ε καλα ρε στα φιλικα πρεπει να παιζουν ολοι.και να κανει ροτεισον.
Ο Κωστακης δεν μενει πολλη ωρα στο παρκε μαζι με τον Βιλντοζα μεχρι στιγμης στα φιλικα. Προβλεπω γκρινια, αν συνεχιστει αυτο. Που ειναι τα 30+ λεπτα;
ε καλα ρε στα φιλικα πρεπει να παιζουν ολοι.και να κανει ροτεισον.
hang your demons
Είδα τη νέα φανελα του βαζελου στο μπάσκετ. Για γέλια, έχουν βάλει την Ακρόπολη επάνω. Πως κατάφεραν πάλι ένα απ
Τα σπουδαιότερα μνημεία του κόσμου να το κάνουν τόσο κιτς. Σαν από μαγαζί με σουβενίρ στο Μοναστηράκι είναι.
pirateeeeeee (19-09-23)
Εμετικη.
Ρήξη χιαστού ο Μάγκνουσον 6 μήνες όξω, φινίτο λα σεζόνα.
Από αμυντικογενείς παίκτες δεν θα πεινάσουν... Το πρόβλημά τους είναι μπροστά, που του Ιωαννίδη του γεννάνε και τα κοκόρια αλλά φάσεις παράγουν με το στανιό και οι περισσότερες μόνο αν γίνει κανένα θαύμα σε στημένη φάση.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (28-10-23)
Ποιός Νίνο; Τι έχουμε, 2005;
Τον Τάκη ρωτάς;
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ, ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ? ΤΟ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΣΤΟ 7' ? ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΡΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (26-10-23)
Ω ρε φιλε. Τι χωράφι είναι αυτή η λεωφόρος; Μας ρεζιλευουν διεθνώς. Έτσι είναι κάτι γηπεδάκια στο ανατολικό μπλοκ τέλη Δεκεμβρίου με τα χιονια
flessanto (28-10-23)
Είχε και δοκάρι η Ρεν. Γαμώ.
chainsaw (26-10-23)
Νικολογιαννη ποσο μαρεσει να σκουζεις ρε ππυστη
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
captain-cook (27-10-23), chainsaw (26-10-23), Faithful (26-10-23), flessanto (28-10-23), giovanni#10 (26-10-23)
Faithful (28-10-23)
Δηλαδή και αυτοί, τί περίμεναν να βρούνε στη Λεωφόρο;
Άντε τώρα, να τους πεις, για ποιόν λόγο βρέθηκαν να παίζουν σε αυτό το γήπεδο και μετά να μαζέψουν ψυχολογία να πατήσουν το πόδι τους μέσα...
Bookmarks