Σελίδα 592 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 9219229239249254255256257258258858959059159259359459559660261262263264269279289299210921592 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 11.821 έως 11.840 από 62377

Θέμα: ΠΑΟ

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μπράβο στον βάζελο. Μας συμφέρει κιόλας....
    ... there's no such thing as "too much"...

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (10-12-08)

Solus Deus me judicet Το avatar του χρήστη aljawn

Περιοχή
    ΑΤΗ, GR
    Thanks
    2.017
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.565 φορές σε 1.387 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παύλος Γιαννακόπουλος: "Οι παίκτες έκαναν ένα ωραίο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, πήραν νταηλίδικα την πρόκριση. Περιμένουμε περισσότερα".

Δείτε ένα νταή με ύψος 1.10.
    Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.

Το avatar του χρήστη vincent

Thanks
    248
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 136 φορές σε 75 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από consigliere Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπράβο στον βάζελο. Μας συμφέρει κιόλας....
    Σωστος

η γωστη συνταγη
    - κλεφτοπολεμος στην ευρωπη
    - πουτσα στην Ελλαδα

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Συγχαρητήρια για την πρόκριση και καλή επιτυχία στον όμιλο με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΑΡΗ.
    .

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (13-12-08)

Το avatar του χρήστη dekas7

Thanks
    763
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.263 φορές σε 1.078 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

τι κατσικοπόδαρη ομάδα θεέ μου...

κληρώθηκαν το καλοκαίρι με την γεωργιανή ομάδα για τα προκριματικά και μπούκαραν οι ρώσοι στη γεωργία...μου τα έλεγε απο τότε ένας φίλος μου...ο βάζελος πάει για πορεία φέτος.το λένε οι οιωνοί...
    με την ανόρθωση τώρα,μια βδομάδα πριν το παιχνίδι μπαίνει φυλάκα ο πρόεδρός της για υπεξαίρεση και γίνεται μπάχαλο η ομάδα.έτοιμη για διάλυση είναι...

το 2001 που έκαναν πορεία με αναστασιάδη,οι αμερικάνοι είχαν μπουκάρει στο αφγανιστάν...

αυτές τις μέρες καίγεται όλη η ελλάδα και ο βάζελος στην επόμενη φάση....

όποτε ο παο κάνει πορεία(και καλά) ,ο πλανήτης γαμιέται...καταστροφή και διάλυση

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

vincent (10-12-08)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.590 φορές σε 8.157 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Czar Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα Avatar που βάζεις. Μας έχεις τρελλάνει ρε φίλε!!!!!!
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Ignore User

Προεπιλογή

Ξέχασες ότι δεν έπαιξε o καλύτερος επιθετκός τους (Sosin) ( δεν ξέρω γιατί), τραυματίζεται ο καλύτερος μέσος τους (Savio) μια εβδομάδα πριν, o καλύτερος αμυντικός τους (Δέλλας) και ο καλύτερος τερματοφύλακας τους (Beqaj )στο ημίχρονο !!!!
    .

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

αυτο δειχνει οτι κατι παιχτηκε...τα ξεορυν αυτα τα κολπα καλα δεκαετιες τωρα...
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

12. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sk12072 για αυτό το μήνυμα:

gavritis (10-12-08), panty (10-12-08)

Το avatar του χρήστη det

Thanks
    130
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 758 φορές σε 411 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από steliosb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξέχασες ότι δεν έπαιξε o καλύτερος επιθετκός τους (Sosin) ( δεν ξέρω γιατί), τραυματίζεται ο καλύτερος μέσος τους (Savio) μια εβδομάδα πριν, o καλύτερος αμυντικός τους (Δέλλας) και ο καλύτερος τερματοφύλακας τους (Beqaj )στο ημίχρονο !!!!
    Το ότι δεν έπαιξε ο Σόσιν δεν λέει και τπτ. Δεν έπαιξε ούτε με Ίντερ ούτε με Βέρντερ και μια χαρά πήγαν. Βέβαια αν έπαιζαν κανονικά οι Δέλλας Μπεκιάι Σάβιο τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

