ΕΝΑΣ ΚΩΛΟΣ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! 60 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΚΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΛΟΟΟΟΟΣ !!!!!!!!!!!!
να πανε να γαμηθουν ολοι τους.μακαρι να χασουν σημερα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΕΝΑΣ ΚΩΛΟΣ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! 60 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΚΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΛΟΟΟΟΟΣ !!!!!!!!!!!!
Παλι πρωταθλητες στο χερογλυκανο; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Με τους γάβρους που δινουν και σημασια γελαω...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΜΠΡΑΒΟ στο βαζελο. Τεραστιο επιτευγμα τα 5 ευρωπαικα. Ποτε δεν ειχα απαιτηση απο τους αλλους να κανουν τη δικη μας δουλεια, αφου μας κερδισε με γεια του με χαρα του που το σηκωσε.
Οσοι εχουν παιξει μπασκετ ξεραν εδω και πολυ καιρο τι ομαδαρα πρεπει να καταβαλλουμε για να ανεβουμε στη κορυφη. Και ειμαστε πλεον στο τελευταιο βημα. Οι υπολοιποι ας συνεχισουν να ασχολουνται με τριχες. Αλλωστε τυχαια βρισκονται στα θεματα του μπασκετ. Ακουσαν οτι ειμαστε καλοι και μπηκαν να δουν, αμα αυριο ακουσουν οτι στο μπαντμιντον ο Ολυμπιακος εχει φτιαξει ομαδαρα θα αρχισουν να δινουν τις σοφιες τους για τον προπονητη και τους παιχτες του μπαντμιντον.
Τεράστιο επίτευγμα, όντως.
Και μεγάλη απάντηση στις (λογικές ενίοτε, αλλά όχι επαρκείς) ενστάσεις για την "παράγκα" που μας κλέβει τους τίτλους στην Ελλάδα...
... there's no such thing as "too much"...
mpak (04-05-09)
ναι ομαδαρα τρελη ο βαζελος που κερδισε και παλι στο καλαθι, επειδη ο αντιπαλος δεν εβαλε το τελευταιο σουτ το οποιο σχεδον μπηκε κ βγηκε.
κωλαρα απιστευτη εχουν...
γαμιεται ο παο κ η λαγοφλωρος
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Επίσης, για 2 περιόδους την είχαν πηδήξει την ΤΣΣΚΑ. Αυτό ωραια επιλέγουμε να το ξεχνάμε όταν σχολιάζουμε το χτεσινό ματς.
Τεσπα, δεν είναι ανάγκη για κανεναν γαυρο να συγχαρεί τον βαζελο για την επιτυχία του αλλά όταν μετά (και) από τον χτεσινό αγώνα μιλάμε για κωλοφαρδία νομίζω πως εθελοτυφλούμε λιγουλακι.
Έχουν προπονητή, παίχτες και πανω απ' όλα την ψυχολογια απο τόσες κουπες. Υποβαθμίζοντας αυτόν που μας απέκλεισε, υποβαθμίζουμε και την δικιά μας ομάδα άλλωστε...
consigliere (06-05-09), sirkostas (05-05-09), vincent (04-05-09)
Ρόμπα την έκανε την τσκα ο βάζελος, μακράν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη φέτος.
Ο "Βγενό" νίκησε το... Derby;
Η πληροφορία του pressmme.blogspot.com ότι η εφημερίδα «Derby» κλείνει στο τέλος του μήνα έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση στο «πράσινο» περιβάλλον.
Προφανώς η μία ανάγνωση είναι ότι το «Derby» κλείνει λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση της επιστολής του Ανδρέα Βγενόπουλου ότι πρέπει να κλείσουν οι οπαδικές εφημερίδες, γιατί διχάζουν και κάνουν κακό στον Παναθηναϊκό.
Βέβαια, αυτή η ανάγνωση «κολλάει» στην... «Πράσινη». Μετά το 5ο ευρωπαϊκό του μπασκετικού Παναθηναϊκού, ο Βγενόπουλος δεν μπορεί να ζητήσει από τον Γιαννακόπουλο να κλείσει την δική του εφημερίδα, επομένως θα ήταν λίγο επιπόλαιο να πει κανείς ότι το «Derby» κλείνει λόγω των δηλώσεων του «Βγενό» και με τη σύμφωνη γνώμη του Γιάννη Βαρδινογιάννη.
* Επιπλέον, το mpala.gr έψαξε κι έμαθε ότι τον τελευταίο καιρό, οι επιτελείς της εφημερίδας έψαχναν να στελεχώσουν εκ νέου το εμπορικό τμήμα για την ανεύρεση νέων εσόδων, αφού αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Εξ' ου και η «χαραμάδα» που αφήνει το pressmme, τονίζοντας ότι «Η μόνη περίπτωση να μην κλείσει η εφημερίδα είναι να βρεθεί κάποιος σημαντικός αγοραστής».
Φυσικά, όσον αφορά τον Γιάννη Βαρδινογιάννη δεν είχε κανένα λόγο να μην συμφωνήσει με το κλείσιμο του «Derby», στον βαθμό που είναι γνωστό ότι η εφημερίδα απηχούσε τις απόψεις του και στον βαθμό που μία σύμμαχη εφημερίδα του δημιουργούσε πρόβλημα στις σχέσεις του με τους άλλους μετόχους του Παναθηναϊκού.
* Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πάντως, τα στελέχη της εφημερίδας στην προσπάθεια τους να βρουν πόρους έκαναν «άνοιγμα» και προς τον Βγενόπουλο, θεωρώντας ότι η δημόσια άποψή του να κλείσουν οι οπαδικές εφημερίδες, τους προκαλούσε προβλήματα όσον αφορά την αναζήτηση εσόδων...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
“Έτσι όπως σας το λέω! θέλω να κάνετε τη φανέλα σωστό γαλαξία! Να σκάσουν απ’ τη ζήλια τους!”
…
…..
……..
Λίγες ώρες αργότερα…
“Μπαμπά; Δεν ξέρω τι κανονίσατε με την adidas αλλά νομίζω ότι κάποιο λάθος έγινε…”
“…”
“…”
πωωωωω! σχεδον 2.000 ατομα πηγαν αεροδρομιο!!
μιλαμε για πολυ κοσμο![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
θα ηταν και τιποτα πακιστανοι...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πλάκα στην πλάκα, εδώ πάνω στα λημέρια μου όσοι αλβανοί ασχολούνται με το τόπι είναι βάζελοι.
Πως νομίζετε ότι μαζεύουν νέο κόσμο πλέον;
ο πιο μισητος παιχτης του ποα ειναι ο Μπατιστ
τον βλεπω κ μου γυρνανε τ αντερα
mpak (05-05-09)
ολοι σιχαμενοι ειναι μαργαριτα.κρεμεται σαν τον ππιθηκο καθε φορα που καρφωνει λες και θα μετρησει για δωδεκαποντο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Faithful (05-05-09)
Κώστας Γκόντζος / game over
Ποιος είπε ότι δεν τον πήραν... αμπάριζα τον Κόκκαλη φέτος οι... πολυμετοχικοί. Μια χόρτα τον έκαναν και τώρα... ποιος τους πιάνει. Οκτώ χρόνια το πάλευε ο Σωκράτης και δεν μπορούσε να το... καταφέρει και αυτοί το... κατάφεραν μέσα σε έξι μήνες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bookmarks