To όνομα του Engelaar φιγουράρει όχι σε μία αλλά σε δεκάδες λίστες με τους χειρότερους παίχτες της Μπουντεσλίγκα.
Εγώ πιστεύω ότι θα καταγραφεί ως ο πιο αργός και άχαρος παίχτης που θα έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα.
Dutchman Orlando Engelaar also attracted notice at Euro 2008, prompting Schalke to shell out 6 million euros. They're still waiting for the first goal from the giant midfielder, who seems too slow and clumsy for the Bundesliga. He was easily the worst player on the pitch in the Blues' match against Hoffenheim -- taking mercy on football fans, he duly got himself sent off.
Δες εδώ:
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
.
Eξαρταται που θα τον βαλεις να παιξει. Αν παιξει οπως στην εθνικη ολλανδιας με μικρο χωρο δρασης μπροστα απο τα σεντερ μπακ να καθαριζει κεφαλιες , να καταστρεφει παιχνιδι και να σπαει τη μπαλα δεξια αριστερα τοτε θα πεταει. Αν το βαλεις οπως στη Σαλκε καθαροαιμο αμυντικο χαφ φεξε μου και γλιστρησα .Πιο αργος και απο το θανατο . Ειναι παιχτης που μοιαζει πολυ στο στυλ του ζιλμπερτο σιλβα.
"Τελειώσαμε με τον Παναθηναϊκό"
![]()
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πλέον καμία ελπίδα για να αποκτήσει τον Χούλιο Κρουζ. Αυτό συμβαίνει αν πιστέψουμε τις δηλώσεις του ατζέντη του παίκτη Χόρχε Τσίτερσπιλερ σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ωστόσο ίσως να πρόκειται και για κίνηση τακτικής: «Επιβεβαιώνω πως δεν έχουμε καμία συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και τώρα δουλεύουμε άλλες περιπτώσεις. Συνεχίζονται οι επαφές με άλλες ομάδες, και ιταλικές μαζί», είπε σχετικά.
Στον Παναθηναϊκό δεν έλαβαν απάντηση από την πλευρά του Κρουζ και οι πιθανότητες απόκτησής του είναι λίγες. Ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί το παιχνίδι τακτικής από την πλευρά του Αργεντίνου, αφού ακόμα και τώρα η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι μακράν η καλύτερη που έχει στα χέρια του.
Faithful (18-06-09)
Αυτός θα ήτανε καλή μεταγραφή και μακάρι να τους κλάσει.Περίπτωση ίδια με τον Ντάρκο,είχε χαλαρά 20 γκολάκια στο πρωτάθλημα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αυτό μου θυμίζει ένα επεισόδιο από τη σειρά του ΑΝΤ1 Κωνσταντίνου & Ελένης. Ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός έχει ερωτευτεί μια αρχιτεκτόνισσα και λέει τον πόνο του στον Μάνθο: "Η υπόθεση είναι κατά το ήμισυ τελειωμένη", απαντάει στην ερώτηση πόσο έχει προχωρήσει το θέμα μεταξύ τους. "Εγώ θέλω"![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
aljawn (19-06-09)
Ενα αρχιδι του Κρουζ ειναι ο Ντιογκο βασικα... για να λεμε και αληθειες οχι μονο Σωκρατιές.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Οι αριθμοι και τα παιγνιδια δυστυχως μιλανε τα γαμημενα. Φετος χωρις Ντιογκο ο Ολυμπιακος θα μπορουσε να ειναι στα ημιτελικα του ΟΥΕΦΑ τουλαχιστον. Παικτης καταστροφή, ειλικρινα θα προτιμουσα τον Εντβάλντο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Όντως εχει βαλει πολλα και κρισιμα γκολ ο Κρουζ, αρα δε συγκρινεται με τον Ντιογκο. Αλλα ρε παιδι μου πολυ ρολίστας. Βασικος δεν ητανε ποτε..
Ηταν στη Μπολωνια. Μετα πηγε στην Ιντερ και λογικα εμεινε ως δευτερη λυση πισω απο τους ακριβοπληρωμενους στραικερ που συνηθιζε να φερνει ο Μορατι. Αλλα ειχε πολλες συμμετοχες κι αρκετα κρισιμα γκολ με τους νερατζουρι.
το derby δεν ειχε κλεισει;εχει ξανανοιξει τωρα;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
μαλιστα.ο τζιγκερ να χωνει λεφτα τωρα;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
απο τη σημερινη 'ΕΞΕΔΡΑ'
Ο βάζελος την πάτησε από το δικό του παιχνίδι.
Ξέροντας ότι διαθέτει περισσότερα χρήματα από τον Ολυμπιακό στο φετινό μεταγραφικό παζάρι , μας άφηνε να κάνουμε τις πρώτες επαφές με τις ομάδες και τους παίχτες , με σκοπό να μπαίνει τελευταίος στο παιχνίδι και να πλειοδοτεί.Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι και χθες το βράδυ προσπαθούσε να χαλάσει την μεταγραφή Mellberg προσφέροντας περισσότερα στην Juventus.
Ο αδύναμος κρίκος στην Παιανία λέγεται Αντωνίου, ο οποίος μην ξεχνόμαστε έδωσε 2,5εκ στον Μπαοκ για τον Μελίσση, όταν με τα ίδια χρήματα παίρνουμε τον σουηδό από τους ιταλούς.
.
Bookmarks