ενας φιλος μου ειπε οτι παραιτηθηκε ο τιμουρης.αν ισχυει αυτο τοτε μαλλον κατι παιχτηκε.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μουρίνιο: «Τυχερός όποιος κληρωθεί με Παναθηναϊκό»

10/12/2008, 00:30 | Διαβάστηκε 22282 φορές

«Η Βέρντερ παρουσίασε πρόσωπο κορυφαίας ομάδας και κανείς θα περίμενε πως θα προκρινόταν αυτή κι όχι ο Παναθηναϊκός. Όποια ομάδα τερματίσει δεύτερη και βρει στο δρόμο της τον Παναθηναϊκό, θα είναι η πιο τυχερή», δήλωσε ο προπονητής των «νερατζούρι» και πρόσθεσε: «Ενημερωθήκαμε για το αποτέλεσμα στην Αθήνα και θέλαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι με αξιοπρέπεια. Εφόσον ολοκληρώσαμε αυτό το γκρουπ με μόλις οκτώ βαθμούς, καλά να πάθουμε και θα κληρωθούμε με μία από τις ισχυρότερες ομάδες στην επόμενη φάση. Μας αξίζει να βρούμε στο δρόμο μας μία ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα ή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εμείς φέραμε τους εαυτούς μας σε αυτή τη θέση».

Ρε τον εμπαθή τον Ζοζέ.....
    ... there's no such thing as "too much"...

16. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον consigliere για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (13-12-08), mpak (10-12-08)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Arrow

Μπραβο στον βαζελο για μια αντρικια προκριση, αφου δεν εχασαν το κουραγιο τους μετα απο το αθλιο ξεκινημα με 1 βαθμο στα 3 πρωτα παιχνιδια.

Ειτε μας αρεσει ειτε οχι, η φετινη αγωνιστικη νοοτροπια του Τεν Κατε και η περσινη του Λεμονη ειναι ο μονος τροπος να προχωρησεις εκτος συνορων. Φυλας το κωλο σου πισω και χτυπας μπροστα μονο αν σου δοθει ευκαιρια. Με νοοτροπιες του στυλ "παμε να τους πηδηξουμε", "ο Θρυλος παιζει παντα επιθετικα ναουμε", "αμα δε ριξετε δυο μπαλλακια τουλαχιστον, μη γυρνατε στην Ελλαδα" και τετοια, οι πιπες θα πεφτουν βροχη στον αιωνα τον απαντα. Τη παθαμε στη πρωτη θητεια του Λεμονη, τη παθαμε επι Ματζουρα, επι Μπαγεβιτς τη πρωτη χρονια στον ομιλο, τη παθαν οι βαζελοι με τον Μαλεζανι και τον Σκαζνι, ποσες φορες πρεπει να δουμε το εργο για να μαντεψουμε τη συνεχεια? Οταν πας σαν βεληγκεκας στην Ευρωπη, πεφτεις αναποφευκτα στο κοφίνι με τους δονητές και γυρνας πισω ξεπατωμενος.

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (13-12-08)

Post-Pollution Member Το avatar του χρήστη d.n.a.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.215 φορές σε 3.170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπραβο στον βαζελο για μια αντρικια προκριση, αφου δεν εχασαν το κουραγιο τους μετα απο το αθλιο ξεκινημα με 1 βαθμο στα 3 πρωτα παιχνιδια.

