sirkostas (10-12-08)
Μπράβο στον βάζελο. Μας συμφέρει κιόλας....
... there's no such thing as "too much"...
sirkostas (10-12-08)
Παύλος Γιαννακόπουλος: "Οι παίκτες έκαναν ένα ωραίο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, πήραν νταηλίδικα την πρόκριση. Περιμένουμε περισσότερα".
Δείτε ένα νταή με ύψος 1.10.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Συγχαρητήρια για την πρόκριση και καλή επιτυχία στον όμιλο με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΑΡΗ.
.
chainsaw (13-12-08)
τι κατσικοπόδαρη ομάδα θεέ μου...
κληρώθηκαν το καλοκαίρι με την γεωργιανή ομάδα για τα προκριματικά και μπούκαραν οι ρώσοι στη γεωργία...μου τα έλεγε απο τότε ένας φίλος μου...ο βάζελος πάει για πορεία φέτος.το λένε οι οιωνοί...
με την ανόρθωση τώρα,μια βδομάδα πριν το παιχνίδι μπαίνει φυλάκα ο πρόεδρός της για υπεξαίρεση και γίνεται μπάχαλο η ομάδα.έτοιμη για διάλυση είναι...
το 2001 που έκαναν πορεία με αναστασιάδη,οι αμερικάνοι είχαν μπουκάρει στο αφγανιστάν...
αυτές τις μέρες καίγεται όλη η ελλάδα και ο βάζελος στην επόμενη φάση....
όποτε ο παο κάνει πορεία(και καλά) ,ο πλανήτης γαμιέται...καταστροφή και διάλυση
vincent (10-12-08)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ξέχασες ότι δεν έπαιξε o καλύτερος επιθετκός τους (Sosin) ( δεν ξέρω γιατί), τραυματίζεται ο καλύτερος μέσος τους (Savio) μια εβδομάδα πριν, o καλύτερος αμυντικός τους (Δέλλας) και ο καλύτερος τερματοφύλακας τους (Beqaj )στο ημίχρονο !!!!
.
αυτο δειχνει οτι κατι παιχτηκε...τα ξεορυν αυτα τα κολπα καλα δεκαετιες τωρα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ενας φιλος μου ειπε οτι παραιτηθηκε ο τιμουρης.αν ισχυει αυτο τοτε μαλλον κατι παιχτηκε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ρε τον εμπαθή τον Ζοζέ.....Μουρίνιο: «Τυχερός όποιος κληρωθεί με Παναθηναϊκό»
10/12/2008, 00:30 | Διαβάστηκε 22282 φορές
«Η Βέρντερ παρουσίασε πρόσωπο κορυφαίας ομάδας και κανείς θα περίμενε πως θα προκρινόταν αυτή κι όχι ο Παναθηναϊκός. Όποια ομάδα τερματίσει δεύτερη και βρει στο δρόμο της τον Παναθηναϊκό, θα είναι η πιο τυχερή», δήλωσε ο προπονητής των «νερατζούρι» και πρόσθεσε: «Ενημερωθήκαμε για το αποτέλεσμα στην Αθήνα και θέλαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι με αξιοπρέπεια. Εφόσον ολοκληρώσαμε αυτό το γκρουπ με μόλις οκτώ βαθμούς, καλά να πάθουμε και θα κληρωθούμε με μία από τις ισχυρότερες ομάδες στην επόμενη φάση. Μας αξίζει να βρούμε στο δρόμο μας μία ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα ή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εμείς φέραμε τους εαυτούς μας σε αυτή τη θέση».
![]()
... there's no such thing as "too much"...
Μπραβο στον βαζελο για μια αντρικια προκριση, αφου δεν εχασαν το κουραγιο τους μετα απο το αθλιο ξεκινημα με 1 βαθμο στα 3 πρωτα παιχνιδια.
