consigliere (23-12-08), sk12072 (23-12-08)
Τελικά όσο σκέφτομαι την ιστορία με τον Ντόινγκ καταλήγω στο συμπέρασμα ότι το χειρότερο του να είσαι ένας αποτυχημένος άτιτλος μαλάκας, είναι να είσαι ένας ΗΛΙΘΙΟΣ αποτυχημένος άτιτλος μαλάκας!
Δηλαδή πίστεψαν ότι θα έτρωγε αμάσητη όλη η Ελλάδα τη μαλακιούλα που σκέφτηκαν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ή απλώς τους αρέσει να προκαλούν; Μάλλον το 2ο...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Είπαμε, ο Άη Βασίλης μας έκανε ένα δωράκι![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
καλα, αυτος ο Βγενο δηλωσε οτι θα αποχωρησει; Τους αρχισε στο δουλεμα!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
καταλαβε τι μαλακες ειναι.....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Και αυτος μαλακας ειναι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ευχές!!Ευχές!!Ευχές!!
Εύχομαι στην αγαπημένη μου ομάδα (γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε ναι είμαστε Παναθηναϊκοί όλοι στην οικογένεια),καλές γιορτές,νίκες,ο άξιος προπονητής να μείνει 10 χρονια,ο Bytras να γένει ηγέτης της ομάδος,εύχομαι επιστροφή του Bus in Ass,εύχομαι ομόνοια και γαλήνη με τους 4 προεδρους,και με ένα καινούριο Στάδιο.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
τους ευχομαι οτι χειροτερο για την νεα χρονια.να πανε σκατα σε ολα τα θληματα που συμμετεχουν.να αποφασισει το στε να μην γινει το σταδιο και με μια 4αρα στο ναο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Στον οποίο Ναό πως θα έρθουν Στάθη;;;;;;![]()
mpak (25-12-08)
δειτε δηλωση Μητσοτακη πριν το 4-0 με τον βαζελο!!!!!!!!! ο Κυριακος δεν ειναι γκαντεμης!!!!!!!!!!!!
[youtube]VqlPfC1o174[/youtube]
Dr.Red (25-12-08), _MinoGavros (31-12-08)
ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ.- Συνέντευξη σε εφημερίδα της Βραζιλίας έδωσε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, λίγες πριν το τέλος του 2008. Ο 32χρονος μίλησε για την νέα του ομάδα του και τους στόχους που υπάρχουν μέχρι το φινάλε της σεζόν και τόνισε πως με τον Παναθηναϊκό έχει τον χρόνο συμμετοχής που χρειάζεται για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση ενόψει του Μουντιάλ του 2010
Ήταν πολύ σωστή η απόφασή μου να αφήσω την Άρσεναλ για να μετακομίσω στον Παναθηναϊκό. Αν έμενα στον αγγλικό σύλλογο θα είχα πολύ λιγότερα παιχνίδια στα πόδια μου και θα κινδύνευα να μείνω εκτός Εθνικής. Αυτό θα ήταν ιδιαίτερα δυσάρεστο για μένα αφού ο βασικός μου στόχος δεν είναι άλλος από το να δώσω το «παρών» στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής με την Εθνική μου ομάδα
Άλλαξαν πολλά όταν αποφάσισα να αφήσω την Άρσεναλ όμως μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια. Δούλεψα και εξακολουθώ να δουλεύω σκληρά, έχω μάθει να σέβομαι τις αποφάσεις των προπονητών και να δίνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα στην οποία αγωνίζομαι. Μπορώ να κατανοήσω και την κριτική που δέχτηκα από τον Τύπο της Βραζιλίας, καθώς δεν αγωνιζόμουν αρκετά όσο ήμουν στην Άρσεναλ με αποτέλεσμα να βγω εκτός ρυθμού...»
«Να παραμείνω σε υψηλό επίπεδο ως το 2010...»
Το συμβόλαιο του Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον Παναθηναϊκό λήγει τον Ιούνη του 2011, αλλά ο δικός του μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, το αμέσως προηγούμενο καλοκαίρι.
«Η ομάδα έχει βρει τον ρυθμό της, πάει πολύ καλά, έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον πρέπει να φανούμε δυνατοί και να ρίξουμε το βάρος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να παραμείνω σε υψηλό επίπεδο μέχρι το 2010», υποσχέθηκε ο Βραζιλιάνος.
Όσο για το ποιοι ήταν αυτοί που τον βοήθησαν στο να πάρει την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα και να ξεκινήσει μια καινούργια καριέρα ως «πράσινος»: «Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου, ήταν αυτοί που μου στάθηκαν, με βοήθησαν και με στήριξαν και τους οφείλω πολλά…», είπε ο άσος της «σελεσάο».
πωπωπω!!! δεν επαιζε πολυ ο παιχταρας στην Αρσεναλ???? κι αν εμενε φετος θα παιζε ακομα λιγοτερο?? κ δε θα τον καλουσαν κ στην εθνικη?
Κι αυτος ο παιχταρας κοστιζε 2.5 μυρια???
ελα στο Ναο, μετα απ αυτο θα σε καλεσουν σιγουρα στην εθνικη![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
χρονια πολλα.τελικα δεν εκανα λαθος που hrtha Eλλαδα.
τι einai αυτα Gilberto;;;;A πρεπει να λαβουμε austhra μετρα.
εδω εχουμε σοβαρα προβληματα...
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Bookmarks