ΜΠΟΧΑ ΒΡΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥΣΤΙΑ Η ΘΗΡΑ 13
ΔΟΥΡΟΣ ΔΕΔΕΣ,ΖΛΑΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡΑΚΗΣ
ΒΑΣΑΡΑΣ ΟΡΦΑΝΟΣ,ΜΠΑΤΣΟΙ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΡΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
WEBLEY ΣΑΣ ΠΗΓΑΝΕ ΜΕ ΤΑΝΚ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΑ
ΡΟΤΣΑ ΜΠΙΣΤΟΛΙΑ,ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ
ΛΕΦΤΑ ΜΕΣ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΙΤΗ!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
εμεις αντιθετα βλακα κοντοστουπη-χομπιτ-φαρμακοτριφτη ειμαστε
ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.
καταλαβες την διαφορα μας;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Airness (09-06-08), aljawn (09-06-08), captain-cook (10-06-08), Dr.Red (09-06-08), Faithful (10-06-08), Gavros4life (09-06-08), jimkamarinos (12-06-08), jorge (09-06-08), makis_7 (10-06-08), mpak (09-06-08), panty (09-06-08), Red$mile (09-06-08)
Ούτε τα… ονόματα των Κυργιάκου, Μπασινά και Σεϊταρίδη δεν επέτρεψε να αναφερθούν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στην πρόσφατη συνάντησή του με τους άλλους μετόχους. Ο «Τζίγγερ» έχει πάρει πολύ βαρέως τις κινήσεις των τριών παικτών και δεν το συζητάει καν για επιστροφή τους στην Παιανία. Ακόμη και αν επιμείνουν οι Βγενόπουλος, Γιαννακόπουλος, των οποίων ήταν η ιδέα, ο «Τζίγγερ» δεν θα κάνει πίσω. Βέβαια, έμαθα πως ο Γιαννακόπουλος μουρμούραγε για το συγκεκριμένο θέμα. Εκείνος είπε στον Βγενόπουλο πως δεν έβαλε ποτέ τον εγωισμό του πάνω από την ομάδα και ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες θα βοηθούσαν πολύ. Μήπως έχουν αρχίσει ήδη να βαράνε τα όργανα;
καλα, μιλαμε βλεπουνε πολυ μπαλλα οι διοικουντες του βαζελου...Μιλανε για ανανεωση και ενισχυση της ομαδας και θελουνε να φερουνε πισω τον Μπασινα και τον Κυργιακο. θα πεσει πολυ γελιο με αυτους μου φαινεται.
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
mpak (09-06-08)
Γιαννακόπουλος:
«Φίλοι μου αγαπημένοι σας έχω στην καρδιά μου. Δεν είμαι απλώς οπαδός του Παναθηναϊκού, αλλά αντιολυμπιακός»,
Ευτυχώς!!!!!!!!! δόξα το Θέo που γλυτώσαμε από σένα!!!!!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-06-08)
Γιαννακόπουλος:
«Φίλοι μου αγαπημένοι σας έχω στην καρδιά μου. Δεν είμαι απλώς οπαδός του Παναθηναϊκού, αλλά αντιολυμπιακός»,
Εγώ δεν θα πέσω στο επίπεδο να πω είμαι αντιπαναθηναϊκός.Αλλα θα δηλώσω ότι είμαι αντιχουντικός!!!Το πιάσατε το υπονοούμενο!!!
![]()
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
aljawn (09-06-08), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-06-08), makis_7 (10-06-08)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Στις 20/01/1976 οπαδοί του Ηρακλή προκαλούν επεισόδια, όταν, λόγω της απουσίας του "ενδιάμεσου", Γιώργου Ροκίδη, αναβάλλεται για τον επόμενο μήνα (17/02) η δίκη για την "υπόθεση λουλουδιών".
Με τα πολλά, η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε και το θρίλερ - για τον Παναθηναϊκό - ξεκινά : Ο εισαγγελέας Κωνσταντινίδης ζητά την καταδίκη όλων των κατηγορουμένων (οι παράγοντες του ΠΑΟ Μαντζαβελάκης, Αγγελόπουλος, Παπαντωνίου και οι Νικολούδης, Χαλιαμπάμπαλιας, Ροκίδης), πλην του Παύλου Γιαννακόπουλου (βρε, βρε, βρε...) που αθωώθηκε καθώς τότε "απουσίαζε για δουλειές στην Ιαπωνία".
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Δεν υπαρχουν παναθηναϊκοι , αεκτζηδες και τα συναφή ρε σεις... Μονο Ολυμπιακοι και αντι-Ολυμπιακοι υπαρχουν σε αυτη τη χώρα, καταλαβετε το. ΜΙΑ ειναι η ομαδα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΙ Η ΛΑΓΟΦΛΩΡΟΣ!!!
Dr.Red (12-06-08)
Ισόβια «πράσινοι»
Σήμερα συμπληρώνονται 37 χρόνια από την πρώτη φορά που οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι εμφανίστηκαν στα κοινά του Παναθηναϊκού. Στις 10 Ιουνίου του 1971 οι Θανάσης, Παύλος και Κώστας Γιαννακόπουλος ενεπλάκησαν για πρώτη φορά στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και ο διακαής τους πόθος ήταν να αναλάβουν τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Αυτό βέβαια δεν έγινε ποτέ, αφού η οικογένεια Βαρδινογιάννη κινήθηκε αστραπιαία και πήρε τα ηνία του τμήματος εν μία νυκτί. Ωστόσο, όταν το 1987 τους δόθηκε η δυνατότητα να γίνουν "κύριοι" του μπασκετικού τμήματος, δεν αρνήθηκαν. Ήταν άλλωστε μια προοπτική που τους εξίταρε και αυτό φαίνεται ακόμα και τώρα.
Η προσφορά τους στο τμήμα μπάσκετ είναι ανεκτίμητη και οι φίλοι της ομάδας τούς λατρεύουν σαν θεούς. Πράγμα λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι στα χρόνια που βρίσκονται στον χώρο έχουν κατακτήσει 4 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, 10 πρωταθλήματα Ελλάδος, 7 Κύπελλα και ένα Διηπειρωτικό!
Επιπλέον, τα ονόματα που έχουν φορέσει τα «πράσινα» κατά τη θητεία των αδερφών Γιαννακόπουλων, είναι κάτι παραπάνω από αξιοσημείωτα. Αρχής γενομένης από τις μεταγραφές των Γκάλη, Κόμαζετς, Βράνκοβιτς, Ουίλκινς, φάνηκε η διάθεση να ξοδευτούν όσα χρήματα είναι απαραίτητα για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα, αφού τα πρώτα χρόνια τους στη διοίκηση χαρακτηρίστηκαν από την... ανομβρία τίτλων. Οι επιτυχίες ήρθαν από Σερβία μεριά…Όταν το 1999 ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό, ξεκίνησε ουσιαστικά μια υπέρλαμπρη πορεία που συνεχίζεται ακόμα….
Η «κόντρα» τους με την οικογένεια Βαρδινογιάννη κρατούσε χρόνια, ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη συμμετοχή τους στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, φαίνεται πως οι σχέσεις των δύο οικογενειών μπήκαν σε μια άλλη εποχή.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βανός
......................
O Ομπραντοβιτς ειναι ολα τα λέφτα στους κοντους..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Τι στο καλό έχουν πάθει όλοι? Μετά τον Άρη λόγο των πολλών Ισπανών παικτων , τον Ατρόμητο λόγο Ογιος , τον Ηρακλή λόγο και αυτός προπονητή , την ΑΕΚ λόγο Φερερ , ΤΩΡΑ και ο «μεγάλος» ΠΑΟ λόγο Τεν Κατε , έγινε και αυτός Μπαρτσελονα !!!!!
ΥΓ. Γιατί θέλουν να μοιάσουν όλοι οι «ΜΕΓΑΛΟΙ» αποτυχημένοι του Ελληνικού πρωταθλήματος στην Μπαρτσελονα ? Έχουν ταυτιστεί με το πιο ΦΟΥΣΚΑ (το ομολογούν οι τίτλοι της ) όνομα στο Ευρωπαϊκό και Ισπανικό ποδόσφαιρο το έχουν πάρει χαμπάρι???
ΜΕΓΑΛΗ ΡΕΑΛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα μισά χρήματα του μπάτζετ θα χρησιμοποιήσει ο Τεν Κάτε-Είκοσι εκατομμύρια ευρώ θα είναι το μπάτζετ του Παναθηναϊκού. Βέβαια, ο Τεν Κάτε θα χρησιμοποιήσει τα μισά, αφού τα υπόλοιπα θα διαχειριστούν οι μέτοχοι του τριφυλιού», όπως είπε ο Πατέρας στον νέο προπονητή του ΠΑΟ.(ΓΑΤΑ)
iek (10-06-08)
τωρα που πηρανε τον κλειτον χεστηκα απο το φοβο μου!![]()
![]()
![]()
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
ποιος τον πηρε;ο βαζελος;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ευτυχώς παναγια μου τον γλιτώσαμε! Τώρα θα έχουν πλακα οι φυλλάδες, "Με διαδικαστικές κίνησης κλέψαμε τον Κλέιτον απτών Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, έτσι απλά" θα λένε! Χαχαχαχαχα
Bookmarks