Και φυσικά αξίζει μια αναφορά στη καριέρα (την...ποιά;;;;) του όμορφου Καραγκούνη (οκ, θα το φάω το φαί μου...) στας Ευρώπας...
Δύο χρόνια στην Ιντερ, βαρέθηκε να ζεσταίνει τον πάγκο του Μεάτσα που ευτυχώς έχουν βάλει θερμαινόμενα καθίσματα γιατί ακόμα θα έτριβε με τόση υγρασία...
Αλλα δύο στην Μπενφίκα, το ίδιο...
Σύνολο σε 4 χρόνια, 70 συμμετοχές (όσες άλλοι στην Ισπανίας κάνουν σε... μία και κάτι...) οι περισσότερες βέβαια για κανα 10λεπτό αλλά δεν βαριέσαι, συμμετοχή λογίζεται, και 5 εκπληκτικά γκολ... ναι, είναι αλήθεια, 5...
Αυτή λοιπόν η τυπάρα μας απειλεί...
Οντως μας απειλεί με τέτοια φάτσα... (ο Χριστός και η Παναγία...)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
Θαυμαστε ομως τους υμνους του ''αντικειμενικου'' τυπου που τον συνοδευουν...Εδω ο Ολυμπιακος εκλεισε τον Ραουλ Μπραβο και ζητημα ειναι να παιξει σε κανενα μονοστηλο...Η τσαπου εχει φτασει μεχρι τον φαρυγγα και γαργαλαει τις αμυγδαλες φαινεται...Αλλα ακομη δεν ειδανε τιποτα...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Θα χορτάσουμε κωλοτούμπα και μίρλα φέτος...![]()
1925
Φωτο διαβατηρίου Καραγκούνη...
1925
Ρε αυτος ο ανθρωπος εχει μεσα του τον πρωταθληματοδιωκτη!
Μολις εφυγε απο τη βαζελα πηρε πρωταθλημα [εστω και δουρειο], μολις εφυγε απο την Ιντερ πηρε πρωταθλημα επισης.
Ρε μπας και πρεπει να τα χωσουμε χοντρα στη Μπενφικα για πρωταθλητρια φετος???![]()
Adios Lakerde ala Past.
Λετε για τους Μεξικανους οτι πινουν και γραφουν ο,τι τους κατεβει.Που να δειτε οι πορτογαλοι:
"Με τρομερή αυτοπεποίθηση, σιγουριά στον εαυτό του και «δίψα» για τίτλο παρουσιάστηκε ο Ζοσέ Πεσέιρο στην επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός......
Για το τι μπορεί να υποσχεθεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού που είναι απογοητευμένος από το γεγονός ότι τα τελευταία 11 χρόνια η ομάδα έχει κατακτήσει μόνο ένα πρωτάθλημα κι ένα κύπελλο:
«Πριν από 11 χρόνια ο Παναθηναϊκός κέρδιζε. Τώρα θα αρχίσει η εποχή που θα κερδίζει πάλι! Όπως σταμάτησε να κερδίζει ο Παναθηναϊκός κι άρχισε ο Ολυμπιακός, έτσι και τώρα θα γίνει το αντίθετο. Εχουμε υποχρέωση να φέρουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Δεν πρέπει να σκεφτούμε το παρελθόν. Από ‘δω και πέρα χρειάζεται αλλαγή».
Για το πόσο καθοριστικό είναι το ντέρμπι της πρεμιέρας και το αν θα επηρεάσει θετικά η αρνητικά την ομάδα ανάλογα με την εξέλιξη:
«Θέλω να κερδίσω το πρώτο ματς, θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα»."
Εχει χιουμορ ο νεος προπονητης τους.![]()
Ναι όντως έχει πολύ χιούμορ αν νομίζει ότι με την πρώτη χρονιά που ήρθε στην Ελλάδα και στον βάζελο ότι θα τα πάρει όλα και θα κάνει αυτά που κάναμε εμείς τότε ναι έχει πολυ χιούμορ. Δηλαδή τι νομίζει επειδή παίρνουμε εμείς κάθε χρόνο το πρωτάθλημα θα το κάνει και ο βάζελος με τον νέο προπονητή.![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ
![]()
Μου θυμίζει Μπάκε στις δηλώσεις... χλωμό να δει παρέλαση...
1925
Βλεπω οτι βρηκανε οι λαγοκοτες τον αξιο διαδοχο του Μαλεζανι...ε ρε γλεντια που θα ριξουμε φετος με το διδυμο Καραγκιοζειρο και Καραπιθηγκουνης!
Νεο διδυμο cazzo και stronzo δηλαδη...
μετά την πανάθα υπέγραψε ο μουνιόθ στην Ουέλβα και ιδού η πρώτη δήλωση:
'Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να εργαστώ στη Ρεκρεατίβο Ουέλβα. Αποτελεί ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου.'
τι ναι αυτά που λέει ο μέγας αλενατόρε... απ την "ευρωπαναθα" ανέβηκε επίπεδο στην Ουέλβα;![]()
EPXETAI O ΜΕΣΣIΑΣ!![]()
Γιατι ρε φιλαρακι οταν πας απο μπουρδελο σε ομαδα δεν ειναι προοδος;
Θέλω να μοιάσω στον Καραγκούνη», δηλωσε ο Ελίνι Δημούτσος
Θελει κι αυτος φαινεται να περιφερεται σε...παγκους σε ομαδες του εξωτερικου!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Κάποια Χριστούγεννα ο Καραγκούνης με το Χούτο - φιλαράκια κολλητά- κατέβηκαν στο χωριό του πρώτου, τον Αμπελώνα πρώην Ρόμεσι του Πύργου Ηλείας. Ο Καραγκούνης ήταν άφραγκος ζούσε με δανεικά που του έδινε προς τιμήν του και της αγνής τους φιλίας ο δεύτερος. Ο Γιώργος ήταν ήδη διάσημος και σπουδαίος ποδοσφαιριστής, είχε αρχίσει να μπαίνει στο στόχαστρο πολλών ομάδων του εξωτερικού, αλλά δεν είχε λεφτά ούτε για γαλοπούλα. Το παιδί αυτό που για όσους τον ξέρουν είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και ένα πρότυπο επαγγελματία, είχε την ατυχία να πέσει θύμα των λευκών συμβολαίων της παιανίας και να γίνει κυριολεκτικά δούλος του παναθηναικού, αφού η αμοιβή του ήταν σχεδόν μηδενική.
Ο Γιώργος γυρίζει στον παο παίρνοντας μια μικρή εκδίκηση γιατί αφ΄ενός ποτέ δεν καλύφθηκε το κενό του και αφ΄ετέρου βρέθηκε σε θέση ισχύος να διαπραγματεύεται, ο πρώην σκλάβος με τον αφέντη του.
Γνώμη μου είναι ότι με την επιστροφή Καραγκούνη ο παο ενισχύεται σημαντικά, πολύ περισσότερο από ότι θα ενισχυόταν με κάποια του γνωστού τύπου μεταγραφή κάποιου αποτυχημένου.
Εύχομαι καλή τύχη στο Γιώργο, μόνο προσωπικά βέβαια γιατί είναι ένα διαμάντι σαν χαρακτήρας και σαν ποδοσφαιριστής, αλλά όχι βέβαια στην ομάδα του η οποία δεν του αξίζει. Προσωπικά θα επιθυμούσα να τον δώ στα ερυθρόλευκα, άλλα δεν πειράζει....
---------------------
![]()
Bookmarks