ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Οκ δεν θα ξαναχρησιμοποιήσω το εμοτικόνι, αφου σε ενοχλεί αλλά θα χρησιμοποιώ απ' ευθείας ειρωνικούς χαρακτηρισμούς που προφανώς δεν σε ενοχλούν!
Το θέμα βέβαια ήταν ποιός φταίει (λες και υπάρχει περίπτωση να φταίει μόνο ένας) που ο Ολυμπιακός έχασε την πρωτιά στην καλύτερη επίθεση. Το γιατί φταίει ο Μπελούτσι (όπως είπες) που έχασε τα άχαστα σε αυτή την αγωνιστική και όχι ο Ντιόγκο που έχασε τα άχαστα στην προηγούμενη δεν μου το εξήγησες... Προφανώς γιατί είναι θέμα του ποιόν συμπαθούμε και ποιόν όχι, αφού λογικό επιχείρημα δεν μπορεί να σταθεί σε αυτό το θέμα...
Σε μια ΟΜΑΔΑ "φταίνε" όλοι το ίδιο. Από τον Κόκκαλη και τον Βαλβέρδε ως τον Αβρααμ και τον Ντιόγκο. Αυτή είναι η θέση μου (χωρίς εμοτικόνια που χτυπάνε "επιδεικτικά" το κεφάλι τους)...
Ελεος ρε παιδια σιγα μη στεναχωρηθουμε τωρα επειδη μας περασε για μια αγωνιστηκη στα γκολ ο Κουτσου-κουτσου-μπολ..
Δειτε ποσες ευκαιριες κανει ο Ολυμπιακος και ποσες ο Ποα..
Τι να σου πουν τα βαζελακια οταν στην πλειοψηφια των παιχνιδιων παιρνουν 10 λεξοτανιλ και καμια 15αρια διουρητικα για να δουν αν ο τρισμεγιστος Σαριεγκι θα σκοραρει στην σωστη εστια..
Δεν θα μεινει αλλωστε για πολυ ο ΠΟΑ με περισσοτερα γκολ.. Ουτε θα χανουμε τα αχαστα σε ολο το πρωταθλημα ουτε θα μεινουμε με 1,5 επιθετικο..(ελπιζω)
Αχ,ναι θα παρουμε το πρωταθλημα απο την ομαδα που παιζει τη καλυτερη μπαλα και βαζει τα περισσοτερα γκολ...
Αχχχχχχχχχχχ...ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Ετσι να ποναει, να παθαινουνε ανακοπες, εγκεφαλικα, να με βλεπουνε και να βριζουνε οτι εχουνε και δεν εχουνε...
γιατι ετσι μου αρεσει... (διαφημιστική καταχωρηση)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Τα «εκλεκτός» και «πολυαγαπημένος» δεν είναι ειρωνικοί χαρακτηρισμοί αλλά η πραγματικότητα αφού με την στάση σου απέναντι στον συγκεκριμένο παίχτη αυτό έχεις δείξει. Άλλωστε έχεις και το avatar του και δεν νομίζω να είναι τυχαίο αυτό. Εγώ μίλησα για το συγκεκριμένο παιχνίδι - με τις Σέρρες - γιατί την επιθετική πρωτιά την χάσαμε αυτήν την αγωνιστική - που ένας παίχτης ( O Belluschi ) σε 5 προφανείς θέσεις για γκολ ( όχι μία όπως ο Diogo ) αστοχεί γιατί σουτάρει όχι σαν παίχτης της κλάσης του αλλά σαν Mirnes Sisic.
Εγώ δεν είμαι fun ούτε του Diogo ούτε του Belluschi αλλά του Ολυμπιακού μας.
Και με ενδιαφέρει το καλό του.
Με τα emoticons δεν έχω κανένα πρόβλημα. Άλλωστε όπως ξέρεις πολύ καλά δεν είναι διακοσμητικά αλλά δείχνουν τα συναισθήματα μας και τις εκφράσεις μας προς τους άλλους.
![]()
.
Ενταξει και;
Εχει την καλυτερη επιθεση ο βαζελος.
Δε γουσταρετε ρε σεις;
Εγω την εχω καταβρει...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Υπερβάλετε!!!Για μια αγωνιστική θα είναι και εκεί πρώτος!
Η προφανής θέση για γκολ ήταν μια, με το δοκάρι. Στην άλλη απλά δεν έκανε καλά σουτ αλλά προφανής θέση για γκολ δεν ήταν. Και αφού μιλάμε για την συγκεκριμένη αγωνιστική, γιατί φταίει ο Μπελούτσι με το δοκάρι και όχι ο Ντουντου που έκανε κάτι τύπου "που είναι η μπάλα οεο" στην φάση του τετ α τετ;;
ΟΚ δεν τρέχει εγώ έχω συνηθίσει να "είμαι" φαν κάποιου ατόμου και όχι της ομάδας. Πέρσι ήμουν του Λεμονή, φέτος του Μπελούτσι. Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια!![]()
panty (19-01-09)
ποσα ειναι τα γκολ που εχουμε σε σχεση με αυτους?μας περνανε κατα πολυ και φερατε την καταστροφη?![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δε μου λέτε, κάνετε διαγωνισμό ποιος θα χρησιμοποιήσει την πιο άσχημη γραμματοσειρά? Μας έχετε πετάξει τα μάτια έξω...![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Κι όπως λέει ο Μητσικώστας Karagounis the asstube
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
panty (19-01-09)
Πάλι μούφα πέναλτι πήρε η Μπανάθα, ε? Τουμπεκί ψιλοκομμένο οι "αντικειμενικοί"... Ε ρε γλέντια!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
τι ηθελές να πουνε δηλαδη;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
δε θα κανεις γηπεδο ποτεεεεεεεεεεεεεεεε
βαζελε βαζελε ε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Υπήρχε πέναλτι.
Το δεξί πόδι του Zilberto βρήκε το αριστερό πόδι του Silva και τον ανέτρεψε !
.
papdoux (19-01-09)
Bookmarks