πολυ πονταρεις στο βικτωρα αλλα ξεχνας δυο πραγματα....Ο Βικτωρας δεν εχει ιδιαιτερες συμπαθειες στο κυκλωμα και δευτερον ο Κοκ εχει συνυπαρξει μαζι του στο παρελθον χωρις πολλα προβληματα...Εγω βεβαια δεν θα τον ηθελα στην ΕΠΟ για αλλους λογους: διοτι ειναι τοσο βρωμικος που απο οπου να τον πιασεις λερωνεσαι....Ο Γκαγκατσης ητανε αθωα περιστερα μπροστα στο βικτωρα...
Το δευτερο που επισης δεν λαμβανεις υποψην ειναι το ενδεχομενο να προκηρυχτουνε εκλογες και να αλλαξει η κυβερνηση....Αν συμβει αυτο τοτε μαυρος οφης θα τους φαει αυτους!
Υ.Γ. Τους χαιρετισμους μου στον Πατερα και τον Βγενο!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
"Με το που παραιτήθηκε ο Γκαγκάτσης κερδίσαμε πέναλντι" μετρήστε ΠΟΣΕΣ φορές θα το ακούσουμε...![]()
γαμωτο...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ηταν πεναλτι?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
δεν εμφανιστηκε μαρια το εμοτικον για αυτο δεν το ειδα.σορυ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
δεν εμφανιστηκε μαρια το εμοτικον για αυτο δεν το ειδα.σορυ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
εγω οπως το ειδα νομιζω οτι ηταν
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
d.n.a. (14-12-08)
Ναι ρε παιδια και μενα! Βάζει το πόδι και τον ρίχνει.
Αντε ρε Σέρρες πα΄'με γερά... Κολλήστε και εσεις παστέλι στον Θίασο ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!
Το βλέπω απο τώρα. Ο Γεωργιάδης περνάει 4 παίχτες και καρφώνει τον Θιάσο στο 75' μετα βγάζει μπλούζα και απο μεσα φοράει φανέλα Ολυμπιακού![]()
Κωλάρες!
το συνθημα π λενε ειναι για μας?
Ναι το λένε εδώ και κάνα μήνα τα πουστόπαιδα!!!!![]()
Faithful (14-12-08)
και τι λενε οι μαλακες οι λαγοι?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν καταλαβαίνω πολλά Στάθη, πάντως πρώτη φορα το ΄'ακουσα στο Οακά (Μπάσκετ) την ήττα μας
εγω λεω να τους φερει ενα δονητη γιατι κουραστηκαμε να τους μαμαμε.να το κανουν απο μονοι τους απο δω και περα μην κολλησουμε και καμμια αρρωστια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τα κάλαντα λένε.. "Και δώρο στο λιμάνι ένα καναπε να κάνει"..
Bookmarks