Προχθές δεν είχαμε μέσα σε φανφάρες τις δύο πρώτες μεταγραφές του τριφυλλιού?
Τι έγινε σήμερα και εξαφανίστηκαν από την επικαιρότητα?
Ούτε οι φυλλάδες τους δεν τους αναφέρουν καν!
.
O Σπάχιτς λένε ήρθε... περίμενε... περίμενε... περίμενε λίγο ακόμα... και εφυγε για πίσω!!!![]()
Εγώ θέλω να φτιάξουν γήπεδο αρκεί να το πληρώσουν αυτοί. Αυτό ισχύει και για όλους.
σε αυτο δεν εχεις και αδικο πανο,.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ρε λαγουδάκια όπως γυρνάτε από την πορεία φέρτε και ένα Johnny για να γιορτάσω το 37ο πρωτάθλημα, όλοι μαζί 36.
Συμβόλαιο στον DJole άλλα 8 χρόνια για να είναι δεύτερος μετά τον Θρύλο
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
χορευανε λεει στην βροχη.ποιοι;ο τερλεγκας,ο ρουκαβλημα και ο κλειτον.
αποθεωση της πρασινης κωλοφυλλαδας σημερα που γραφει οτι η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα μοιραζει 3αρες και 4αρες.ρε μαλακα δημητρακη γιατι δεν μας λες οτι οι 3αρες και 4αρες ειναι απεναντι στον ιδιο αντιπαλο που μολις ανεβηκε στην α εθνικη;
και ειναι και οι μονες....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τους αδικείς κατάφορα!
Έχουν στην Ελλάδα:
Είναι η καυλύτερη ομάδα της Ελλάδας με αυτά τα αποτελέσματα που φέρνει μέσα στο γήπεδο.
- 2 τριάρες και μία τεσσάρα επί του νεοφώτιστου Πανθρακικού.
- 1 τριάρα επί του νεοφώτιστου Πανσεραικού.
- 1 τριάρα επί του νεοφώτιστου Θρασύβουλου.
- Και 1 τριάρα επί του παραρτήματος που θα πέσει φέτος.
Σε παρακαλώ ...
.
θα χτισουνε λεει το γηπεδο μονοι τους.
το γιαπι,το πυλοφωρι,το μυστρι....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
από ανάπλαση μοντέλο θα φτιάξουνε...............μπουρδέλο![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
αχαχαχαχαχααχα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλά άλλη φωτο του Ομπράντοβιτς δεν έχει η Πράσινη??? Μήπως είναι μονίμως έτσι?!![]()
kouzoulo (16-01-09)
και οι αδερφες το δουλευουν....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
panty (15-01-09)
μιλαμε το παιχνιδι χτες ηταν τελειως μαπα και τα 2 γκο, τυχερα
αρχες β ημιχρονου κ ο πανθρ πιεζε κ η βαζελα τα χε χασει. ο,τι ηθελαν εκαναν στην επιθεση
Μεχρι που βαραει σουτ ο βλακας η μπαλα παει για τα περιστερια κ τελευταια στιγμη χτυπαει σε πλατη του αμυντικου κ καταληγει στα διχτυα.
Αλλη φαση, κανει ο κλειτον μια κεφαλια, πεφτει ο τερματοφυλακας και η μπαλα του φευγει ΜΕΣΑ απο τα χερια. γκολ για τη βαζελα
Απο κει κ περα επαιζαν μονοι τους σχεδον, ο πανθρακικος δε μπορουσε να κανει τιποτα και ο Ροκας προσπαθουσε να φαει κ αλλο γκολ![]()
Παντως οταν ο Πανθρ πιεζε ψηλα τον πολυπουτανικο, οι βαζελες εκαναν λαθη. Ετσι και δε τους κερδισουμε στο Ναο, θα μαστε πολυ βλακες.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Για να δούμε , ο ... "κύριος" Παπαδογιάννης θα μας πει ποιους παίχτες εννοούσε ο Obradovic ότι δεν αξίζει να φοράνε την πράσινη φανέλα ?
Ή μήπως αν το ίδιο θέμα γινόταν μόνο στον Ολυμπιακό θα ασχολιότανε ?
.
Bookmarks