Ειτε μας αρεσει ειτε οχι, η φετινη αγωνιστικη νοοτροπια του Τεν Κατε και η περσινη του Λεμονη ειναι ο μονος τροπος να προχωρησεις εκτος συνορων. Φυλας το κωλο σου πισω και χτυπας μπροστα μονο αν σου δοθει ευκαιρια. Με νοοτροπιες του στυλ "παμε να τους πηδηξουμε", "ο Θρυλος παιζει παντα επιθετικα ναουμε", "αμα δε ριξετε δυο μπαλλακια τουλαχιστον, μη γυρνατε στην Ελλαδα" και τετοια, οι πιπες θα πεφτουν βροχη στον αιωνα τον απαντα. Τη παθαμε στη πρωτη θητεια του Λεμονη, τη παθαμε επι Ματζουρα, επι Μπαγεβιτς τη πρωτη χρονια στον ομιλο, τη παθαν οι βαζελοι με τον Μαλεζανι και τον Σκαζνι, ποσες φορες πρεπει να δουμε το εργο για να μαντεψουμε τη συνεχεια? Οταν πας σαν βεληγκεκας στην Ευρωπη, πεφτεις αναποφευκτα στο κοφίνι με τους δονητές και γυρνας πισω ξεπατωμενος.
    Και η ΑΝόρθωση αμυντικά και στην κόντρα έπαιζε αλλα πήρε το ... τρίτο το μακρύτερο!! Και δεν είναι ότι ΔΕΝ έιχε τύχη!! Αλλα΄ο Βάζελος είναι ΚΩΛΑΡΑ φίλε μου!!!ΚΩΛΑΡΑ... Δεν υπάρχει αυτό το πράμα όσο μη οπαδικά και αν το δεις!!!

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

steliosb (10-12-08)

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Ignore User

Προεπιλογή

Συνδυάζοντας τα μηνύματα του sircosta και dna
    εξάγεται το εξής φισολοφικό συμπέρασμα:

ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΝΟ ΦΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ!
    .

22. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον steliosb για αυτό το μήνυμα:

d.n.a. (10-12-08), panty (10-12-08)

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Ignore User

Προεπιλογή

Συνδυάζοντας τα μηνύματα του sircosta και dna
    εξάγεται το εξής φισολοφικό συμπέρασμα:

ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΝΟ ΦΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ!

Το avatar του χρήστη giorgossiderie

Thanks
    1.317
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.857 φορές σε 1.119 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτο που δεν παλευεται κατα τη γνωμη μου ειναι η κωλοφαρδια που τους δερνει, τιποτε περισσοτερο...Γιατι μπορει μεσα στο γηπεδο τα παιχνιδια να τα πηρανε με την αξια τους αλλα οι συνδυασμοι αποτελεσματων ητανε το κατι αλλο. Και δεν ειναι η πρωτη φορα...

Εγω αν κατι ζηλευω εδω και χρονια στο βαζελο ειναι η κωλοφαρδια του...Τη μιση απο τη δικη τους να ειχε η δικη μας ομαδαθα ειχαμε κανει παπαδες στην Ευρωπη...

Οσο για εμας εγω δεν προσωποποιω τις ευθυνες στον Κοκκαλη. Ο Κοκκαλης ειναι στην ομαδα 15 χρονια....Η δικη μας κακη σχεση με την Ευρωπη κραταει δεκαετιες...Και εχει να κανει καθαρα με τη νοοτροπια με την οποια εχει μπολιαστει η ομαδα και που ειναι κυριως η κατακτηση της κορυφης στο εσωτερικο.

Απο την αλλη βεβαια οι ευρωπαικες "πορειες" εμενα δεν μου λενε κατι....Στατιστικως δεν αποδεικνυουνε κατι αλλα ουτε και ουσιαστικα. Ποια ειναι η σημασια του οτι βγηκε πρωτος στον ομιλο; Του δωσανε κανενα βραβειο;Καμια διακριση;Ενας απο τους 16 που περασανε ειναι...Ε και;
    Ας παει και στους 8 αν μπορει...Ε και;

Ή θα μας απασχολησει το οτι μας τη λενε;Εμενα διολου δεν με απασχολει για τον απλο λογο οτι κι εγω κι ο βαζελος γνωριζουμε οτι στη συγκριση μεταξυ μας ειμαστε καλυτεροι σαν ομαδα. Αυτο μου φτανει..
    Ηλία με ξαφνιάζεις. Ποτέ δεν περίμενα ένα στέρεο μυαλό και ένας ορθολογιστής σαν εσένα να μιλάει για κωλοφαρδίες επαναλλαμβανόμενες. Τελικά δεν υπάρχει γαύρος ξεκωμένος από το μαντρί πιστεύω. Όλοι κάπου έχουμε κάτι κοινό έστω και αυτοί που κινούνται στα αντίθετα άκρα.
    Γιατί βρε Λιάκο μου όσο και να το τεντώσεις δεν αντέχει αυτό το επιχείρημα. Ανταγωνισμός σε τέτοιο επίπεδο με τόσα συμφέροντα και ιλιγγιώδη μπάτζετ δε μπορεί να ξεπερνιώνται με ξόρκια και σφαξίματα κοκκόρων. Κάτι άλλο είναι που τα κόκκινα γυαλιά μας ή η έμφυτη αντιπάθεια μας δεν μας αφήνει να δούμε. Ούτε εγώ μπορώ και το αφήνω αντί να το απλουστεύω και να το λέω κολωφαρδία. Κι αν παίζει τσούκου τι πάει να πεί . έλα να παίξουμε τσούκου εμείς - εγώ εσύ ο Σάκης ο Στάθης η Μαργαρίτα κλπ- και να πάμε να αντιμετωπίσουμε δε σου λέω άλλον, τον θρασύβουλα. Θα γλυτώσουμε πιστεύεις; Οι αναλογίες είναι οι ίδιες περίπου. Αμα δε στηθείς καλά τι τσούκου και κουραφέξαλα θα σε κάνουνε χωνί. Σίγουρα κάτι υπάρχει και δεν το βλέπουμε ίσως αυτό που έκανε το Βεγγέρ πρίν από χρόνια να χάσει τη ψυχραιμία του και και να πλακώσει τις πινακίδες στις κλωτσες. Αλλά αρκετά με το μαλάκα το βάζελο έχουμε και άλλα να πούμε....
    ---------------------

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Ignore User

Προεπιλογή

Νατα μας...!!!!! Αυτό δεν μπορώ μετα απο τις νίκες των λαγών!!

Τεν Κάτε: "Μπορούμε το πρωτάθλημα"

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση της ομάδας του με την κατάληψη της πρώτης θέσης ο Τεν Κάτε, αναφέρθηκε στην νότα αισιοδοξίας που πρόσφερε η νίκη αυτή στο κλίμα που υπάρχει στην Ελλάδα από τα επεισόδια. Συγκινημένος αποκάλυψε πως είναι "ανοικτή" η αποχώρησή του από την Ανόρθωση ο Κετσπάγια. Δύο εβδομάδες εκτός ο Μάντζιος.

Τεν Κάτε: Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα

(πιστευε μέσα του ότι μπορούσε να πάρει την πρώτη θέση... ο Παναθηναϊκός)

Ξεκίνησα την συνέντευξη Τύπου με το μισογεματο ποτήρι. Η ομάδα και οι παίκτες μετά τα δύο πρώτα ματς έδειξαν αποφασιστηκότητα. Τους είχα πει μετά την ήττα στην Ανόρθωση ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Δεν πίστευα ωστόσο ότι θα καταφέρναμε αυτά που έγιναν σε Βρέμη και Μιλάνο. Πιστεύω στην ομάδα μου, στους παίκτες μου και γενικότερα έχω μια σπουδαία ομάδα.

(για πλεονέκτημα στην επόμενη φάση...)

Γνωρίζω το πλεονέκτημα από την πρώτη θέση. Πολύ σημαντικό. Μετά από την νίκη στην Ιντερ ήταν πιο εφικτό. Σημαντική δύναμη για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Σημαντική δύναμη ο κόσμος που μας συμπαραστέκεται πάντα έτσι. Τους θέλουμε έτσι και στο μέλλον και τον Μάρτιο στα επόμενα ματς.

