Ρε δεν παίζονται οι πράσινοι!
Αν σου μπει το μικρόβιο του δευτερο-τρίτου και του αδικημένου δεν φεύγει με τίποτα...
στο χωριό μου λένε σε τέτοιες περιπτώσεις :
ΣΚΟΥΖ' ΤΟ Γ'ΡΟΥΝΙ ΤΩΡΑ
σκούξτε σκουξτε ωρέ !!!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Μπορεί ο Χενκ Τεν Κάτε να είναι ένας αρκετά αναγνωρίσιμος προπονητής σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η κόρη του Ελέν δεν μπορεί να χαράξει τον δικό της δρόμο στην Showbiz, κάτι που επιβεβαίωσε και η ίδια με δηλώσεις της.
Την επιθυμία της να κάνει καριέρα στην τηλεόραση εξέφρασε η κόρη του προπονητή του Παναθηναϊκού Ελέν Τεν Κάτε. Μάλιστα η νεαρή κοπέλα δήλωσε ότι θα... κάνει τα πάντα με σκοπό να πετύχει τον στόχο της.
"Το να πρωταγωνιστήσω σε γνωστό σίριαλ είναι το όνειρο της ζωής μου και να ξέρετε ότι είμαι διατεθειμένη να κάνω τα πάντα για να γίνει πραγματικότητα".
Η 20χρονη καλλονή πρόσφατα φωτογραφήθηκε για την Αγγλική έκδοση του περιοδικού FHM, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις στο ανδρικό κοινό.
"Ο πατέρας μου είναι στην Ελλάδα και δεν μπορεί να δει τι κάνω εγώ... Αστειεύομαι φυσικά. Είδε τις φωτογραφίες μου και του άρεσαν πολύ".
exoyme fwtografies???![]()
η πλακα ειναι οτι ο Τεν Κατε και σια δηλωνουνε ευτυχισμενοι διοτι ειναι λεει οι καλυτεροι...Καλυτερους με μηδεν γκολ σε δυο αγωνες δεν ξερω...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
reddna7 (03-03-09), sirjohnbest (03-03-09)
Πω πω πολύ κλάψα αυτος ο Νικολογιάννης.....![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
ΠΑΟ: Το όνειρο γίνεται εφιάλτης
Ακόμη ένα εμπόδιο, που αυτή τη φορά ίσως αποδειχτεί απροσπέλαστο, προέκυψε για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Η εισήγηση του συμβούλου Σπύρου Μαρκάκη στο Συμβούλιο της Επικρατείας ήταν αρνητική για τους «πράσινους», καθώς γίνεται δεκτή η προσφυγή των 131 πολιτών και κρίνεται αντισυνταγματικός ο νόμος που άνοιγε το δρόμο για την έναρξη των εργασιών στην περιοχή.
Μένει να φανεί αν μετά από την εξέλιξη αυτή καθίσταται πλέον αδύνατη η κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στη συγκεκριμένη περιοχή ή θα χρειαστεί να γίνει κάποια τροποποίηση στον υπάρχοντα νόμο για να κατασκευαστεί το γήπεδο. Όπως και να έχει, το δεδομένο είναι πως η υλοποίηση του ονείρου των φίλων του Παναθηναϊκού να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι θα καθυστερήσει για πολύ καιρό.
..............
χοχοχοχο...Σε τσαντηρι τους βλεπω να παιζουνε σε λιγο!
Υ.Γ. Παλι τα @@ τους πηρανε! Μονον ο Σωκος ρεεεεε!!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
reddna7 (03-03-09)
_MinoGavros (03-03-09)
Κόβω.... τα χέρια μου ότι πήρε απο την μητέρα της!!!
Κοίτα, σαν γκόμενα δεν είναι κακή, αλλά δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο.
Μέτρια προς καλή θα την έλεγα. Το σώμα της είναι νορμάλ (λίγο πεσμένο το στήθος) ενώ στο πρόσωπο είναι έχει απλά μια γλυκήτητα (δηλαδή δεν είναι κλασσικό σκυλέ και αυτό μπορεί να είναι ωραίο όταν σε κοιτάει από χαμηλά).
Μπορεί να γραφτώ σαν friend (μαζί με τα λιγούρια τους βάζελους).
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
chainsaw (03-03-09), somekindofgrinder (03-03-09)
d.n.a. (03-03-09), jorge (03-03-09), steliosb (03-03-09), _MinoGavros (03-03-09)
στο λαγονησι ρεεεεεεεεεεεε.
παρτεε τα αρχιδια μας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks