reddna7 (09-03-09)
οχι οτι με πολυνοιαζειαλλα θα θελα πολυ να ρουφηξουν 3 γκολακια αυριο οι λαγοι
Ãéá ôï ïíïìá óïõ,ôçí éóôïñéá...ãéá ôçí áãáðç ìïõ ôçí ìåãáëç, ãé'áõôï ðïõ äå èá êáôáëáâïõíå ïé áëëïé, ãéá ôá èñáíéá ìïõ ôá ãñáììåíá,ãéá ôá åéóôçñéá ðïõ êñáôçóá êïììåíá...
reddna7 (09-03-09)
just a minute... ðïéïò óôïé÷çìÜôéóå äçëáäÞ ðùò ÄÅÍ èá öÜåé ôñßá ãêïëÜêéá ï lagos?
εγω ειπα οτι θα περασει και εχω βαλει στροιχημα μια μπυρα.ετσι για το καλο.
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
íá õðïèÝóù ðùò åßóáé ãêáíôÝìçò êé üôé óôïé÷çìáôßæåéò ãßíåôáé áíÜðïäá???? óùóôüò...
![]()
μπα...αυτοι ειναι κωλοφαρδοι.
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
áõôü åßíáé ãíùóôü ôïéò ðÜóç... Ý÷åé üìùò êé ç êùëïöáñäßá ôá üñéá ôçò. Ïé Éóðáíïß ðáßæïõí êáëýôåñá åêôïò Ýäñáò ðáñá åíôüò (êáé óôï CL, ü÷é ìïíï óôï Éóðáíéêü ÐñùôÜèëçìá). Ìïíï Ýíá óïõ ëÝù... óêÝøïõ ôïí áöçíéáóìÝíï ôáýñï Rossi áðÝíáíôé óå Âýíôñá êáé Bñáæéíáê...
![]()
Πιστεύω οτι η κωλοφαρδία τους δεν θα εχει συνέχεια. Ακόμα κι αυτή εχει τα οριά της.
Ετσι 60 χιλιάδες βάζελοι θα βάλουν την ουρά στα σκέλια και τα κασκολάκια και τις σημαιούλες βαθιά στον κωλο τους και θα αποχωρίσουν απο το ΟΑΚΑ.
Αμέσως την επομένη θα αρχίσουν με σιγουριά τις θριαμβολογίες για το νταμπλ και την σπουδαία ευρωπαική πορεία που θα κάνουν το 2009-10.
Οπως κάθε χρονιά δηλαδή.
Ρε τι αιώνιοι μαλάκες που ειναι!
.....åìåßò ïé Üññùóôïé ïé ïðáäïß óïõ
Στράκιαπου.....σας πόνεσε περισσότερο από τους μπουγατσομάχους ο γύρος του θριάμβου (γεια σου Αντώνακη) μέσα στην μπουγατσοτούμπα, ε;
Δεν πράζ!
Συνηθισμένοι είστε!!!
κι εγώ πιστεύω πως θα περάσει ο ποα....το εχω πει πριν τον πρώτο αγώνα....δυστυχώς ο ποα συνήθως πάει καλά με καλές και επιθετικές ομαδες, γιατί με τον κωλο που έχει δεν τρώει γκολ...και οι ομάδες αυτού του στυλ αν δεν βάζουν γκολ συνήθως τρώνε ένα....ελπίζω βέβαια να φάει 3 αυριο ο ποα!!!!! θα το δω με έναν φίλο γαύρο που είχαμε δει μαζί και το 0-2 με την ίντερ!!!!! ελπιζω να πανηγυρίσω αύριο!!!!
σε εγκαλω στην ταξη χρησταρα.0-1 ηταν με την ιντερ.σε λιγο θα μας βγαλει ςκαι οτι ριξανε 4αρα...
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
2-1 óõíïëéêÜ èåò íá ðåéò
(2 öÜãáíå, ìïíï 1 âÜëáíå)
α λες το πρωτο παιχνιδι...σωστα ηταν 0-2
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
... Üóå ðïõ äåí äéÜâáóá ãéá êáìéá êáôáóôñïöÞ / íåñïðïíôÞ / âïìâáñäéóìü / óöáãÞ / ãåíïêôïíßá / áåñïðïñéêü äõóôý÷çìá, ïðïôå ìÜëëïí áëëÜæù ðñüâëåøç... îå÷Üóôå ôçí 3áñá, 5Üñá èá öÜíå
Εγω προβλεπω νικη του Βαζελου μετα το ματς Βιγιαρεαλ-Εσπανιολ που ειδα. Τελικο σκορ 2-0 εως 3-1
ÂëÝðåéò åêåßíï ôï âïõíü ðïõ ìïéÜæåé ìå êåñÜóé;
êïñõöáßï âéíôåÜêé !
καλο βιντεακι,.
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
×á÷á÷á÷á÷á÷á!
Ìðïõá÷á÷á÷á÷á!!
Ìá ôé ì@ëÜêåò åßóôå...
«ËÝãåéò ðáóÜ ìïõ íá óå ðñïóêõíÞóù. Êé åãþ ñþôçóá ôïí ðïýôæïí ìïõ êáé ìïõ åßðå íá ìç óå ðñïóêõíÞóù»...
Ãåþñãéïò ÊáñáúóêÜêçò ðñïò ôïí Ìá÷ìïýô ðáóÜ, 1823
panty (10-03-09)
Bookmarks