το 2-4,το 1-4,το 4-0 και οι λοιπες πιπες που μας εχει κανει ο βαζελος κατα καιρους· και εχουν μεινει ανεξιτηλα σφηνωμενες στον κωλο του θελεις να μας πεις οτι δεν κερδιθηκαν στο χορταρι;
τους κερδισαμε εξω-αγωνιστικα δηλαδη;
ρε χαλαρώστε όλοι που βιαστήκατε να χαρακτηρίσετε... εννοείται πως έχουμε καλύτερη ομάδα, το είπα ξεκάθαρα, το τέρμα μας, η άμυνα κι η επίθεση είναι καθαρά ανώτερα του λαγού. Ο προβληματισμός μου είναι στα χαφ (και περισσότερο λόγω τραυματισμών) και στην ευκολία που μπορεί να πάρουν οι βάζελοι σφυρίγματα και να στερηθούμε τα δικά μας. Οσον αφορά τη διαιτησία, αν ήταν κανείς καλοπροαίρετος, θα έβλεπε ότι το 50-50 το έβαλα σε εισαγωγικά... αυτό δεν τσαμπουναγε ο γεροντάκος της παε λαγός στην αθλητική κυριακή? τί νομίζετε πως εννοεί? 50-50? όχι, εννοεί "50-50" δλδ.
κατά τ'άλλα, αλλα ντάλα και του παντελή το γάλα. Ναί, θέλω να το παρουμε το διπλο με πέτσινο πέναλτι, σας πειράζει δλδ? Εκεί είναι το τσούξιμο κι η συνειδητοποίηση πως όσα λεφτά κι αν σκορπήσει ο "διαπλανητικός", θα βλέπει πάντα 2η και 3η θέση. Και να ρε,προτιμώ να το πάρει η Ξάνθη παρά ο βάζελος. με οποιοδήποτε κόστος. Και με πέτσινο πέναλτι. Επαναλαμβάνω, όποιος νομίζει πως το ποδόσφαιρο (και ειδικά αυτά τα παιχνίδια, τα ντέρμπι με τον εχθρό) κερδίζονται στο χορτάρι, μάλλον παίζει πολύ πλέϊ-στέϊσον...
καλημερα...
το 2-4,το 1-4,το 4-0 και οι λοιπες πιπες που μας εχει κανει ο βαζελος κατα καιρους· και εχουν μεινει ανεξιτηλα σφηνωμενες στον κωλο του θελεις να μας πεις οτι δεν κερδιθηκαν στο χορταρι;
τους κερδισαμε εξω-αγωνιστικα δηλαδη;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κοίτα να δεις που ξαφνικά έγιναν ομαδάρα οι βάζελοι. Μόλις την περασμένη Τετάρτη μετά από την τσαπού από τον Κουτσιανικούλη έβριζαν κι έλεγαν ότι δεν έχουν ομάδα.
Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...
δειτε ρε τι κανουνε.. θα τους μοιρασουν κ σημαιουλες... ΕΛΕΟΣ βρε λαγοι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
οι ΑΤΙΤΛΟΙ τραγουδουσαν στ αποδυτηρια για μια καλη εμφανιση μπροστα σε μια ανυπαρκτη ομαδα
Οι δικοι μας ρε τι να πουνε που ΤΟΣΑ χρονια τωρα γλεντανε τιτλουε ε?
αντε γιατι τα πηρα τωρα![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
έχουν ξεφύγει .....
τώρα αυτο-αποθεώνονται .. θα πάνε να παίξουν στοίχημα 4-0 !!!!!!!!!!!!
έ ρε τι κάνει η μαλακία ! το πολύ το τικι τακα .. .. ..
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
θα τους βαλουμε τη γλωσσα εκει που ξερουν.λιγο καλα να παιξουμε θα τους βιασουμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
@ Margarita-Iek-Sk12072
Ρε παιδια, μη βαζετε "Θενκς" χωρις να διαβαζετε τα ποστ προσεκτικα.
Αναφερομαι στο ποστ του χρηστη Reddna7 στη σελιδα 537 που σκοτωθηκατε και οι 3 να το χειροκροτησετε. Ο ανθρωπος ειρωνευεται, δεν το βλεπετε? Ξαναδιαβαστε το και πειτε αν κανω λαθος.
Φιλικα παντα.
Τωρα, αν σου πω να πας να...ξερεις τι, θα ειμαι λαθος?
Αντε αγορακι μου, κοριτσακι μου, λαγουδακι μου ή οτι σκατα εισαι τελος παντων, γυρνα στους greenwebfans να γραψεις για τον Τζιωλαρο, για τη παραγκα και για τον Μπιλια τον προεδρο σας κι ασε μας στην ησυχια μας. Αι σιχτιρ πια.
Αθανατη Ελλαδα.
Τιγκα στους υμνους για τον Μοβόρο (για τους μη γνωριζοντες, ειναι ιδιοκτητης ταβερνας εξω απο τη Λαμία, ο οποιος μοιαζει τρομερα στη φατσα με τον Τεν Κατε) ολες οι εφημεριδες σημερα. Και απο κοντα και ενα σωρο διθυραμβοι για τον αορατο τοιχο!
Διαβασα κι ενα ωραιο για το "συστημα Χριστουγεννιατικο Δεντρο" που παρεταξε ο Μοβόρος στη Βρεμη και εξεπληξε τους παντες.
Ελπιζω τη Κυριακη εμεις να αναχαιτισουμε το "συστημα Χριστουγεννιατικο Δεντρο" με το συστημα...
![]()
xpander (06-11-08)
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
eddie8 (06-11-08)
Ο Χενκ Τεν Κάτε μπορεί να προπόνησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στις 6.30 το πρωί στην Παιανία κυρίως για να έχουν οι «πράσινοι» μια ολόκληρη μέρα ρεπό, αφού τώρα θα προπονηθούν το απόγευμα της Πέμπτης.
Ο Ολλανδός, πάντως, δεν παρέλειψε να κάνει μία μίνι ομιλία στην οποία έδωσε τα συγχαρητήρια του στους παίκτες του: «Συγχαρητήρια. Κάνατε σπουδαία εμφάνιση, από τις καλύτερες που έχουμε κάνει. Ήσασταν φανταστικοί. Έτσι θέλω να παίζετε συνέχεια. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια τρομερή σεζόν».
Πάντως, η πρωινή προπόνηση δεν άρεσε στους παίκτες, οι οποίοι ακολούθησαν το πρόγραμμα της αποθεραπείας με... βαριά καρδιά, με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να δείχνει τον εκνευρισμό του προσπαθώντας να ολοκληρώσει πιο γρήγορα το πρόγραμμά του.
Ορίστε...!
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks