροπλάνο πήγα με Κυπριακές γραμμές...και δεν είχαν ούτε μια αεροσυνοδό !!!!![]()
Εμείς Θρύλε για σένα, και συ Θρύλε για εμάς
Σύνταξη στα 11
Εγώ τις είχα διώξει ... για να μη σε παρασύρουν ... μια και ήξερα από τότε ότι είσαι αθώος. 3d_wow
Και για αλλη μια φορα σε εκεινο το ματς φανηκε το ποσο ξεβρακωτοι ειμαστε στα υψηλα κλιμακια της ΟΥΕΦΑ.......χειρουργιο μας ειχε περασει το κορακι..........!!!!! Αποδειξη οτι πρεπει να εισαι και εκει καλος και οχι μονο μεσα στο γηπεδο!!!!![]()
Καλά ούτε κι εγώ πάω αυτες τις "ομορφιές" περί καλής επιτυχιας στις Ελληνικές ομάδες και δε συμμαζεύεται.
Ελληνάρες."Αδέρφια" στα γήπεδα λακεσμα στην πολιτική ,μια ζωή με το κα..λι του Τούρκου στο στόμα.Τελος παντων.Παιγνίδι είναι και δε γουστάρω επιτυχία του αντιπάλου μου για πολλους λόγους.Οι περισσότεροι αφορούν παραμέτρους του παιγνιδιού για να εξηγιόμαστε.
Καλή επιτυχία σε μένα σήμερα.Το μπουκάλι που εχω μπροστά μου ειναι σκληρός αντίπαλος....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Συμφωνώ στο τελευταίο με τρέλλα ... δεν είμαι κατά στα χαρτζιλικάκια των ρέφερι ... αλλά σε εκείνο το ματς αν και δε μας δόθηκε καραμπινάτο πέναλντι ... είμασταν επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και οι ίδιοι ... το ΑΕΚάκι που την κέρδισε μετά τι ήταν ... δικτυωμένη στα ευρωπαϊκά παρασκήνια;Αρχική Δημοσίευση από Eric
Βέβαια άμα ακούσω πάλι κλήρωση με ισραηλινή ή τούρκικη ομάδα ... ξέρω εκ των προτέρων ότι παρασκηνιακά ... άντε γεια καημμένε Θρύλε.
Από τα αποδυτήρια ρε ... ο Καζαμπούμπου από το 4 ... μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιμπ.
![]()
![]()
![]()
Αλλού την έβαψες και τώρα μιλάω πολύ σοβαρά τέρμα η πλάκα.![]()
1-1
Καλά βρε Αλλού μια κουβέντα είπαμε ... να σε φιλήσω και ας λέει ότι θέλει το χούφταλο.
![]()
2-1 πισω στο σκορ η Ευρωπαναθα!!! Ε ρε γλεντια!!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Που είναι το αντιναμία μου;
Αναλαμβάνω και τα έξοδα του γάμου σου.
Φάγανε κι άλλο ... πληγώθηκα ... ελληνική ομάδα γαρ. :P :P![]()
![]()
![]()
Καλά, αυτός ο τύπος που μεταδίδει τον αγωνα στο Σπορεφεμ βγαζει πολύ γελιο..Απορεί λέει ο Μαλεζανι στο παγκο για το πώς η ομάδα του βαζελου που είχε τον έλεγχο στον πρώτο δεκαπενταλεπτο (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) έχει πέσει τόσο έκτοτε!!!!!!!!!!!
"Μάλλον έιναι που του λειπουνε επισημα παιχνιδια" συμπέρανε ο σχολιαστής!!
Γι'αυτό γουστάρω να ακούω ραδιόφωνο![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
3-1!!!!!!
Άτυχος πολύ λέει ο βάζελος!!!![]()
:P
Ποπο ο πατερούλης από το 4 έχει να βγάλει φωνή ... θα με αποκληρώσει σήμερα ... τον έχω σκίσει ... :P
Αλλού είναι επικίνδυνα τα μηχανάκια ... εδώ πες τι 4τροχο θες ... σήμερα που σου έχει κάτσει χορηγός.
Αχ βρε Ευρωπανάθα με συγκίνησε πάλι η τεράστια προσφορά σου στο ελληνικό ποδόσφαιρο ...
![]()
Τερματοφυλακάρα ο Γκαλίνοβιτς σήμερα ...
ΕΛΗΞΕ
great
![]()
hop
![]()
Οιμέ!!! Αλί και τρισαλί!!! Έχασε με 3-1 η Ευρωπανάθα!!!
Μπουχουχουχουχου!!!![]()
Και μετά λέγανε πέρσι εμάς για το 3-1 με τη Λιβερπουλ!! Όλα σε αυτό το μάταιο κόσμο πληρώνονται!!
3-1 o Βάζελος ε;
Άντε να δούμε τι θα λένε οι υποστηριχτές της Ευρωπανάθας. Φαντάσου να το πάθαινε ο Σόλιντ αυτό...
Βέβαια υπάρχει και η ρεβάνς... Ίδωμεν...
Που είναι ο green 2004 ... έλα γράψου και δω ... θα σε σκίσω ... boo
O green είναι και βάζελος. Αλί σε μας που ακούγαμε για τον μεγάλο ΠΑΟ που πάτησε την Σαραγόσα. Τα λέγαμε, περιμένετε να αρχίσουν και τα επίσημα.
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕ Ο ΣΟΛΙΝΤ
Αλλά ας περιμένουμε και την ρεβάνς.
Το 2-0 μπορεί να το κάνουνε στην εδρα τους, όμως και μόνο το ότι καθονται σε αναμμενα καρβουνα για 2 εβδομάδες εμένα μου φτάνει για την ώρα!!
Όσο για το τι θα γίνει μετά τον επαναλληπτικό θα δούμε..
Τα τρία τους στο χέρι θα πάρουν πάλι ... μετά συγχωρήσεως ... αλλά τέτοιες ώρες δεν είναι για Μπαμπινιώτη.
![]()
![]()
H Eurwpanatha gia allh mia fora dikaiwse tis prosdokies olwn mas kai me to parapanw!!!
Thank u for the memories!!!
Na`sai kala re Biscan shmera me ekanes kai gelasa me to arxontiko style sou.
ΡΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ......ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝΓΚΟ.
Bookmarks