οπως παντα.δεν τα ξερεις μαργαριτα?
μονο με μας θα σκυλιασουνε...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
οπως παντα.δεν τα ξερεις μαργαριτα?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
τα ξερω... γι αυτο το λεω..
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
1-1 με τον κιουμουρτζι(πως σκατα λεγεται) κ αποβολη Μουν
1-1 reeeeeeeeeeeeeeeee
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
No Vazela...!!!
DONT DIE ON ME VAZELA!!!
WAIT FOR A LITTLE WHILE!!!
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
ποιος εφαγε κοκκινη απο τον λαγο?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Γμτ, πώς θα τη βγάλουμε χωρίς Μουν σε μια βδομάδα;![]()
IT LIVES!!!
1-2!
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
1-2 με 10 παικτες.μπραβο νιονιο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
γαμωτο
ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΓΙΓΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΟΥΜΑ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!
Γιαννης Γκουμας βασικος την αλλη βδομαδα!!!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΓΑΜΙΕΤΕ Ο ΠΟΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!
Δικαια νικη του βαζελου. Τη νικη πηρε σαφεστατα ο παγκος αφου ο προπονητης του βαζελου εδειξε πεντε κλασεις καλυτερος απο τον προπονητη (κατ' ονομα) του Νιονιου... και να σκεφτεις οτι καποιοι θελανε αυτον τον κατιμα στον Ολυμπιακο (τον Λινεν λεω)...
Απαραδεκτος ο διαιτητης ΟΛΑ του τα σφυριγματα λαθος ήτανε. Ειτε απο τη μια είτε απο την αλλη πλευρα. Εαν του Μουν ήταν 2η κιτρινη τοτε και οι δυο ομαδες επρεπε να τελειωσουνε το παιγνιδι με 3 παικτες η καθε μία...
κλασικο διπλο ητανε αυτο. Και αναμενομενο...Οχι κατ'αναγκην στημμενο αλλα καποια αντιδραση θα την εκανε ο βαζελος. Και βρηκε τον πανιωνιο να την κανει...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Εννοειται Ηλια. Αλλωστε ο Πανιωνιος και το λεω καιρο δεν εχει προπονητη στον παγκο. Με αυτο το υλικο θα επρεπε να διεκδικει ανετα θεση στο ΟΥΕΦΑ, ο Λινεν τον εχει κανει κομπαρσο. Και παρ' ολα αυτα ειναι ακομα εκει. Κι εμεις λεμε για Βαλβιδες και Σολιντ...
παιδια δεν ειδα το ματς..
Λετε για τον λινεν.. Τι εκανε? ποιοες λαθος κινησεις? πειτε κ σε μας![]()
Οταν εμεινε με δεκα παικτες ο βαζελουα (για παραδειγμα) ο Χενκ Τεν παρα Κατι εκανε κατι κινησεις (του κωλου, αλλα εκανε). Ο Λινεν που επαιζε κι αυτος με δεκα (ο Εστογιαννοφ μετα το 15' δεν υπηρχε) δεν εκανε...τιποτα... Σημειωνε στο μπλοκακι του χαχαχαχαχα
Αντι δε να βγαλει τον ελεεινο Εστογιάνοφ εβγαλε το ... Χούτο. Και μετα επαιζε με σεντερ φορ τον Μπεο μου το μερακλή.
Μεχρι να τα σημειωσει ολα , εφαγε και 2ο και πεταξε το πουλακι...καποιος να τον μαθει στενογραφια ρεεεεε!!!!
Επιπλεον ξεκινησε το ματς με παικτη που ηταν ανετοιμος και εκανε την τελευταια "δοκιμη" του στην προθερμανση πριν το ματς. Τον σκορερ του τον Κουμουρτζι λεω που κατα τα αλλα ήταν ανασταλτικος παραγοντας στην αναπτυξη του Νιονιου αφου επαιζε και τραυματιας.
Και αυτο το φρουτο (που παρ' ολα αυτα ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ και καλα κανουνε εφ' οσον εχουνε εμπιστοσυνη στο σχεδιο τους οι διοικουντες τον Πανιωνιο) θελανε να το φερουνε στον Ολυμπιακο και καποιοι τον είχανε βαφτισει κιολας "προπονηταρα"
Εκανε κι αλλες μακακίες ο Λινεν αλλα βαριεμαι να γραφω...
τον ανεστησε τον λαγο ο νιονιος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks