"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Airness (01-10-08), Μανούσακας (02-10-08), _MinoGavros (02-10-08)
Εχω μια ερωτηση ρε παιδια. Αν φαγανε 3 απο την Ανορθωση, απο την Βερντερ ποσα θα φανε την αλλη αγωνιστικη???? Ποσα???? Μπουχαχαχα!!!! Θελω να τ' ακουω!!!!![]()
Βάλτε μυαλό στην πράσινη πουτάνα...
Μιλάμεεεε
Πρόεδρε πρόεδρε σε παρακαλώ φέρε το Σαριέγκι στον ολυμπιακό
Τι παιχτούρας τι στυλοβάτης της άμυνας είναι αυτός Θεούλη μου.Πως μας ξέφυγε αυτή η παικτούρα γμτ. Η πλάκα είναι οτι και παιχτάκια που το ψιλοκατέχανε το τόπι (πχ Σπυρόπουλος Ιβανσιτς Μάτος ) σε αυτό το συνοθύλεμα του ΕυρωΠΕΟΥ ξεχνάνε ακόμα και τα βασικά. Μέγα Μυστήριο.Είναι απίστευτο το πως καταφέρνουμε να γίνουν χειρότεροι και απο πέρισυ...
Μάγκες πιστεύω οτι ο Τεν Κάτε επίτηδες κατεβάζει τέτοιες εντεκάδες για να να τον σουτάρουνε γρήγορα και να τους μασήσει και μερικά μύρια
Α ρε πρόεδρε.. Δύο μεταγραφές ακόμα αν έκανες το κοντέρ θα έγραφε ιστορικά ρεκόρ φέτος με τους πολυμετοχικούς της συμφοράς
"Αν πανικοβαλλόμαστε εμείς, τί πρέπει να κάνουν οι άλλες ομάδες που αποκλείστηκαν στην Ευρώπη;" είπε ο Πατέρας μετά το ντέρμπι με την κότα.
Πατέρα, τα 'μαθες τα νέα;![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
g10vanni (02-10-08)
ντάξ΄ μακράν χειρότερος ο βάζελος....μιλάμε για 0 ευκαιρίες...το απόλυτο μηδέν....
βέβαια ακόμα πρέπει να θεωρούμε αποτυχία που αποκλειστήκαμε απο την ανόρθωση γιατί το βλέπω πολύ κοντινό σε καμία συνέντευξη τυπου του κόκκαλη να πετάξει κανενα τέτοιο αστείο-σπόντα οτι και ο βάζελος έφαγε 3...ξεχνώντας επομένως ποιος φταίει για τον αποκλεισμό απο τα προκριματικά...
πραγματικά όμως ο βάζελος δεν δείχνει τίποτα ρε παιδί μου...έστω μια προσωπική ενέργεια...
έ ρε παραμύθι που μας έχουν πουλήσει με τον πολυμετοχικό...
5.000? Πάλι τα αφτιά τους μετρούσαν;
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
to prasino theatro skion exei akoma 2 ekpliktikes parastaseis se milano kai vremi...min tis xasete!!!! o karagkiozis polymetoxikos kai to ton karagiozi tora tremei to milano kai i vremi!!
hang your demons
δεν ξερω αν βλεπει κανεις το ματς ιντερ-βερντερ, η βερντερ μια χαρα μου ομαδα μου φαινεται, παιζει τη ιντερ στα ισια....απορω πως κρατησε η ανορθωση το Χ
τωρα που θα κυνηγαει και βαθμους θα τον ξεκωλιασει τον πουστη το βαζελο
g10vanni (02-10-08)
Δεν ξέρω για την Βέρντερ, γιατί την έχω ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο.
Αλλά η Ανόρθωση, με το σύστημα Κετσπάγια (11 παίκτες πίσω από την μπάλα) το έχει άνετα το Χ εδώ μέσα.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Κάτι τέτοιες στιγμές πιστεύω ότι υπάρχει Θεός... Και ότι του αρέσει και το κόκκινο! Σε ευχαριστώ, Θεέ μου!!!
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
g10vanni (02-10-08)
Πριν καληνυχτίσω να θυμίσω το σλόγκαν της χρονιάς.
ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
captain-cook (02-10-08), g10vanni (02-10-08), Μανούσακας (02-10-08), iek (01-10-08), jimkamarinos (02-10-08), jorge (02-10-08), kouzoulo (01-10-08), mpak (01-10-08), nikos7 (02-10-08), PanDeMon7 (02-10-08), sabar77 (02-10-08), Tom 78 (02-10-08), vincent (01-10-08), _MinoGavros (02-10-08)
Kαι μια απάντηση για όσους λένε οτι ο ΠΑΟ έπαιξε καλύτερα: ο ΠΑΟ με κατοχή της μπάλας 00000000000000000000000000000000000000 φάσεις και γκόλ με πέναλτυ εντελώς τυχαίο. Ο Ολυμπιακός έκανε 5 φάσεις τουλάχιστον... και φάσεις από τις δυνατές...
Μιλάμεεεε
O Paparazzi σε παγκόσμια πρώτη παρουσιάζει την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από την Ανόρθωση! Ο Χενκ τεν Κάτε δήλωσε παραίτηση και προτίμησε να ασχοληθεί με τη μουσική.
Ναι κυρίες και κύριοι! Ο Χενκ τεν Κάτε το γύρισε στο κλαρίνο...
![]()
Βαζελάκια πανηγυρίζατε όταν χάσαμε από την Ανόρθωση και δεν κρατάγατε πισινή.
Γι' αυτό επειδή όλα εδώ πληρώνονται
ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟ
![]()
ΣΤΟΝ
ΥΓ: Ακολουθεί και η Βέρντερ.
Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...
TEΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ......
"ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ !!!!"
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ Ο ΦΗΜΙΣΜΕΝΟΣ ΕΥΡΩΠΕΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΜΑΤΣ!
ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ -απο το πουθενα αλλα ευστοχησε- ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 80+ !!!!!!!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ .................................................. .
ΑΡΙΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ !!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΒΡΩ ΞΑΝΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑ 5' ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ...............
Bookmarks