Μπα στην πορεια του τον σφυριξανε , και καλα εκανε και αλλαξε τροπαριο. Οπως θα κανει συντομα και ενας αλλος Λατινος
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
live fast,die young and let behind you a beautiful body...
ΘΡΥΛΟΣ 7 8/2/81:
ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ...
Πολύ ακρίβηναν τα μπιφτέκια ρε παιδί μου........................
Ακούς εκεί άξιζε τα λεφτά του ο Σαλπιγγίδης.................
Στα ύψη ο κιμάς κύριοι..................
Γιατι ρε συ δεν τα αξιζε;
3εκ ευρω για να βαλει 14γκολ...λιγοτερα απο αυτα που εβαλε ο 35χρονος Ριβαλντο που δεν παιζει και σεντερ φορ κιολας!!!
Ε,ναι μονο που ο Σαλπιγγιδης εμεινε ενω ο Ριβαλντο πήρε μπουλο... Μη μου πεις, ξέρουμε κι εμείς να διαλέγουμε ε;
Ναι, με χαφ τον Μπόβιο, τον Ίβανσιτς, τον Λεοντίου και τον Τζιώλη, μια χαρά τα πήγε...
Ε,να του κανουμε μια προταση 6-7 εκατομμυριακια;
Αν και δε νομιζω να αφησει τους πρωταθλητες να ερθει στα δευτεροτριτα γεροντια που ... έσβηνε![]()
Μα μείον 17 κι' αυτοί οι μαλάκες.
Μερικές φορές, ειλικρινά, είναι για λύπηση.
Nαι,14 γκολ στη χειρότερη χρονιά του λαγού,με ανύπαρκτη τροφοδοσία,για πρώτη χρονιά είναι πολύ καλά..Κρίνε εσύ τον Μιχαλάκη κ τον Μπόρχα κ αν τους βγάλεις πολυτιμότερους εγώ παω πάσο..Επίσης πέτυχε κρίσιμα γκολ στο UEFA,ενώ έδωσε κ τη νίκη στο Καραισκάκη μετά από τόσα χρόνια,με το κλέψιμο στον Μπαρμπα-Γιώργο(από την εποχή του Καπουράνη δλδ..).Αν είναι αυτό αμελητέα ποσότητα,πάσο κ πάλι..
ΘΡΥΛΟΣ 7 8/2/81:
ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ...
Για κανενα Μιχαλακη και Μπορχα δεν σκασαμε 3 και βαλε εκατομμυρια Ευρωπουλα...με τοσα λεφτα επαιρνες και παιρνεις απιστευτους παιχταραδες και οχι το μετριο Μπιφτεκι!
Οσο για τα ανδραγαθηματα του και μονο που αναφερεις τη μαλακια του Ανατολακη σαν επιτευγμα του Σαλμπικεφτιδη μου αρκει...
Κ επαναλαμβάνω για πρώτη χρονιά πάιχτης από Θεσ/νίκη που να πιάσει αμέσως σε ομάδα της πρωτεύουσας είναι κάτι σπάνιο (βλ.Κωνσταντίνου,Κωνσταντινίδη,Βενετίδη,Μόρις,Λαγό κ.λ.π. κ.λ.π.)
Όσο για τα τρία μύρια που έσκασε ο σωφέρ το έχουμε ξαναπεί ήξταν μια ευγενικη χορηγία προς τον Π.Α.Ο.Κ. Εμένα προσωπικά δν θα με χάλαγς καθόλου σε 4-3-3 να έχω αριστερά τον Νέρι,δεξιά τον Σαλπιγγίδη κ μπροστά Κωνσταντίνου.Από τον Γιαννάκη χίλιες φορές ο Σάλπι.
ΘΡΥΛΟΣ 7 8/2/81:
ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ...
Σε σύγκριση με τον τελευταίο Γιαννάκη που είδαμε, ναι!
Bookmarks