Ολόκληρο θέμα έγινε που ο Ολυμπιακός πάει από τον Kallstrom των 7εκ στον Maresca του 1,5εκ ( μείωση 366%) ...
Στην βαζέλα που από τον Marchena των 5εκ καταλήγει στον Bjarsmyr των 400 χιλιάδων ( μείωση 1150% ) τσιμουδιά !
Τελικά τους πόνεσε πολύ η μεταγραφή του Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό!!
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ολόκληρο θέμα έγινε που ο Ολυμπιακός πάει από τον Kallstrom των 7εκ στον Maresca του 1,5εκ ( μείωση 366%) ...
Στην βαζέλα που από τον Marchena των 5εκ καταλήγει στον Bjarsmyr των 400 χιλιάδων ( μείωση 1150% ) τσιμουδιά !
.
Στον Ολυμπιακο εγινε ολοκληρο θεμα γιατι πολυ απλα αυτα που συνολικα εχει ξοδεψει ειναι 1μυριο (5 πηρε απο Belluschi εδωσε 4 μυρια για Mellberg, Zairi, Pardo χοντρικα παντα) για παιχτες και δεν υπαρχει και φως για να χαλασει και πολλα περισσοτερα.
Στον ποα δεν εγινε κανενα θεμα γιατι πολυ απλα εχει ξοδεψει κοντα στα 16 μυρια για παιχτες (Cicce, Leto, Cante ....) και εχουν κανει το κομματι τους.
Πολυ απλο νομιζω ....
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
ρε βλακα ατιτλε κατσουρανη...θελεις και τιτλο ε;θα σε δουμε μωρη μπαλαρινα και εσενα.
12η αγωνιστικη μην προσποιηθεις παλι τον τραυματια.5 θα φας οπως και περισυ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
οι μπουκ παντως εξακολουθουνε να εχουνε τον Ολυμπιακο φαβορι...Δεν διαβαζουνε Χελακη φαινεται...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
και ολες οι εταιρειες ηλια ετσι;
δεν διαβασανε φαινετα την εξεδρα που εςλεγε για τα 10 γκολ του σισε και ειχε και γραφηματα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Mα ο λογος που οι δημοσιοκαφροι το εκαναν θεμα για τον Ολυμπιακο ειναι η μη κινητικοτητα στις μεταγραφες. Ασχετα αν πηρε οποιους πηρε και με τα λεφτα που ξοδεψε ο Ολυμπιακος στον κοσμο φαινεται οτι ο ποα χαλασε λεφτα (δεν με νοιαζει ποσα και σε ποιους) και εμεις ειμαστε στασιμοι.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Παρεμπιπτόντως η ομάδα με το απεριόριστο budget και τα τεράστια έσοδα από το C.L. που ξόδεψε πέρσι 19εκ για μεταγραφές, φέτος που διαλαλούσαν ότι θα ξοδέψουν περισσότερα από κάθε άλλη φορά και θα φτιάξουν την υπερομάδα τερματίζει τις μεταγραφές με 16,5εκ από τα οποία τα μισά για τον γυάλινο !!!
Το αποτέλεσμα?
- Πάλι τερματοφύλακα δεν έχει
- Πάλι μπακ δεν έχει
- Πάλι στόπερ δεν έχει
- Πάλι οργανωτικά χαφ δεν έχει
- Πάλι αξιόπιστους ακραίους χαφ δεν έχει
- Πάλι σέντερ φορ περιοχής ικανό στο ψηλό παιχνίδι δεν έχει
![]()
.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
steliosb (10-07-09)
μα για αυτο ρε παιδια παντα βλεπει την πλατη μας.ολοι οι αρδ τον εξυμνουν για τις δηθεν μεταγραφικες κινησεις ουσιας που κανει καθε χρονο και μετα αναρωτιουνται τι εςφταιξε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Για να θυμηθουμε λιγο τα περσινα. Τοτε που παλι ειχαν κανει τη Μεγαλη Μεταγραφη που θα εκανε τη διαφορα!
Ιδου οι περσινες φυλλαδες της ιδιας ημερομηνιας με σημερα.
![]()
να σαι καλα ρε κωστα.τα θυμαμαι και εγω αυτα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Φτιάχνει καλο παστίτσιο,καθαρίζει γυμνός το σπίτι,τρώει όλο το φαΐ του,ξεσκονίζει την τηλεόραση,ξέρει να ντύνεται μονος του,πέρσι έμαθε να δένει τα κορδόνια του,στο σχολειό μικρός είχε σκοτώσει μια μεγάλη κατσαρίδα,και τέλος το τυλίγει το πούρο(βασική προϋπόθεση στον παο).
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
sirkostas (10-07-09)
Δεν ξερω γιατι τους κραζετε τους παιχτες που πήρε, κατεμε είναι μια χαρα παιχτες. Το μονο που είναι αισιόδοξο με τον βρωμιάρη είναι ότι εχουν τον ΑΧΡΗΣΤΟ Τεν Κατε... αλλα απο την άλλη και εμεις τι έχουμε??? Τον άπλητο Κεσπάγια... θα είναι ωραία κοντρα όμως
Bookmarks