steliosb (16-04-09)
Λοιπόν επειδή η βαρεμάρα είναι απίστευτη σήμερα μπήκα στη γκριν μαλακια και κοιτάχτε τι βρήκα:
Μαντέψτε για ποιο τμήμα μιλάει.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
steliosb (16-04-09)
Να υποθέσω για το μπάσκετ και οι gay είναι τα Μπαόκια??
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Όχι, όχι! Για το πόλο μιλάει. Ναι για το πόλο και οι γκέι είναι παντοτινοί βιαστές τους, δεν κάνω πλάκα!![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Χαπακωμένος είναι??
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Για μια ακομα φορα ξεφτιλιζονται...
Κράνιτσαρ:"Δεν μίλησα ποτέ για Παναθηναϊκό"
Σε κατηγορηματική διάψευση των (υποτιθέμενων;) δηλώσεων του για τον Παναθηναϊκό προχώρησε ο Νίκο Κράνιτσαρ.
Ο άσος της Πόρτσμουθ τόνισε πως δεν μίλησε σε κανένα κροατικό μέσο ενημέρωσης για το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει στο "τριφύλλι".
"Αυτό που συνέβη τις τελευταίες μέρες δεν ήταν το καλύτερο για μένα. Είμαι παίκτης της Πόρτσμουθ και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι.
Πιστέψτε με, ποτέ δεν είπα στην Κροατία πως ο Παναθηναϊκός είναι ανάμεσα στις επιλογές μου. Δεν ξέρω γιατί όλοι πιστεύουν πως η Πόρτσμουθ θα υποβιβαστεί. Εάν αγωνιστούμε και την επόμενη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ δεν έχω λόγο να συζητήσω για το μέλλον.
Εάν όχι, τότε θα δούμε. Ο κύριος στόχος μου είναι να συνεχίσω να παίζω στην Πρέμιερ Λιγκ. Διαθέτω την ποιότητα για να μείνω εδώ". Ο Κροάτης διεθνής αναφέρθηκε στη δυναμική του Παναθηναϊκού.
"Είναι μεγάλος σύλλογος με επιτυχίες στην Ευρώπη, όμως προτεραιότητα μου είναι να μείνω στην Αγγλία".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ελευθερια πλιζ στειλε μου σε πμ τη διευθυνση αυτου του σαιτ
θελω να γελασω λιγο βρε αδερφε![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
differance (16-04-09)
Ρωτα τον να μας πει τι πινει και δεν μας δινει....
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Χόρτο μαγικό.![]()
Εντονο διάλογο με οπαδούς του ΠΑΟΚ είχε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στην Πολίχνη, όπου βρίσκεται για να περάσει τις άγιες μέρες του Πάσχα
Συγκεκριμένα, ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε βγει για καφέ με φίλους όταν έγινε αντιληπτός από μερίδα οπαδών του δικεφάλου, οι οποίοι του ζήτησαν σε έντονο ύφος να αποχωρήσει από την περιοχή, αφού θεωρούν ότι τους πρόδωσε μετά τη φυγή του από την ομάδα.
Οσο περνούσε η ώρα, ο κόσμος ολοένα μεγάλωνε, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Αστυνομία αφού η κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει. Ωστόσο, ο Σαλπιγγίδης, με δική του ευθύνη, έδιωξε το περιπολικό το οποίο έσπευσε στην περιοχή, θεωρώντας πως το περιστατικό θα λάβει τέλος. Οντως έτσι έγινε, μιας και ο 27χρονος επιθετικός άνοιξε διάλογο σε ήρεμο ύφος με τους οπαδούς, οι οποίοι πήραν τις απαραίτητες εξηγήσεις για το τι έγινε εκείνο το καλοκαίρι, του 2006.
"Είμαι ΠΑΟΚ και το ξέρετε όλοι. Το έχω δηλώσει και στο περιοδικό του Παναθηναϊκού. Αν ήξερα ότι θα αναλάμβανε ο Ζαγοράκης, δεν θα έφευγα ποτέ", φέρεται να δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο στράικερ του Παναθηναϊκού, με τον κόσμο να του ζητά να βγει επίσημα να τοποθετηθεί και να δημοσιοποιήσει την επιθυμία του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.
Κουβέντα στην κουβέντα και αφού δόθηκαν εξηγήσεις, η κατάσταση αποκλιμάκωθηκε και το συμβάν έληξε δίχως παρατράγουδα με τους οπαδούς να αποθεώνουν τον Σαλπιγγίδη(!), τονίζοντας την αγάπη προς το πρόσωπό του.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sirkostas (17-04-09)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
-”Σοβαρά μιλάτε; Είναι εδώ το μεγάλο αφεντικό;”
-”Ναι ρε. Ο Καπετάνιος με τ’ όνομα. Γι’αυτό σου λέω. Τρίξ’τους τα δόντια!”
-”ΤΙ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ; ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΊΤΕ ΛΙΓΟ! ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΙΚΗΤΕΣ!”
-”Ορίστε;;;”
“Ώπα; Κοίτα να δεις αγριάδα ο Τεν Κάτε!”
“Χεχεχε. Τσίμπησε…”
“Καλά το πάει ο Ολλανδός. Μόνο μην κάνει καμιά βλακεία και τους πει…”
“Όποιος δεν έχει το πνεύμα το νικητή, να σηκωθεί και να φύγει τώρα!”
“Σσσσσσσσ. Όχιιιι…”
“ΟΚ κόουτς, τα λέμε αύριο…”
“Χμμ, ελπίζω αυτό να μην το είδε…”
“…”
“Γμτ! Τι κάνουμε τώρα;;;”
“Φιρουλίιιι φιρουλόοοο φι φι φιρουλίιιι…”
sirkostas (17-04-09)
Dr.Red (21-04-09)
Κύριε πρόεδρε
Στην Ιταλία παραδέχονται ότι οι "πράσινοι" το παλεύουν για Ιακουίντα. Ομως συμπληρώνουν ότι για να πείσουν τον Ιταλό χρειάζεται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Πολύ βαθιά. Γιατί στην πρώτη προσέγγιση ο 30χρονος Βιτσέντζο -όπως λενε πάντα οι Ιταλοί- απλώς γέλασε. Δεν χαμόγελασε, γέλασε. Με την ψυχή του!
Dr.Red (21-04-09)
“Whyyyyyyyy????”
“Μπουχουχουυυυυυυυ”
“Όλο παράπονα είστε! Σκεφτείτε τουλάχιστον ότι μπορεί να χάνουμε 10 μέρες από τις διακοπές αλλά κερδίζουμε την ευκαιρία να περάσουμε τον ΠΑΟΚ και να βγούμε δεύτεροι…”
“…”
“;;;;;;;;;”
“Whyyyyyyyy???? Μπουχουχουυυυυυυυυυ….”
Λοιπον επειδη μου αρεσει να ειμαι δικαιη (οχι "αντικειμενικη"), διαβασα το παρακατω :
Για εναν πρωην παιχτη του Λαγου τον Αντονι Σεριτς.
Εχω να του πω ενα μεγαλο μπραβο.
Μακαρι Αντονι ολοι οι ποδοσφαιριστες σε οποια ομαδα και αν ανηκουν (ή ανηκαν) να εκαναν και να κανουν τετοιες ενεργειες.
Μπραβο σου και παλι.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Bookmarks