Ειτε μας αρεσει ειτε οχι, η φετινη αγωνιστικη νοοτροπια του Τεν Κατε και η περσινη του Λεμονη ειναι ο μονος τροπος να προχωρησεις εκτος συνορων. Φυλας το κωλο σου πισω και χτυπας μπροστα μονο αν σου δοθει ευκαιρια. Με νοοτροπιες του στυλ "παμε να τους πηδηξουμε", "ο Θρυλος παιζει παντα επιθετικα ναουμε", "αμα δε ριξετε δυο μπαλλακια τουλαχιστον, μη γυρνατε στην Ελλαδα" και τετοια, οι πιπες θα πεφτουν βροχη στον αιωνα τον απαντα. Τη παθαμε στη πρωτη θητεια του Λεμονη, τη παθαμε επι Ματζουρα, επι Μπαγεβιτς τη πρωτη χρονια στον ομιλο, τη παθαν οι βαζελοι με τον Μαλεζανι και τον Σκαζνι, ποσες φορες πρεπει να δουμε το εργο για να μαντεψουμε τη συνεχεια? Οταν πας σαν βεληγκεκας στην Ευρωπη, πεφτεις αναποφευκτα στο κοφίνι με τους δονητές και γυρνας πισω ξεπατωμενος.
chainsaw (13-12-08)
steliosb (10-12-08)
Συνδυάζοντας τα μηνύματα του sircosta και dna
εξάγεται το εξής φισολοφικό συμπέρασμα:
ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΝΟ ΦΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ!
.
Ηλία με ξαφνιάζεις. Ποτέ δεν περίμενα ένα στέρεο μυαλό και ένας ορθολογιστής σαν εσένα να μιλάει για κωλοφαρδίες επαναλλαμβανόμενες. Τελικά δεν υπάρχει γαύρος ξεκωμένος από το μαντρί πιστεύω. Όλοι κάπου έχουμε κάτι κοινό έστω και αυτοί που κινούνται στα αντίθετα άκρα.
Γιατί βρε Λιάκο μου όσο και να το τεντώσεις δεν αντέχει αυτό το επιχείρημα. Ανταγωνισμός σε τέτοιο επίπεδο με τόσα συμφέροντα και ιλιγγιώδη μπάτζετ δε μπορεί να ξεπερνιώνται με ξόρκια και σφαξίματα κοκκόρων. Κάτι άλλο είναι που τα κόκκινα γυαλιά μας ή η έμφυτη αντιπάθεια μας δεν μας αφήνει να δούμε. Ούτε εγώ μπορώ και το αφήνω αντί να το απλουστεύω και να το λέω κολωφαρδία. Κι αν παίζει τσούκου τι πάει να πεί . έλα να παίξουμε τσούκου εμείς - εγώ εσύ ο Σάκης ο Στάθης η Μαργαρίτα κλπ- και να πάμε να αντιμετωπίσουμε δε σου λέω άλλον, τον θρασύβουλα. Θα γλυτώσουμε πιστεύεις; Οι αναλογίες είναι οι ίδιες περίπου. Αμα δε στηθείς καλά τι τσούκου και κουραφέξαλα θα σε κάνουνε χωνί. Σίγουρα κάτι υπάρχει και δεν το βλέπουμε ίσως αυτό που έκανε το Βεγγέρ πρίν από χρόνια να χάσει τη ψυχραιμία του και και να πλακώσει τις πινακίδες στις κλωτσες. Αλλά αρκετά με το μαλάκα το βάζελο έχουμε και άλλα να πούμε....
---------------------
![]()
Νατα μας...!!!!! Αυτό δεν μπορώ μετα απο τις νίκες των λαγών!!
Τεν Κάτε: "Μπορούμε το πρωτάθλημα"
Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση της ομάδας του με την κατάληψη της πρώτης θέσης ο Τεν Κάτε, αναφέρθηκε στην νότα αισιοδοξίας που πρόσφερε η νίκη αυτή στο κλίμα που υπάρχει στην Ελλάδα από τα επεισόδια. Συγκινημένος αποκάλυψε πως είναι "ανοικτή" η αποχώρησή του από την Ανόρθωση ο Κετσπάγια. Δύο εβδομάδες εκτός ο Μάντζιος.
Τεν Κάτε: Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα
(πιστευε μέσα του ότι μπορούσε να πάρει την πρώτη θέση... ο Παναθηναϊκός)
Ξεκίνησα την συνέντευξη Τύπου με το μισογεματο ποτήρι. Η ομάδα και οι παίκτες μετά τα δύο πρώτα ματς έδειξαν αποφασιστηκότητα. Τους είχα πει μετά την ήττα στην Ανόρθωση ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Δεν πίστευα ωστόσο ότι θα καταφέρναμε αυτά που έγιναν σε Βρέμη και Μιλάνο. Πιστεύω στην ομάδα μου, στους παίκτες μου και γενικότερα έχω μια σπουδαία ομάδα.
(για πλεονέκτημα στην επόμενη φάση...)
Γνωρίζω το πλεονέκτημα από την πρώτη θέση. Πολύ σημαντικό. Μετά από την νίκη στην Ιντερ ήταν πιο εφικτό. Σημαντική δύναμη για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Σημαντική δύναμη ο κόσμος που μας συμπαραστέκεται πάντα έτσι. Τους θέλουμε έτσι και στο μέλλον και τον Μάρτιο στα επόμενα ματς.
(για τις μεγάλες πορείες στην Ευρώπη των "πράσινων)
Πρέπει να είμαστε πάντα ρεαλιστές στην αντιμετώπιση των αγώνων. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Βλέπουμε βήμα βήμα την πορεία αυτής της ομάδας.
(πόσο δύσκολο οι παίκτες να συγκεντρωθούν στο ματς μετά τα γεγονότα στην Ελλάδα)
Δεν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη η ομάδα, με όσα συνέβεναν γύρω μας. Ενημερώνομασταν και στην Παιανία τι γίνονταν. Δεν ξέρω πόσο δύσκολο ήταν γι' αυτούς ωστόσο έτσι που αντέδρασαν έδειξαν ότι δεν ήταν επηρεασμένοι από τα γεγονότα σημαντικά.
(για αλλαγή κλίματος στην χώρα και την ενίσχυση της ομάδας...)
Ο πρόεδρος της ομάδας μας μίλησε με αξιοματούχους της Κυβέρνησης για το αν θα παίξουμε σήμερα ελπίζοντας ότι θα είναι μια νότα αισιοδοξίας μια νίκη σήμερα για όσα έγιναν γύρω μας. Εστω και αν αυτό το μικρό το καταφέραμε η παρουσία των 75000 οπαδών θα λειτουργήσει θετικά για την συνέχεια που θα πάνε σπίτια τους.
Γίνονται συζητήσεις με τους υπεύθυνους της ομάδας και πριν δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε θα πρέπει να έχουμε καταλήξει.
(αυτή η ανατροπή θα λειτουργήσει και αντίστροφα για ελληνικό πρωτάθλημα)
Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω στην ανατροπή. Εχει ακόμα 17 παιχνίδια και 51 πόντους. Θα παλεψουμε και δεν θα πάψουμε να το πιστεύουμε. (στο σημείο αυτό μερικοί από πίσω από τις κάμερες φώναξαν το όνομα του Ολλανδού που είπε...) Ηδη κάποιος κόσμος έδειξε να αλλάζει ύφος.
Ποια Ευρώπη βρε παιδιά και ποιες διακρίσεις? Πόσους ευρωπαϊκούς τίτλους έχει η Πανάθα? Θα μας τρελάνουν τώρα?
Δε φτάνει αγόρι μου η ρέντα για να πάρεις Champions League!!
Καλά εσύ την τούλα την έχεις αναγάγει σε δεύτερη φύση...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
εν τω μεταξυ η Ανορθωση εκανε 2 αναγκαστηκες αλλαγες κ το γκολ που βαλεο γυφτος ηταν τελειως τυχερο..
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τυχερο μαργαριτα ή ......
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks