Μην βριζετε την Ευρωπαναθα!
Καποιος ερυθρολευκος πρεπει να τους βολευει ετησιως!
ΥΓ.1-3 ! ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΗ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑΑΑΑΑ!!!
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
α ενταξει εβαλαν γκολ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
aaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaaaaaaaaxa
xaxxxxxxxxxaxa
0-3 o lagos
![]()
1-3.κριμα..μπορειτε μαλακες να προκριθειτε.μπουχαχα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Με τρίποντο γκολ περνάνε???![]()
smageo (04-03-09)
ithela na perasoyn gia na fane poytsa se teliko,alla tora poy vlepo erythrolefkoys na serviroyn 3 sto OAKA moy aresei eksisoy !!!
mpoyaxxaxaxax
xaxaxaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa
![]()
έλα μωρη μπανάθα! κάνε την αντεπίθεση σου! 3 γκολάκια και καθάρισες![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
δεν θελανε να πεσουν πανω μας στο κυπελλο τα μουνια για αυτο ρεζιλευονται σημερα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ 1-3
smageo (04-03-09), somekindofgrinder (04-03-09)
Παραλίγο... 4!!! Ασχετο! Ωραίος παίχτης ρε γαμώτο ο Γεωργιάδης!!
Αντε τώρα να γκρινιάξεις στο κόκκαλη να φέρει παιχταραδες και να βάλει το χέρι στη τσέπη. Αντε να ζητήσεις φόρ, μπάκ ή χάφ. Για ποιό λόγο; αφού και άν δε μπορέσουμε να το κάνουμε εμείς , θα το κάνουνε για μας οι σέρρες, ο αο τριγλίας ή ο αστερας αμαλιάδας. Έπειτα φταίει η παράγκα, η διαιτητές, η επο.... Τέτοια κατάντια έχει τις επιπτώσεις κυρίως σε μας που ασυναγώνιστοι και με το δεύτερο μακράν και σε τέτοιο χάλι θα δούμε μπαλα τον άλλο ....αιώνα
---------------------
![]()
και παμε ολοι μαζι
οεεεε αιωνια λαγοοος δε γινεται αλλιωωως 100 χρονια εισαι πουτ@νας γιος οεεεε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
d.n.a. (04-03-09)
θα φωναζουν για την διαιτησια αυριο.αυτοι ειναι μια ζωη.
παντα καποιος αλλος φταιει για τα δικα τους τα χαλια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
τωρα που το ξανασκεφτομαι ειναι η παραγκα που τα κανει ολα αυτα!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ α και ο γκαγκατσης
θα γινει της φουκουσιμας
τωρα φταιει ο πιλαβιος.δεν τους εδωσε 5 πεναλτι σημερα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks