Σελίδα 219 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 191191691791891992092152162172182192202212222232292392492592693194195196197191219 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 4.361 έως 4.380 από 62375

Θέμα: ΠΑΟ

. Το avatar του χρήστη Red-Mania

Περιοχή
    Πολυ πιο κοντα απο οσο θα ηθελες
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 17 φορές σε 15 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sotiris7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν, για να σε διευκολύνω ή έκταση ανήκει στην εκκλησία. Στην Μητρόπολη Αθηνών.

Την έκταση αυτή την παραχώρησε όπως πολύ σωστά λες στον βάζελο με την υποχρέωση από πλευρά του λαγού να φτιάξει γήπεο και μόνον.

Για όσο καιρό ο βάζελος θα είχε αθλητικές εγκαταστάσεις εκεί, τότε κανείς δεν θα τον κουνούσε.

Ήρθε η ώρα λοιπόν, που λογικότατα και ο Παναθηναϊκός θέλει το "δικό του" γήπεδο. Που προφανώς και αυτό θα είναι τόσο δικό του όσο είναι το Καραϊσκάκι του Ολυμπιακού.

Ναι, είναι αλήθεια ότι το γήπεδο στον Βοτανικό θα χτιστεί από την πολιτεία και όχι από τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό που πρέπει να εξεταστεί είναι το αντίτιμο που θα είναι υποχρεωμένοπς ο λαγός να δίνει στην πολιτεία.

Αν το αντίτιμο είναι το σωστό, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Το πρόβλημα θα δημιουργηθεί αν το αντίτιμο είναι πολύ χαμηλό.

Αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός δεν θα άφηνε κάτι τέτοιο να συμβεί.

Όπως μπλόκαρε την κατασκευή του γηπέδου τόσο καιρό, έτσι θα δημιουργήσει πρόβλημα και πάλι αν χρειαστεί.
    Πολυ σωστα...η εκταση ανηκε στην Εκκλησια αλλα το θεμα ειναι οτι παραχωρηθηκε στον Ερασιτεχνη ΠΑΟ για να του φτιαξει ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ποδοσφαιρικο γηπεδο τη χρηση του οποιου θα ειχε ο βαζελος για 100 χρονια.
    Με τη παροδο των 100 χρονων η ιδιοκτησια του γηπεδου θα περναγε στον Δημο Αθηνας!

Και ρωταω εγω ο αφελης...με ποιο δικαιωμα ερχεται ο βαζελος και διαπραγματευεται την ανταλλαγη ενος γηπεδου και μιας εκτασης που δεν του ανηκουν;

Γιατι ακομα και να δεχτουμε οτι την εκταση του τη δανεισε η Εκκλησια για να φτιαξει το γηπεδο του με ποιο δικαιωμα τωρα που θελει να φυγει απο εκει την θεωρει δικια του;

Υπαρχει καποιο συμφωνητικο που να εχει δει το φως της δημοσιοτητας και να λεει οτι η εκταση ανηκει στον βαζελο;

Αλλα ακομα και να υπαρχει ειναι δυνατον να χρησιμοποιειται μια μεγιστη ιστορικη αδικια για να γινει μια καινουρια;
    Συγκρινεται η εκταση αυτη και το αχουρογηπεδο με την νεα εκταση και τα ΝΕΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΓΗΠΕΔΑ που θα του κατασκευασει ο Δημος Αθηνων;

Υ.Γ
    Κανενας Κοκκαλης δεν μπλοκαρε κανενα γηπεδο του βαζελου...απλα τσακωνονταν ΠΑΕ και Ερασιτεχνης για το ποιος θα εχει το πανω χερι!
    Ακομα και τωρα που μιλαμε δεν τα εχουν βρει!

. Το avatar του χρήστη Red-Army

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10 φορές σε 2 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολυ σωστα...η εκταση ανηκε στην Εκκλησια αλλα το θεμα ειναι οτι παραχωρηθηκε στον Ερασιτεχνη ΠΑΟ για να του φτιαξει ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ποδοσφαιρικο γηπεδο τη χρηση του οποιου θα ειχε ο βαζελος για 100 χρονια.
    Με τη παροδο των 100 χρονων η ιδιοκτησια του γηπεδου θα περναγε στον Δημο Αθηνας!

Και ρωταω εγω ο αφελης...με ποιο δικαιωμα ερχεται ο βαζελος και διαπραγματευεται την ανταλλαγη ενος γηπεδου και μιας εκτασης που δεν του ανηκουν;

Γιατι ακομα και να δεχτουμε οτι την εκταση του τη δανεισε η Εκκλησια για να φτιαξει το γηπεδο του με ποιο δικαιωμα τωρα που θελει να φυγει απο εκει την θεωρει δικια του;

Υπαρχει καποιο συμφωνητικο που να εχει δει το φως της δημοσιοτητας και να λεει οτι η εκταση ανηκει στον βαζελο;

Αλλα ακομα και να υπαρχει ειναι δυνατον να χρησιμοποιειται μια μεγιστη ιστορικη αδικια για να γινει μια καινουρια;
    Συγκρινεται η εκταση αυτη και το αχουρογηπεδο με την νεα εκταση και τα ΝΕΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΓΗΠΕΔΑ που θα του κατασκευασει ο Δημος Αθηνων;

Υ.Γ
    Κανενας Κοκκαλης δεν μπλοκαρε κανενα γηπεδο του βαζελου...απλα τσακωνονταν ΠΑΕ και Ερασιτεχνης για το ποιος θα εχει το πανω χερι!
    Ακομα και τωρα που μιλαμε δεν τα εχουν βρει!
    Ρε συ Κυριάκο, το δικαίωμα χρήσης των αθλητικών χώρων του ανήκει και αυτό διαπραγματεύεται.

Και ο βάζελος, και η εκκλησία και ο Δήμος θέλουν να φύγει το γήπεδο από εκεί.

Λέει λοιπόν ο βάζελος αφού μου έχετε παραχωρήσει την χρήση εκείνης της περιοχής, να φύγω, αλλά που να πάω??? Παραχωρήστε μια άλλη και έφυγα.

Και έτσι γίνεται. Δεν υπάρχουν ιδιόκτητα γήπεδα για τον βάζελο πουθενά. Όπως δεν υάρχουν και για τον Ολυμπιακό. Την χρήση έχουν και οι δύο.

Και το ξαναλέω για άλλη μια φορά. Στα καινούργια γήπεδα ο λαγός καλείται να πληρώνει. Εφ' όσον το αντίτιμο είνια αυτό που πρέπει δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν τυχόν βέβαια του έλεγαν να πληρώσει όσα πλήρωνε και στην Λαγοφλώρο, τότε θα υπήρχε.

Όσο για τους λόγους που υπήρχε πρόβλημα, δεν ήταν μόνο το πρόβλημα με τον Ερασιτέχνη.

Υπήρξε και εμπλοκή από τον Ολυμπιακό. Στην αρχίκή σύμβαση που επρόκειτω να υπογραφεί, προβλεπόταν να γίνουν εμπορικοί χώροι στο 25% της έκτασης.

Στο Καραϊσκάκι, η αντίστοιχη παράγραφος του συμβολαίου προβλέπει 15%, αλλά ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει (και πέτυχε) να μπει άλλη μία παράγραφος που έλεγε ότι αν στο μέλλον άλλος ποδοσφαιρικός σύλλογος αποκτήσει με αντίστοιχο τρόπο γήπεδο και πάρει μεγαλύτερο ποσοστό για εμπορικούς χώρους (με μάξιμουμ το 25%) τότε αυτόματα θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να προχωρήσει σε αντίστοιχη αύξηση του δικού του ποσοστού στο Καραϊσκάκι.

Μόλις λοιπόν ο Ολυμπιακός έμαθε για το ποσοστό του λαγού προέβαλλε βέτο και επειδή πολύ δύσκολα μπορεί να χρησιμοποιήσει μεγαλύτερο ποσοστό ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκι, μπλοκαρίστηκε και το θέμα του λαγού στον Βοτανικό.

Πως λύθηκε αυτό δεν ξέρω, αλλά για να προχω΄΄αει το πράγμα σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός ικανοποιήθηκε με τις εξελίξεις.

Και επαναλαμβάνω.

Αν ο Ολυμπιακός (ειδικά ο σημερινός) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να διαφυλάξει τα συμφέροντά του, τότε χέσε μέσα.................

Περιοχή
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Α τωρα εξηγουνται ολα...χαρη τους κανει ο βαζελος και φευγει!!!

Τεσπα για να σοβαρευτουμε ο Ολυμπιακος δεν μπορει να εχει κανενα λογο για τη συμβαση του γηπεδου του βαζελου και φυσικα δεν μπορει να θετει κανενα βετο.

Το μονο που μπορει να κανει και εκανε ηδη ειναι αυτο που λες για το ποσοστο για τους εμπορικους χωρους και αυτο επειδη υπαρχει ορος στη ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ συμβαση οπως σωστα λες και εσυ.

Σε κανενα αλλο σημειο δεν μπορει να επεμβει στη συμβαση του βαζελου γιαυτο και βλεπουμε να χαριζεται μια τριπλασια τουλαχιστον εκταση,ή μαλλον για να ειμαστε ακριβεις να ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ,και να χτιζονται οχι ενα αλλα ΤΡΙΑ γηπεδα που θα στεγαζουν ολα τα ομαδικα τμηματα του Παναθηναικου στον ιδιο χωρο!

Αυτο απο μονο του αρκει φιλε μου Σωτηρη για να θεωρηθει καταφωρη αδικια εις βαρος του Ολυμπιακου που επρεπε να φτυσει κυριολεκτικα αιμα για να του παραχωρηθει η εκταση του παλιου γηπεδου για να φτιαξει καινουριο.

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Σαφέστατα και τον βολεύει ρε συ τον βάζελο η αλλαγή.

Σαφώς είναι καλύτερα το γήπεδα που θα χτιστούν από αυτά που ήδη υπάρχουν. Και έτσι πρέπει να είναι. Καλό είναι να γίνονται καινούργια και καλά γήπεδα. Όλες οι ομάδες θα έπρεπε να έχουν.

Εγώ ειλικρινά δεν έχω πρόβλημα.

Άλλωστε ο Ολυμπιακός ποτέ δεν ήταν ο ευνοημένος κανενός κράτους ή κυβέρνησης και γι αυτό είναι αυτό που είναι, και έχει τόσο κόσμο κοντά του.

Εγώ αυτόν τον Ολυμπιακό γνώρισα, αυτόν λάτρεψα, και αυτόν έχω σαν οικογένειά μου.

Τα κολητιλίκια με τις κυβερνήσεις και τις εύνοιες ας τις έχουν οι άλλοι.

Ο Ολυμπιακός μου, είναι πολύ μεγαλύτερος από όλους αυτούς.

Περιοχή
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Σαφέστατα και τον βολεύει ρε συ τον βάζελο η αλλαγή.

Σαφώς είναι καλύτερα το γήπεδα που θα χτιστούν από αυτά που ήδη υπάρχουν. Και έτσι πρέπει να είναι. Καλό είναι να γίνονται καινούργια και καλά γήπεδα. Όλες οι ομάδες θα έπρεπε να έχουν.

Εγώ ειλικρινά δεν έχω πρόβλημα.

Άλλωστε ο Ολυμπιακός ποτέ δεν ήταν ο ευνοημένος κανενός κράτους ή κυβέρνησης και γι αυτό είναι αυτό που είναι, και έχει τόσο κόσμο κοντά του.

Εγώ αυτόν τον Ολυμπιακό γνώρισα, αυτόν λάτρεψα, και αυτόν έχω σαν οικογένειά μου.

Τα κολητιλίκια με τις κυβερνήσεις και τις εύνοιες ας τις έχουν οι άλλοι.

Ο Ολυμπιακός μου, είναι πολύ μεγαλύτερος από όλους αυτούς.
    Δεν διαφωνει κανενας λογικος ανθρωπος με οσα γραφεις...αλλα αλλο οπως πολυ σωστα λες να μην θελουμε για την δικια μας ομαδα αυτη την αντιμετωπιση και αλλο να μην καταγραφουμε τις βρωμιες τους!!!

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγώ πάλι θα ήθελα να μην ασχοληθώ ξανά με το θέμα του, αλλά όταν διαβάζω αυτα τα πραγματα δεν μπορώ να κρατηθώ.

Δε νομίζω ότι πλην του λαγού κρέμεται καμιά άλλη Ελληνική ομάδα από τα αρχίδια του Μπάγεβιτς.

Από την άλλη, τον θεωρώ μακράν τον καλύτερο προπονητή που είχε ο Ολυμπιακός στον πάγκο του από το 1994 μέχρι τώρα.

Όχι και ως εκεί............... Στην Ελλάδα (μαζί βέβαια με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού) σε έκανε υπρδύναμη. Δυναστεία ολόκληρη δημιούργησε ο Ολυμπιακός.

Όχι Ηλία μου. Την ταφόπλακα του Ευρωπαίου Ολυμπιακού, την έβαλε ένας Νορβηγός ψαράς που ξέσκισε το μοναδικό θετικό που είχε ο Ολυμπιακός.
    Την έδρα του.

Τις πεντάρες που λες, ο Μπάγεβιτς τις έφαγε με τον Ολυμπιακό την πρώτη χρονιά που βγήκε στο Τσου Λου. Μετά δε νομίζω να σε χάλασε ιδιαίτερα η πορεία της ομάδας. Γιατί στην τελική, ο Ολυμπιακός ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ έχει περάσει φάσεις ομίλων και έχει κάνει κάτι αξιοπρόσεκτο στην Ευρώπη, ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ με τον Μπάγεβιτς προπονητή.

Ναι, άλλωστε η Άεκ ήταν συνηθισμένη να παίζει σε τέτοιες διοργανώσεις και εκείνη η χρονιά αποτελεί παταγώδη αποτυχία για την κιτρινόμαυρη αρμάδα.

Βλέπω επίσης ότι με χαρακτηριστική ευκολία ξεχνάς τη χρονιά που η Άεκ τελείωσε αήττητη τον όμιλό της. Χωρίς νίκη μεν, αλλά και χωρίς ήττα.

Δεν μπορώ να φανταστώ, πως Ελληνική ομάδα θα περάσει τους ομίλους του Τσου Λου χωρίς να έχει και την τύχη με το μέρος της.
    Αλλά όπως είπα και πιο πάνω, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός τις μοναδικές φορές που έκανε κάτι στην Ευρώπη σε ολόκληρη της 82άχρονη ιστορία του είχε τον Μπάγεβιτς προπονητή, ούτε σε απασχολεί, ούτε σε ενδιαφέρει.

Την δεύτερη φορά που έκατσε στον πάγκο της ομάδας, έκανε ο Ολυμπιακός την δεύτερη αξιοπρόσεκτη πορεία σε αυτό που όλοι σας ονειρεύεστε. Στην Ευρώπη.

Με τα αν δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Η ιστορία έχει γράψει ότι ΟΛΕΣ τισ χρονιές που ο Μπάγεβιτς ήταν προπονητής του Ολυμπιακού, ο Ολυμπιακός έπαιρνε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το πρωτάθλημα. Αν τώρα προσθέσεις και ότι οι μοναδικές Ευρωπαϊκές πορείες του Ολυμπιακού έχουν γίνει με τον ίδιο τον προπονητή, νομίζω ότι άξια του απονέμεται ο τίτλος του καλύτερου προπονητή του Ολυμπιακού από το 1994 έως τώρα.

Και λέω όλοι σας, γιατί όπως έχω πει πολλές φορές εμένα με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα πολύ περισσότερο από την οποιανδήποτε πορεία στην Ευρώπη. Όπως έχω πει, η ιστορία γράφεται με κούπες και όχι με πορείες.

Μάλιστα.....................

Το γεγονός ότι ο Κόκκαλης δεν τήρησε τις υπογραφές του και τον έδιωξε στο τέλος του πρώτου χρόνου φαίνεται ότι δεν έχει καμία σημασία για σένα.

Ο Σέρβος δεν είναι ο αξιόπιστος δηλαδή στην συγκεκριμένη συμφωνία.

Αυτός που δεν ζήτησε αποζημίωση για τα άλλα δύο χρόνια συμβολαίου που λες ότι είχε υπογράψει, αλλά έφυγε έτσι.

Όπως ο ............................. Νοβηγός ψαράς δηλαδή..........
    Ελειπα ολη την ημερα και μολις επεστρεψα οποτε μπορω να συνεχισω...

1.Συγκρισεις αναμεσα σε εναν...γαλαζοαιματο και εναν...ψαρα δεν μπορουνε να γινουνε. Εξαλλου για τον γαλαζοαιματο τα ψαρια τα πιανουνε αλλοι χρησιμοποιωντας τελευταια τεχνολογια ψαρεματος και ψαρευοντας οτι εκλεκτοτερο ψαρι υπαρχει ενω ο ψαρας που παλευει με το διχτυ για να πιασει κανενα ψαρι το πολυ-πολυ να βγαλει κανενα ..λουτσο! Οποτε ας αφησουμε τους ψαραδες να ασχοληθουμε με τους γαλαζοαιματους...

2. Στα φρυδια του Μπαγιεβιτς ειχαμε κρεμαστει για να τον παρουμε απο την ΑΕΚ και εμεις...Τρελλα λεφτα του ειχε δωσει τοτε ο Κοκκαλης για να αφησει την ΑΕΚ και αυτος ητανε και ενας απο τους βασικους λογους που ο πριγκιπας προδωσε αξιες και ιδανικα και μετακομισε στον Ολυμπιακο.

3.Ο Μπαγιεβιτς πραγματι ειναι μακραν ο καλυτερος προπονητης που περασε απο τον Ολυμπιακο τα τελευταια 20-25 χρονια γιατι ειχε την ευτυχια να μεινει στον παγκο του Ολυμπιακου περισσοτερο απο καθε αλλον και να διαχειριστει τον καλυτερο Ολυμπιακο (απο αποψη μοναδων) της εικοσαετιας και βαλε..Μονο ισως ο Ολυμπιακος των αρχων του '80 με Γαλακο, Σαργκανη, Αναστοπουλο, Μητροπουλο, Κυραστα, Βαμβακουλα κλπ, πριν περασει η λαιλαπα του ριγκο ειχε αντιστοιχο και ισως καλυτερο συνολο απο τον Ολυμπιακο του Ντουσαν...

Και φυσικα ο Ντουσαν διεθετε ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και σαφως πολυ καλυτερο εμψυχο υλικο απο τον...ψαρα.

4.Στην Ελλαδα υπερδυναμη με εκανε ο Κοκκαλης οχι ο Ντουσαν..Ο Ντουσαν χρυσοπληρωθηκε απο τον Κοκκαλη για να βγαλει τον Ολυμπιακο απο τα πετρινα ενω ο Κοκκαλης του εδωσε ο,τι χρειαστηκε για να επιτυχει το στοχο του..Πες μου σε ποιον αλλο προπονητη ο Κοκκαλης εκανε περισσοτερα "χατηρια" απο ο,τι στον Ντουσαν (μιλαω για την πρωτη περιοδο). Ο Ντουσαν καλοπληρωνοτανε, εργαζοτανε σε ιδανικες συνθηκες και διεθετε το καλυτερο εμψυχο υλικο που θα μπορουσε...Δεν ειναι λιγα αυτα..Και αυτα ολα ητανε κυριως συνεισφορα του Κοκκαλη, ο οποιος ακομη και χωρις τον Ντουσαν θα εβρισκε τροπο να βγαλει την ομαδα απο τα πετρινα..Ισως να αργουσε λιγο περισσοτερο ομως η πτωτικη πορεια στην οποια ειχε μπει ο βαζελος και η εικονα διαλυσης που ειχε αρχισει να παρουσιαζει η ΑΕΚ του Τροχανα εγγυωνταν οτι ο Ολυμπιακος θα επεστρεφε στην κορυφη..Ισως χωρις τον Ντουσαν να αργουσε λιγο περισσοτερο (1-2 χρονια ισως) αλλα θα τα καταφερνε πιστευω απλα γιατι ο Κοκκαλης οποιο στοχο βαλει τον πετυχαινει..

5.Και η ΑΕΚ, με την περιβοητη ντρημ τιμ του Σερβου που εσφιξε ακομη περισσοτερο την οικονομικη θηλεια στο λαιμο της ΑΕΚ καταφερε την μια χρονια να μαζεψει μεν 6 βαθμους αλλα σε μας ο ΚΑτζουρακης μαζεπσε 9, τι παει να πει αυτο? ο Ντουσαν με τα 6 χ ητανε επιτυχημενος??Αλλα την αλλη χρονια παλι με την ντρημ τημ του ο γνωστος σερβος κατ'αναλογια με το Μολντε που ειχε ακολουθησει την πορεια στους 8 εισεπραξε το πτηνο...

Απο εκει και περα απλο ειναι το θεμα...ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ? Οχι...18 αν δεν κανω λαθος εκτος εδρας εμφανισεις εχει ο Σερβος στο Τσου λου...Συνολο νικων ΜΗΔΕΝ...Και φυσικα δεν επαιζε μονο με θηρια εκει..Επαιζε και με ομαδες σαν την Μολντε, την Γανδη και την Λα Κορουνια των μηδεν γκολ σε 6 αγωνες...

Ο Ολυμπιακος στο Τσου Λου γιατι δεν μπορει να διακριθει?? Γιατι δεν κερδιζει εκτος εδρας..Αυτο το λενε ολοι και εχουμε καταντησει ανεκδοτο..Τι κοινο εχει ο Ολυμπιακος με το Σερβο στον τομεα αυτον?? ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΠΛΟ ΕΚΤΟΣ...

Οσο για τους εντος εδρας αγωνες και την συνεισφορα του...ψαρα εγω ενα μονο σου λεω..Αυτη η φετεινη ομαδα των γερασμενων ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ? Μη βιαστεις να απαντησεις...Το τι συνεβαινε παλιοτερα και το τι συμβαινει τωρα ειναι αλλο θεμα..Και επισης ο Σερβος λογικο ειναι να φερει καλυτερα αποτελεσματα απο τους διαδοχους του γιατι σε μεγαλο βαθμο διαχειριστηκε ομαδα που εφτιαξε αυτος..Οσο για τους τιτλους που παιρνουμε παντοτε με Ντουσαν, τετοιους παιρνουμε και με ΜΑτζουρακη, Λεμονη, Προτασωφ και Σολιντ...Με τετοιους αντιπαλους θα ειναι αστειο να μην παρουμε τιτλο..Παντως με Ντουσαν στην τελευταια του θητεια ητανε η μοναδικη φορα που περιμεναμε συνδυασμους αποτελεσματων των αλλων για να δουμε ποια θεση θα παιρναμε στην καταταξη..

6. Τελος για την Ευρωπη, ποιος αλλος προπονητης καθισε συνολικα 5 χρονιες στον παγκο της ομαδας σε ευρωπαικα παιχνιδια??? Ας βρουμε καποιον προπονητη που θα εχει την ευκαιρια να φτιαξει δικη του ομαδα οπως αυτος την θελει, θα εχει τον Κοκκαλη να του κανει τα χατηρια και θα εχει την ευκαιρια να μεινει στον παγκο 5 συνολικα χρονια και τοτε να δουμε αν ο Ολυμπιακος θα κανει διπλο εκτος εδρας ή οχι! Μεχρι τοτε ας τρεχουμε να παλευουμε να σπασουμε το αρνητικο εκτος εδρας σερι του Σερβου!
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Σοβαρευτείτεεεε Το avatar του χρήστη nikolas_g7

Περιοχή
    Πάτρα
    Thanks
    201
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 275 φορές σε 177 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μάγκες γιατί τα βάζετε όλοι με τον Μπαγεβιτς; Αυτός δεν ήταν που μας πήγε στους 8; Αυτός δεν ήταν που μάζεψε 10 βαθμούς στο τσου λου; Αυτός δεν ήταν που έφερε ταλέντα στον Ολυμπιακό;
    Βρείτε μου κάποιον προπονητή που να έχει περάσει από τον Ολυμπιακό και να έχει κάνει όλα τα παραπάνω και μετά βρείστε όσο θέλετε τον Μπάγεβιτς και πείτε τον άχρηστο... Συγγνώμη που θα το πω αλλά μερικοί δεν αναγνωρίζετε τίποτα από προσφορές κάποιων ανθρώπων στην ομάδα...

Και για να ξεφύγουμε από αυτό το θέμα και να πάμε στο άλλο της Ευρωμπανάθας που ζητάει γήπεδο μόνο από κάτι άνθρωπους τύπου Χριστόδουλου και των λοιπών μπορούν να βγούν καλή ομάδα παντού. Δηλαδή βάζελος δεν υπάρχει αλλά υπάρχει η Παρακρατική Αθηναϊκή Ολιγαρχία (ΠΑΟ), με άλλα λόγια σύγχρονη χούντα, με την οποία μόνο έτσι μπορούν να χαρούν οι πελάτες μας. Και έχουν μετά τα μούτρα να μας λένε οτι τα πρωταθλήματα τα παίρνουμε με τη διαιτησία και δεν κοιτάνε τα δικά τους... Ξεχνάνε πως πήγανε Γουεμπλει;

Μπόχα, βρώμα του ΠΑΟ ιστορία...
    (βρωμίζει ακόμα περισσότερο με τα αίσχη που γίνονται....)
    Μιλάμεεεε

. Το avatar του χρήστη Red-Fuel

Περιοχή
    Στον κόσμο μου
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2 φορές σε 2 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nikolas_g7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάγκες γιατί τα βάζετε όλοι με τον Μπαγεβιτς; Αυτός δεν ήταν που μας πήγε στους 8; Αυτός δεν ήταν που μάζεψε 10 βαθμούς στο τσου λου; Αυτός δεν ήταν που έφερε ταλέντα στον Ολυμπιακό;
    Βρείτε μου κάποιον προπονητή που να έχει περάσει από τον Ολυμπιακό και να έχει κάνει όλα τα παραπάνω και μετά βρείστε όσο θέλετε τον Μπάγεβιτς και πείτε τον άχρηστο... Συγγνώμη που θα το πω αλλά μερικοί δεν αναγνωρίζετε τίποτα από προσφορές κάποιων ανθρώπων στην ομάδα...
    Άλλο αναγνωρίζω την προσφορά κάποιου, άλλο τον θεοποιώ και αρνούμαι να παραδεκτώ τα λάθη του. Σαφώς και προσέφερε ο Μπάγεβιτς τα μέγιστα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να το πετύχει αυτό (στην 1η του θητεία), κάτι που δεν είναι κακό, ίσα ίσα, αυτό θα έπρεπε να απολαμβάνουν όλοι οι προπονητές μας.

Θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα, έχει πολλές ευθύνες για το ότι η ομάδα δεν εκτοξεύθηκε (οι περισσότερες έχουν να κάνουν με τις μεταγραφές οι οποίες ήταν για τα πανηγύρια στην πλειονότητα τους), ενώ στην δεύτερη του θητεία έβαλε και αυτός το λιθαράκι για να πάμε ακόμα λίγο πιο πίσω, αφού συμβιβάστηκε.

Έθεσε όμως τις βάσεις για την δυναστεία του Ολυμπιακού μέσα στην Ελλάδα, καμιά αμφιβολία πάνω σε αυτό.

Θα μπορούσε να ήταν πιο συμπαθητικός, αν δεν είχε και τα... βατραχάκια, τους τυφλωμένους οπαδούς του. Μάλλον η κορμοστασιά του και αυτό το πριγκηπικό που βγάζει γοητεύουν τον κόσμο. Τέτοια προσωπολατρεία δεν έχω ξαναδεί, φτάνει στα όρια του έρωτα. Και δεν εννοώ σε καμία περίπτωση κάποιον από δω, μιλάμε για πάθος. Χωρίς να φταίει ο ίδιος, γίνεται αντιπαθητικός...

.... Το avatar του χρήστη CarpeDiem

Περιοχή
    Καμίνια
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4 φορές σε 4 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Γιατί συζητάμε ακόμα για τον μιζαδόρο ρε παιδιά??Μεγάλος μιζαδόρος (βλ.Ρέζιτς-Μάριτς,Κάμπς-Ντόλμπεργκ κ.λ.π.),μέτριος προπονητής κ ακόμα πιο μέτριος άνθρωπος...Ας πάει στον λαγό,κ τι έγινε??Όσο για το αν είναι καλύτερος από τον ψαρά τι μας νιάζει??Μια φορά καλύτερος του Sir είναι..Εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα..
    Βλέπεις τον Βανδή φέρνει τον Φερέρ,ο τζίγκερ τον Μουνιόθ κ τη ψάχνει με Μπάγεβιτς (ή Μπάεβιτς σύμφωνα με τον Σπυρόπουλο...)...Εμείς???Κ σου λέω φέρνουμε τον Κάρλος,τον Ζε Ρομπέρτο,τον Σαβιόλα κ όλους τους <<μεταγραφικούς στόχους>> (λέμε τώρα)του Ολυμπιακού...Ποιος θα τους κοουτσάρει??Ο Sir???Ήδη βλέπω τον Ρίμπο να παίρνει εντολές από τον Sir κ πέφτω κάτω από τα γέλια...Ψυχραιμία μάγκες..
    live fast,die young and let behind you a beautiful body...

ΘΡΥΛΟΣ 7 8/2/81:
    ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ...

βλαμμενο Το avatar του χρήστη Εμμανουηλ Καρακατσανης

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας......................

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ

Με όποιον και να έχει προπονητή.....................

Σ'αγαπω στις χαρες και στις λυπες, μαζι σου παντα
    Θρυλε γιατι με σενα ζω και αναπνεω!!!

ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!

SEND ME AN ANGEL Scorpions

βλαμμενο Το avatar του χρήστη Εμμανουηλ Καρακατσανης

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλα εδω μιλαμε οτι μου φευγει το καφασι καθε φορα που πρεπει να διαβασω δυο η τρεις σελιδες πριν γραψω και γω κατι σε ενα θεμα.
    Θα τα διαβασω μετα γιατι σημερα ηταν Παρασκευη που θα πει οτι επιστρεφω απο τον μεγαλυτερο πολεμο της εβδομαδας μου...
    Αλλα για τωρα λεω οτι οι βαζελοι ειναι κοτες και λαγοι. Και επειδη του χρονου και του αντιχρονου και αντε να μην γραφω τι ζωη εχει ο πλανητης (γιατι δεν ειναι δικια μου δουλεια) θα συνεχιζουν να ειναι κοτες και λαγοι, δεν προκειται λοιπον να μας δουν καταματα ποτε μα ποτε...

Για μενα ο δαφνοστεφανομενος εφηβος και τα παιδια μας που τον ακολουθησαν ειναι η ευθεια οδος. Μονον σε αυτον αλλα και στα αδελφια μας αξιζει ο απολυτος σεβασμος και η τιμη...

Για εμας αυτα ειναι κατανοητα απο ολους μας, για αυτους ομως οχι... Αυτη ειναι και η διαφορα στο να εχεις συμβολο σου ενα σημα παρμενο απο παντου (τριφυλλι) η στο να εχεις τον νεαρο δαφνοστεφανομενο με χαμηλο το κεφαλι ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...

Σ'αγαπω στις χαρες και στις λυπες, μαζι σου παντα
    Θρυλε γιατι με σενα ζω και αναπνεω!!!

ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!

Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!

SEND ME AN ANGEL Scorpions

Tetracycline Το avatar του χρήστη 7 ΚΟΥΠΑ

Thanks
    781
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.127 φορές σε 900 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Aλήθεια πώς μπορεί να εμπνευστεί ο οπαδός μιας ομάδας που έμβλημά της έχει ένα φυτό,το οποίο είναι και το σύμβολο της τύχης (κοινώς κωλοφαρδίας) και εθνικό έμβλημα των Ιρλανδών,για ύμνο ένα πούστικο σφύριγμα και για μεγαλύτερη συλλογική επιτυχία την δήλωση του Παττακού.
    "Μην ανυσηχείτε κυρία Δέσποινα,το παιχνίδι το έχουμε αγοράσει και θα το κερδίσουμε"

ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Το avatar του χρήστη GeoBog

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 0 φορές σε 0 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ας ειχε φερει ο Κοκκαλης ενα προπονητη της προκοπης μετα το Μπαγιεβιτς και θα σας ελεγα εγω αν συνεχιζαμε να ασχολουμαστε με το ατομο του...
    Αλλα ειπαμε...
    Τακης Λεμονης...
    Εκει προσδιοριζονται οι φιλοδοξιες του προεδρου για τον Ολυμπιακο...
    Οχι στον Sir... αλλα στον YES SIR...

Σοβαρευτείτεεεε Το avatar του χρήστη nikolas_g7

Περιοχή
    Πάτρα
    Thanks
    201
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 275 φορές σε 177 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από petroskappa Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άλλο αναγνωρίζω την προσφορά κάποιου, άλλο τον θεοποιώ και αρνούμαι να παραδεκτώ τα λάθη του. Σαφώς και προσέφερε ο Μπάγεβιτς τα μέγιστα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να το πετύχει αυτό (στην 1η του θητεία), κάτι που δεν είναι κακό, ίσα ίσα, αυτό θα έπρεπε να απολαμβάνουν όλοι οι προπονητές μας.

Θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα, έχει πολλές ευθύνες για το ότι η ομάδα δεν εκτοξεύθηκε (οι περισσότερες έχουν να κάνουν με τις μεταγραφές οι οποίες ήταν για τα πανηγύρια στην πλειονότητα τους), ενώ στην δεύτερη του θητεία έβαλε και αυτός το λιθαράκι για να πάμε ακόμα λίγο πιο πίσω, αφού συμβιβάστηκε.

Έθεσε όμως τις βάσεις για την δυναστεία του Ολυμπιακού μέσα στην Ελλάδα, καμιά αμφιβολία πάνω σε αυτό.

Θα μπορούσε να ήταν πιο συμπαθητικός, αν δεν είχε και τα... βατραχάκια, τους τυφλωμένους οπαδούς του. Μάλλον η κορμοστασιά του και αυτό το πριγκηπικό που βγάζει γοητεύουν τον κόσμο. Τέτοια προσωπολατρεία δεν έχω ξαναδεί, φτάνει στα όρια του έρωτα. Και δεν εννοώ σε καμία περίπτωση κάποιον από δω, μιλάμε για πάθος. Χωρίς να φταίει ο ίδιος, γίνεται αντιπαθητικός...
    Δε λέω οτι ο Ντούσαν δεν έκανε λάθη. Όλοι οι προπονητές κάνουν λάθη. Αλλά αφού δεν βρέθηκε καλύτερος προπονητής γιατί να φύγει ο Μπαγεβιτς; Με αυτό το σκεπτικό όσοι μαζεύουν 10 βαθμούς και παίρνουν την ίδια χρονιά νταμπλ πρέπει να φεύγουν
    Μιλάμεεεε

.... Το avatar του χρήστη CarpeDiem

Περιοχή
    Καμίνια
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4 φορές σε 4 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nikolas_g7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε λέω οτι ο Ντούσαν δεν έκανε λάθη. Όλοι οι προπονητές κάνουν λάθη. Αλλά αφού δεν βρέθηκε καλύτερος προπονητής γιατί να φύγει ο Μπαγεβιτς; Με αυτό το σκεπτικό όσοι μαζεύουν 10 βαθμούς και παίρνουν την ίδια χρονιά νταμπλ πρέπει να φεύγουν
    Ρε παιδιά εδώ μέσα γράφουμε για τον Πανλαγοκοταικό δν γαμιέται κ ο μιζαδόρος ο Βάτραχος που θα μιλάμε κ γι'αυτόν ακόμα......Έλεος δλδ
    live fast,die young and let behind you a beautiful body...

ΘΡΥΛΟΣ 7 8/2/81:
    ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ...

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ελειπα ολη την ημερα και μολις επεστρεψα οποτε μπορω να συνεχισω...

1.Συγκρισεις αναμεσα σε εναν...γαλαζοαιματο και εναν...ψαρα δεν μπορουνε να γινουνε. Εξαλλου για τον γαλαζοαιματο τα ψαρια τα πιανουνε αλλοι χρησιμοποιωντας τελευταια τεχνολογια ψαρεματος και ψαρευοντας οτι εκλεκτοτερο ψαρι υπαρχει ενω ο ψαρας που παλευει με το διχτυ για να πιασει κανενα ψαρι το πολυ-πολυ να βγαλει κανενα ..λουτσο! Οποτε ας αφησουμε τους ψαραδες να ασχοληθουμε με τους γαλαζοαιματους...

2. Στα φρυδια του Μπαγιεβιτς ειχαμε κρεμαστει για να τον παρουμε απο την ΑΕΚ και εμεις...Τρελλα λεφτα του ειχε δωσει τοτε ο Κοκκαλης για να αφησει την ΑΕΚ και αυτος ητανε και ενας απο τους βασικους λογους που ο πριγκιπας προδωσε αξιες και ιδανικα και μετακομισε στον Ολυμπιακο.

3.Ο Μπαγιεβιτς πραγματι ειναι μακραν ο καλυτερος προπονητης που περασε απο τον Ολυμπιακο τα τελευταια 20-25 χρονια γιατι ειχε την ευτυχια να μεινει στον παγκο του Ολυμπιακου περισσοτερο απο καθε αλλον και να διαχειριστει τον καλυτερο Ολυμπιακο (απο αποψη μοναδων) της εικοσαετιας και βαλε..Μονο ισως ο Ολυμπιακος των αρχων του '80 με Γαλακο, Σαργκανη, Αναστοπουλο, Μητροπουλο, Κυραστα, Βαμβακουλα κλπ, πριν περασει η λαιλαπα του ριγκο ειχε αντιστοιχο και ισως καλυτερο συνολο απο τον Ολυμπιακο του Ντουσαν...

Και φυσικα ο Ντουσαν διεθετε ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και σαφως πολυ καλυτερο εμψυχο υλικο απο τον...ψαρα.

4.Στην Ελλαδα υπερδυναμη με εκανε ο Κοκκαλης οχι ο Ντουσαν..Ο Ντουσαν χρυσοπληρωθηκε απο τον Κοκκαλη για να βγαλει τον Ολυμπιακο απο τα πετρινα ενω ο Κοκκαλης του εδωσε ο,τι χρειαστηκε για να επιτυχει το στοχο του..Πες μου σε ποιον αλλο προπονητη ο Κοκκαλης εκανε περισσοτερα "χατηρια" απο ο,τι στον Ντουσαν (μιλαω για την πρωτη περιοδο). Ο Ντουσαν καλοπληρωνοτανε, εργαζοτανε σε ιδανικες συνθηκες και διεθετε το καλυτερο εμψυχο υλικο που θα μπορουσε...Δεν ειναι λιγα αυτα..Και αυτα ολα ητανε κυριως συνεισφορα του Κοκκαλη, ο οποιος ακομη και χωρις τον Ντουσαν θα εβρισκε τροπο να βγαλει την ομαδα απο τα πετρινα..Ισως να αργουσε λιγο περισσοτερο ομως η πτωτικη πορεια στην οποια ειχε μπει ο βαζελος και η εικονα διαλυσης που ειχε αρχισει να παρουσιαζει η ΑΕΚ του Τροχανα εγγυωνταν οτι ο Ολυμπιακος θα επεστρεφε στην κορυφη..Ισως χωρις τον Ντουσαν να αργουσε λιγο περισσοτερο (1-2 χρονια ισως) αλλα θα τα καταφερνε πιστευω απλα γιατι ο Κοκκαλης οποιο στοχο βαλει τον πετυχαινει..

5.Και η ΑΕΚ, με την περιβοητη ντρημ τιμ του Σερβου που εσφιξε ακομη περισσοτερο την οικονομικη θηλεια στο λαιμο της ΑΕΚ καταφερε την μια χρονια να μαζεψει μεν 6 βαθμους αλλα σε μας ο ΚΑτζουρακης μαζεπσε 9, τι παει να πει αυτο? ο Ντουσαν με τα 6 χ ητανε επιτυχημενος??Αλλα την αλλη χρονια παλι με την ντρημ τημ του ο γνωστος σερβος κατ'αναλογια με το Μολντε που ειχε ακολουθησει την πορεια στους 8 εισεπραξε το πτηνο...

Απο εκει και περα απλο ειναι το θεμα...ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ? Οχι...18 αν δεν κανω λαθος εκτος εδρας εμφανισεις εχει ο Σερβος στο Τσου λου...Συνολο νικων ΜΗΔΕΝ...Και φυσικα δεν επαιζε μονο με θηρια εκει..Επαιζε και με ομαδες σαν την Μολντε, την Γανδη και την Λα Κορουνια των μηδεν γκολ σε 6 αγωνες...

Ο Ολυμπιακος στο Τσου Λου γιατι δεν μπορει να διακριθει?? Γιατι δεν κερδιζει εκτος εδρας..Αυτο το λενε ολοι και εχουμε καταντησει ανεκδοτο..Τι κοινο εχει ο Ολυμπιακος με το Σερβο στον τομεα αυτον?? ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΠΛΟ ΕΚΤΟΣ...

Οσο για τους εντος εδρας αγωνες και την συνεισφορα του...ψαρα εγω ενα μονο σου λεω..Αυτη η φετεινη ομαδα των γερασμενων ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ? Μη βιαστεις να απαντησεις...Το τι συνεβαινε παλιοτερα και το τι συμβαινει τωρα ειναι αλλο θεμα..Και επισης ο Σερβος λογικο ειναι να φερει καλυτερα αποτελεσματα απο τους διαδοχους του γιατι σε μεγαλο βαθμο διαχειριστηκε ομαδα που εφτιαξε αυτος..Οσο για τους τιτλους που παιρνουμε παντοτε με Ντουσαν, τετοιους παιρνουμε και με ΜΑτζουρακη, Λεμονη, Προτασωφ και Σολιντ...Με τετοιους αντιπαλους θα ειναι αστειο να μην παρουμε τιτλο..Παντως με Ντουσαν στην τελευταια του θητεια ητανε η μοναδικη φορα που περιμεναμε συνδυασμους αποτελεσματων των αλλων για να δουμε ποια θεση θα παιρναμε στην καταταξη..

6. Τελος για την Ευρωπη, ποιος αλλος προπονητης καθισε συνολικα 5 χρονιες στον παγκο της ομαδας σε ευρωπαικα παιχνιδια??? Ας βρουμε καποιον προπονητη που θα εχει την ευκαιρια να φτιαξει δικη του ομαδα οπως αυτος την θελει, θα εχει τον Κοκκαλη να του κανει τα χατηρια και θα εχει την ευκαιρια να μεινει στον παγκο 5 συνολικα χρονια και τοτε να δουμε αν ο Ολυμπιακος θα κανει διπλο εκτος εδρας ή οχι! Μεχρι τοτε ας τρεχουμε να παλευουμε να σπασουμε το αρνητικο εκτος εδρας σερι του Σερβου!
    Ειλικρινά δεν περίμενα αυτό το μηνυμα για να καταλάβω πόσο πολύ εμπαθής είσαι με τον συγκεκριμένο άτομο.

Απλώς αυτό με κάνει πλέον ούτε να διαβάζω αυτά που γράφεις, ούτε πολύ περισσότερο να κάθομαι να απαντώ και να χάνω στην κυριολεξία τον χρόνο μου.

Αυτά άλλωστε καταλαβαίνεις, αυτά πιστεύεις, αυτά γράφεις.

Το μόνο που σου λέω είναι ότι με μεγάλη ευκολία ισοπεδώνεις την ιστορία της ομάδας που υποτίθεται ότι αγαπάς.

Και αυτό είναι αξιολύπητο.

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Ειλικρινά δεν περίμενα αυτό το μηνυμα για να καταλάβω πόσο πολύ εμπαθής είσαι με τον συγκεκριμένο άτομο.

Απλώς αυτό με κάνει πλέον ούτε να διαβάζω αυτά που γράφεις, ούτε πολύ περισσότερο να κάθομαι να απαντώ και να χάνω στην κυριολεξία τον χρόνο μου.

Αυτά άλλωστε καταλαβαίνεις, αυτά πιστεύεις, αυτά γράφεις.

Το μόνο που σου λέω είναι ότι με μεγάλη ευκολία ισοπεδώνεις την ιστορία της ομάδας που υποτίθεται ότι αγαπάς.

Και αυτό είναι αξιολύπητο.
    Σωτηρη, ερχεσαι δευτερος στο χαρακτηρισμο εμπαθης...Σε προλαβανε καποιοι αλλοι που κοιμωνται το βραδυ εχοντας φωτογραφια του Σερβου πανω απο το κρεβατι τους! Και οι οποιοι χρησιμοποιουσανε ακριβως το ιδιο επιχειρημα, οτι δηλαδη οποιος μιλησει κατα του Σερβου ειναι εμπαθης, ισοπεδωνει την ιστορια του Ολυμπιακου, κατακριτεος, επικινδυνος, αντι-Ολυμπιακος, ψυχοπαθης και αλλα τετοια. Σε αυτους απαντουσα, και το ιδιο θα κανω και σε σενα, ως εξης: προβλημα σας!

Αν δεν ειστε σε θεση να δεχτειτε αντιθετη αποψη τοτε το προβλημα ειναι δικο σας και οχι δικο μου.

Απο πότε η ιστορια του Σερβου και η ιστορια του Ολυμπιακου ταυτιζονται και αρα οποιος ειναι κατα του Σερβου ειναι και κατα της ιστοριας του Ολυμπιακου??? Και απο ποτε οι υπερασπιστες-υποστηριχτες του Σερβου ειναι και υπερασπιστες της ιστοριας του Ολυμπιακου ενω οι αντιθετοι με το Σερβο ειναι ισοπεδωτες της και ΔΗΘΕΝ αγαπουνε τον Ολυμπιακο??? Δηλαδη οποιος αγαπαει τον Ολυμπιακο κανει τεμεναδες στο Σερβο?

Απο εκει και περα για την Ευρωπη εγω επικαλεστηκα συγκεκριμενα στατιστικα στοιχεια που πανε παραλληλα με την πορεια στους 8. Εκτος κι αν αυτα τα στατιστικα δεν πιανουνε...0-7-24 εχει ο Ολυμπιακος εκτος εδρας στο Τσου Λου εδω και 10 χρονια..31 αγωνες χωρις νικη απο αυτους οι 13 με τον Σερβο στον παγκο, περισσοτερες απο καθε αλλο προπονητη του Ολυμπιακου. Μιλαμε για 4 χρονια εκτος εδρας αγωνων....Ειναι λοιπον ή οχι ο Σερβος ο μεγαλυτερος υπευθυνος που ο Ολυμπιακος ΔΕΝ κερδιζει εκτος εδρας στην Ευρωπη που ειναι και η βασικη αιτια που ο Ολυμπιακος δεν μπορει να διακριθει εκει???

Αλλη συναφης ερωτηση: 20 περιπου χρονια παιζει ο σερβος στην Ευρωπη σε διαφορες διοργανωσεις και με διαφορες ομαδες...Ποιες οι επιτυχιες του???Ή γενικα ειναι αποτυχημενος???Μονο φετος προλαβε σε 6 αγωνες στην Ευρωπη να κανει 4 ηττες με τον Αστερα και μαλιστα οι δυο απεναντι στην "πανισχυρη" Σλοβαν Λιμπερετς...

Τελος μια τελευταια ερωτηση..Ποιος αλλος προπονητης του Ολυμπιακου τα τελευταια χρονια δουλεψε με καλυτερες συνθηκες απο αυτες της πρωτης θητειας του Σερβου, οπου η διοικηση του παρειχε ο,τι ηθελε οπως το ηθελε?

Αυτα τα ολιγα...Το πιο πιθανο ειναι κι εσυ οπως και καποιοι αλλοι ομοιδεατες πριν απο σενα να μην απαντησεις..Ή μαλλον να ξαναπεις τα γνωστα περι εμπαθειας κλπ κλπ που στην πραξη σημαινει αλλα λογια να αγαπιωμαστε!
    Καλα ειναι κι ετσι...Το συμπερασμα βγαινει!
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μήπως να σταματαγε η ιστορια εδώ; Οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω εδω μιλαμε για τους βρωμερους.
    Οσο για το ποιον αγαπαει ο καθενας περισσοτερο τον Ντουσαν ή τον Σολιντ μπορειτε να το λυσετε αλλου ρε παιδια! (προφανως όχι βεβαια σε αυτο το φορουμ...)

Ντουσανοσολιντολαγνεία τελος.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μήπως να σταματαγε η ιστορια εδώ; Οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω εδω μιλαμε για τους βρωμερους.
    Οσο για το ποιον αγαπαει ο καθενας περισσοτερο τον Ντουσαν ή τον Σολιντ μπορειτε να το λυσετε αλλου ρε παιδια! (προφανως όχι βεβαια σε αυτο το φορουμ...)

Ντουσανοσολιντολαγνεία τελος.
    Σακη η κουβεντα δεν ειναι για τον Σολιντ αλλα για τον Ντουσαν...Οσο για τον ψαρα καλα ειναι εκει στη Νορβηγια και φυσικα δεν τον κλαιει και κανεις οπως κλαινε τη φυγη καποιου αλλου! Τεσπα..Συμμορφωνομαι και το κλεινω το θεμα!

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγώ Σάκη μου το έχω τελειώσει με το προηγούμενο ποστ μου.

Σελίδα 219 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 191191691791891992092152162172182192202212222232292392492592693194195196197191219 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές