ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΧΙ ΒΑΖΕΛΟΙ, ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ!
Σεβαστείτε το περιβάλλον!
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πω πω με τον Σαβιόλα μας τα έχουν πρήξει!!!
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Dr.Red (16-06-08)
Dr.Red (16-06-08)
Dr.Red (16-06-08), Faithful (16-06-08), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-06-08), masinGun (16-06-08)
πολυ καλο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΤΟ ΠΛΗΡΏΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠAΡΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ!!!!!!ΑΚΟΎΤΕ ΑΔΈΡΦΙΑ ΠΟΥ VGAINEI Ο ΔΟΜAΖΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΕΡΉΦΑΝΗ ΙΣΤΟΡΊΑ!!!!!!!!!ΝΤΡΟΠΉ ΡΕ!!!ΛΊΓΟ ΤΣΊΠΑ!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΊΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΉΞΕΡΑΝ ΟΙ ΠΑΊΧΤΕΣ.ΑΦΟΎ ΤΟΥΣ ΕΊΧΑΝ ΣΤΑ ΌΠΑ ΌΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΊΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΌ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΜΊΣΟΥΝ.ΜΠΡAΒΟ ΡΕ ΜAΚΗ 7 ΝΑ ΜΑΘΑΊΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΈΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΥΣ.ΧΊΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
makis_7 (16-06-08)
Ο Ivancic ο Μότσαρτ των γηπέδων δεν θα συνεχίσει στον poa.E τι να κάνουν τον ψάχνανε να υπογράψει αλλα είχε δουλειά.
Δεν πιστεύω να κάνουν καμια μαλ.....κια και να τον πάρουν στην ομάδα μαςΜιλάμε είναι looser ο τυπάκος!!!!!!!!!!!
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Πλακα στη πλακα οι βάζελοι βάλανε τα θεμέλια για το "ναό" τους!!!Όχι παίζουμε.
![]()
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ:Η πρώτη αντίδραση των κοντών στις μετεγγραφές των Αγγελόπουλων στο μπάσκετ.
![]()
makis_7 (16-06-08)
είμαι βάζελος... μακάρι να βγει σαν τον μάτσε προβληματικός που είναι ήδη... αλλα περιμένω ακόμα κίνηση από γιαννακόπουλους όπως με τον γιασικεβίτσιους... μεγάλος παίχτης αλλα τα τελευταία χρονια συνεχή καθοδική πορεία λόγω τραυματισμού στο γόνατο...
ΥΓ Post απο Βάζελο για το θέμα του Βούισιτς!!!Εκεί ποντάρουν....![]()
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Έχει την πλάκα του, πάντως, να ξέρεις ότι ο Κλέιτον πήγε στην ομάδα που είχε ως τρίτη επιλογή και να διαβάζεις δηλώσεις του ότι… ανυπομονεί να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και ότι θέλει να συμμετάσχει σε αυτό το… μεγάλο που γεννιέται. Πόσο μεγάλο, μεγάλε;
Τα νεα γραφεια του ΠΟΑ....
makis_7 (18-06-08)
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τα ΜΜΕ στην Ιταλία εξακολουθούν να θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Τερέλ ΜακΙντάιρ της Σιένα. Από την πλευρά των πρασίνων δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση, όμως, οι ιταλοί κάνουν λόγο για ...τελειωμένη υπόθεση.
![]()
Η φημολογούμενη πρόταση του Παναθηναϊκού είναι πολύ μεγάλη για να μπορέσει η πρωταθλήτρια Ιταλίας να την αντικρούσει και να κρατήσει τον παίκτη στο ρόστερ της. Βέβαια, στην όλη υπόθεση σημαντικό ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του ίδιου του αμερικανού, ο οποίος είναι 31 ετών και γνωρίζει καλά πως δεν θα έχει πολλές ανάλογες ευκαιρίες στο μέλλον.
Σύμφωνα πάντα με τους ιταλούς, η Σιένα δέχεται πίεση από πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και για άλλους παίκτες της, όπως ο Σάτο, ο Λαβρίνοβιτς κι ο Εζε με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, σχετικά με το σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν.
Ο ΜακΙντάιρ θεωρείται πρώτος στη λίστα για αποχώρηση και τα ιταλικά ΜΜΕ δεν αφήνουν πολλά περιθώρια, τονίζοντας πως Παναθηναϊκός και παίκτης έχουν ήδη δώσει τα χέρια.
Πηγή: By Sport
Ο Ριέρα, λέει, της Εσπανιόλ είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Και ο Μέσι είναι. Και ο Ρονάλντο…
Bookmarks