Τελικά έχετε βαλθεί να μας τρελάνετε. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αλλιώς τις αποφάσεις που παίρνει το ΑΣΕΑΔ. Τα έχουμε δει όλα σε αυτή την χώρα είδαμε και αυτό. Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά πλέον. Ο ΠΑΟ ως γνωστόν είχε τιμωρηθεί με έξι αγωνιστικές για τα όσα είχαν γίνει στον τελικό του Κυπέλλου στο βόλεϊ και με 80.000 ευρώ. Θυμόμαστε όλοι την καμπάνα οχτώ αγωνιστικών που είχαν ρίξει στον Ολυμπιακό. Κι όμως ο ΠΑΟ τελικά την έβγαλε λάδι. Ναι, ναι, την έβγαλε λάδι. Έγινε και αυτό σε αυτή την χώρα που η δικαιοσύνη βασιλεύει. Πήραν πίσω την ποινή των 6 αγωνιστικών, αλλά διαγράφτηκε και το πρόστιμο των 80.000 ευρώ. Συγχαρητήρια σε όλους. Ατιμώρητοι οι ηθικοί αυτουργοί όλων όσων συνέβησαν. Ατιμώρητοι, αυτοί που δεν μπήκαν στο παρκέ να παίξουν τον τελικό. Απλά αποδείξατε και πάλι ότι ο στόχος είναι ο Ολυμπιακός και τίποτα άλλο.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
“Οι παράγοντες κυρίως του Παναθηναϊκού, μου τη λένε που πάω συνέχεια στο Καραϊσκάκη”.
“Έχουν πέσει να με φάνε με αυτό το θέμα”.
“Και τους ρωτάω ευθέως: Πού θέλουν να πηγαίνω; Στο ΟΑΚΑ;”
“Στο ΟΑΚΑ δεν πηγαίνουν πια ούτε οι οπαδοί του ΠΑΟ...”.
nbqgr (07-03-09)
kouzoulo (07-03-09)
ετοιμαστειτε γιατι ερχεται ο βιαστης σας απο τα παλια.ποιος ειναι αυτος?
ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Coach (07-03-09)
5.000 ατομα στ οακα
κ ο τεν τεν παιζει με 3 αμυντικα χαφ
![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Χοχοχο...δροπη σας χλευαζετε την Ευρωμπαναθα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πάντως η ευρωκωλοφαρδίαση τους ακολουθεί και στο εγχώριο σήμερα ... η ευκαιρία που έχασε το αλογάκι ήταν πιο κλασσική και από τις 62 μαζί που έχασε τις προάλλες η Βιγιαρεάλ (είπα ρεάλ και ανακατεύτηκα).
ναι ρε γαμωτο.ειναι τραυματιας λεει.μακαρι να μπει η λαρισα στα πλει-οφ αγαπητοι μου και θα τους βρει εκει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ουααααααααααα
Βαλε ρε το Στελιο μεσα θα μας παρει τα αυτια!!! Μαλακα Ζουζουνίδηηηηηηηηηηηηηηη
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Διακρίνω αρκετούς λαγούς στο γήπεδο πάντως...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
kouzoulo (07-03-09)
sadi (07-03-09)
Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ ... είδατε βρε δεν είναι τόσο κακοί.![]()
Bookmarks