Φίλε και με 10 φτιάχνουν καλά τα πράγματα...
Ο βάζελος θέλει (τουλάχιστον) έναν παίχτη με προσωπικότητα, για να λειτουργήσει σαν το ψυχολογικό σημείο αναφοράς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είναι μεν δύσκολο, αλλά όχι και τόσο... Ψάξιμο καλό θέλει. Από εκεί και πέρα, χρειάζεται ο βάζελος έναν καλό προπονητή. Που τόσα χρόνια δεν έχει δει... Και φέτος ήταν να μας περάσει- και θα ήταν πρώτος αν δεν κατέρρεε στα τελευταία λίγα ματς, αλλά, τί να το κάνεις, όταν δεν έχεις σταθερή και στιβαρή και σοβαρή καθοδήγηση...
Συν τοις άλλοις, το αφεντικό τους είναι πολύ ... αποστειρωμένο, πολύ ... λίγο ρε παιδί μου! Και επειδή έχουν και καλά επενδύσει σε έναν κακώς νοούμενο "πολιτισμό". Χρειάζεται και το καφριλίκι και το πρίζωμα... Ο Σωκ δεν φοβάται να λερωθεί: έχει "ταυτιστεί" με τον Ολυμπιακό. Αυτοί είναι ... υπεράνω!
Για μένα είναι πιθανότατο να αναστηθεί ο βαζέλας. Έχουν κάποια καλά παιχτάκια- ο Μάτος εμένα προσωπικά μου αρέσει πχ- και μπορούν σταδιακά να φτιάξουν πολύ γερή ομάδα, και άμεσα μάλιστα να μας χτυπήσουν σοβαρά τον τίτλο. Ειδικά τώρα που με τις ανακατατάξεις έχουν διώξει αρκετά την ... μιζέρια του "ό,τι και να κάνουμε αυτοί θα μας πηδάνε" που είχαν τόσα χρόνια!
Όλα τα λεφτά είναι στον προπονητή που θα φέρουν. Και στο πόσο θα αναμιχθούν (και πόσο θα αντέξουν) τα αφεντικά τους.
Πάντως για 10ετίες κλπ δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι: είναι μακράν το worst case scenario... Και τό'χουμε ξαναδει το έργο στο μπάσκετ, αλλά ελπίζω και πιστεύω ότι εδώ δεν είναι η ίδια κατάσταση...
Bookmarks