chainsaw (29-09-08), consigliere (24-09-08), karalamanajic (25-09-08), lgalletti7 (24-09-08), masinGun (24-09-08)
βρηκανε το νεο ινδαλμα για την επομενη δεκαετια.η αναγκη τους να γεννησουν και να ονομασουν καποιον σαν τον νεο αναμορφωτη της ομαδας τους εχει οδηγησει στο να ανακηρυξουν τον νινη σαν τον επομενο μαραντονα και σωτηρα τους.
το καψανε το παιδακι πριν καν ξεκινησει την καριερα του.τα πρωτοσελιδα σημερα ολο για αυτο λενε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
chainsaw (29-09-08), consigliere (24-09-08), karalamanajic (25-09-08), lgalletti7 (24-09-08), masinGun (24-09-08)
Άκουσα ένα καλό- το είπε (περιέργως) ο Ζαραλίκος:
"Αυτόν τον Ζιλμπέρτο τον βλέπω τόσο ακίνητο που θα πρέπει να κάνει Ε9"!![]()
... there's no such thing as "too much"...
Τα παράπονα που υπήρχαν από τα προκλητικά λάθος σφυρίγματα του επόπτη Τρύφων στο ματς με τον Άρη, μετατράπηκαν σε εκνευρισμό στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός όταν ο ρέφερι βαθμολογήθηκε με 8.3 από τον παρατηρητή διαιτησίας Μπριάκο, που μάλλον κοιτούσε άλλο ματς.
Ο εκνευρισμός αυτός μετατράπηκε σε οργή χθες όταν η ΚΕΔ μετά την –δικαιολογημένη- φασαρία, που έγινε από την μη παραπομπή του βοηθού στο ματς ΑΕΚ-Ηρακλή (για το γκολ του Μπλάνκο που ακυρώθηκε κακώς), τιμώρησε τους επόπτες και τον παρατηρητή, αλλά σφύριξε... αδιάφορα στην περίπτωση του Τρύφων.
Μέσα στην ημέρα (εκτός απροόπτου) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, αφού δεν είναι διατεθειμένοι να αφήνει χωρίς σχόλιο τα διαιτητικά καμώματα, αλλά και την αντιμετώπιση των παρατηρητών. Μην ξεχνάμε πως οι «πράσινοι» έχουν παράπονα και από το ντέρμπι με τη ΑΕΚ, ενώ δεν είναι ικανοποιημένοι ούτε από την διαιτησία στο ματς με τον Πανθρακικό.
περυσι οταν μας εβαλαν γκολ, καθαρο αουτ στο πρωτ. ολα ηταν καλα
ελεος πια!![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ελεος ρε παπαρες.3 αγωνιστικες εχουν παιχτει και εχετε σε ολες παραπονα;ετσι θα το πατε μεχρι το τελος;12 χρονια δεν βαρεθηκατε το ιδιο τροπαριο;αλλαξτε κασεττα γιατι αυτη παλιωσε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
φτιάχνουν κλίμα για τα επόμενα παιχνίδια
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
καλυτερα να φτιαξουν ομαδα παρα να ασχολουνται συνεχεια με τη διαιτησια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Eγω παλι λεω οτι βαρεθηκα να σχολουμαι με αυτους τους βλακες...
Καθε φορα τα ιδια απο παλια,απλα τωρα εχουν αλλαξει η φατσες τους.
Aρχισε το θέατρο σκιών με τον βάζελο πρωταγωνιστή.Τώρα που γίνανε και πολλοί υπάρχουν ρολοι για όλους.Τον καραγκιόζη που τον έχουν καπαρωμένο χρονια και χρονάκια(από την ίδρυση τους),φέτος έχουμε και το νιονιό,τοu χατζηδιαβατη κλπ.
Αφού το θέλουν θα παίξουμε και εμείς.Αλλα ξεχνάνε ότι ότι ο Ολυμπιακός έχει πάντα τον ρολο του μπαρμπαγιώργου!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Ρε παιδιά, οι τύποι ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ... Λες και έκαναν την υπερομάδα και φταίει η διαιτησία. Βέβαια όσο ασχολούνται αυτοί με διαιτησίες, τόσο πιο πολύ απομακρύνεται ο κίνδυνος να χάσουμε τα πρωτεία στην Ελλάδα
Μιλάμεεεε
Αφού είναι γυφτοι!!!Μας πρήξαν το πάπαρο με αυτή την φάση του Κλέιτον!!!Που στην τελική κέρδισαν ή αγόρασαν ή ότι άλλο έκαναν το παιχνίδι!!!Παιχνίδια εντυπώσεων, το κλασικό κολπάκι και απο πίσω ...αλλα κόλπα!Τσού ρε πρασινόκοτες...
Dr.Red (25-09-08)
Το περίεργο είναι ότι τους σιγοντάρουν και όλες οι "αντικειμενικές" φυλλάδες!![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΕΛΕΟΣ
ειναι αρρωστια, ειναι μαλακια να εισαι βαζελος σε αυτη την κοινωνια
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Oσα δεν φτανει ο ΛΑΓΟΣ τα κανει κρεμασταρια.![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
γαμιέται η παο η λαγοφλώρος κι ο πουτανικός!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
θρυλε μου ποσο σε αγαπω
κ ας μ κανεις γκελες
μονο σε παρακαλω
γ*** τις βαζελες
Mpoxa vroma tou PAO i istoria
mesa stin poustia i thira 13
Douros, dedes, zlatanos kai vourakis
Vassaras orfanos mpatsoi voulgarakis
Koupa sto kerma tis xountas ta paidia
wembley sas pigane me tanks kai me poustia
Ανυπομωνω για το ματς στο Ναο...
panty (25-09-08)
Bookmarks