(για τις μεγάλες πορείες στην Ευρώπη των "πράσινων)

Πρέπει να είμαστε πάντα ρεαλιστές στην αντιμετώπιση των αγώνων. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Βλέπουμε βήμα βήμα την πορεία αυτής της ομάδας.

(πόσο δύσκολο οι παίκτες να συγκεντρωθούν στο ματς μετά τα γεγονότα στην Ελλάδα)

Δεν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη η ομάδα, με όσα συνέβεναν γύρω μας. Ενημερώνομασταν και στην Παιανία τι γίνονταν. Δεν ξέρω πόσο δύσκολο ήταν γι' αυτούς ωστόσο έτσι που αντέδρασαν έδειξαν ότι δεν ήταν επηρεασμένοι από τα γεγονότα σημαντικά.

(για αλλαγή κλίματος στην χώρα και την ενίσχυση της ομάδας...)

Ο πρόεδρος της ομάδας μας μίλησε με αξιοματούχους της Κυβέρνησης για το αν θα παίξουμε σήμερα ελπίζοντας ότι θα είναι μια νότα αισιοδοξίας μια νίκη σήμερα για όσα έγιναν γύρω μας. Εστω και αν αυτό το μικρό το καταφέραμε η παρουσία των 75000 οπαδών θα λειτουργήσει θετικά για την συνέχεια που θα πάνε σπίτια τους.

Γίνονται συζητήσεις με τους υπεύθυνους της ομάδας και πριν δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε θα πρέπει να έχουμε καταλήξει.

(αυτή η ανατροπή θα λειτουργήσει και αντίστροφα για ελληνικό πρωτάθλημα)

Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω στην ανατροπή. Εχει ακόμα 17 παιχνίδια και 51 πόντους. Θα παλεψουμε και δεν θα πάψουμε να το πιστεύουμε. (στο σημείο αυτό μερικοί από πίσω από τις κάμερες φώναξαν το όνομα του Ολλανδού που είπε...) Ηδη κάποιος κόσμος έδειξε να αλλάζει ύφος.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

............................................
    Και αφού είδαν και αποείδαν ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν την αίγλη του Ολυμπιακού με ότι μέσο και αν χρησιμοποιήσαν βρήκαν το αποκούμπι της Ευρώπης.
    .................................................. ..
    Είναι το τελευταίο οχυρό τους.Καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα υποστηρίζουν πλέον ότι δεν είναι η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα, κύπελλα , νταμπλ , ούτε η ομάδα που τους πηδάει διαρκώς, αλλά η ομάδα που έχει μεγαλύτερες διακρίσεις στην Ευρώπη
    .................................................. ..
    Ας τους αφήσουμε λοιπόν στον εικονικό τους κόσμο, που ο θεός ή όποια άλλη δύναμη υπάρχει - αν υπάρχει συνωμοτεί για να τον διατηρούν... και για να υπάρχουν.
    Διαφορετικά δεν θα υπήρχαν...
    Ποια Ευρώπη βρε παιδιά και ποιες διακρίσεις? Πόσους ευρωπαϊκούς τίτλους έχει η Πανάθα? Θα μας τρελάνουν τώρα?

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από vincent Εμφάνιση μηνυμάτων
    .......................................

ΥΓ
    Απορω πως με τετοια ρεντα δεν εχουν παρει ακομα το ΤΣ-Λ
    Δε φτάνει αγόρι μου η ρέντα για να πάρεις Champions League!!

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dna Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νατα μας...!!!!! Αυτό δεν μπορώ μετα απο τις νίκες των λαγών!!

Τεν Κάτε: "Μπορούμε το πρωτάθλημα"

...................................................
    Καλά εσύ την τούλα την έχεις αναγάγει σε δεύτερη φύση...
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

εν τω μεταξυ η Ανορθωση εκανε 2 αναγκαστηκες αλλαγες κ το γκολ που βαλεο γυφτος ηταν τελειως τυχερο..
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

τυχερο μαργαριτα ή ......
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Σελίδα 592 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 9219229239249254255256257258258858959059159259359459559660261262263264269279289299210921592 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές