ρε τι συμπτωσεις ειναι αυτες? και εγω νινη ειχα ονομασει το πουλι μου
Ο Κουφός μας έδωσε νέο σύνθημα: ΜΕΤΡΟ-ΠΟΝΤΙΚΑΣ ΜΕΤΡΟ-ΠΟΝΤΙΚΑΣ!
ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑΣ: Σύνθετη λέξη, που προέρχεται από τις λέξεις μετρώ και ποντίκι.
Ερμηνεία: Την Κυριακή θα κάθετε σαν ποντίκι μες στη φάκα, μη μπορώντας να πάρει τα πόδια του, και... θα μετράει ένα ένα τα γκολ που θα τρώει η αγαπημένη του μπανάθα!!![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Ίβανσιτς: Έβλεπα τον Παναθηναϊκό από μικρός!![]()
Συνέντευξη στην εκπομπή Pao News παραχώρησε ο Αντρέας Ίβανσιτς. Ο Αυστριακός μέσος τόνισε ότι ήρθε στον Παναθηναϊκό διότι ήθελε να δοκιμάσει κάτι νέο και ότι αποφάσισε τον ερχομό του μέσα σε 48 ώρες. Δήλωσε επίσης, ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και ότι τον παρακολουθούσε να παίζει στην Ευρώπη από τη μικρή του ηλικία! Επανέλαβε ότι θα ήθελε να μείνει στην Παιανία, πιστεύει ότι η ομάδα του θα κατακτήσει το Κύπελλο, ενώ επισήμανε ότι στο Καραϊσκάκη πρέπει να δείξουν ότι θέλουν τη νίκη.
........................
Ε ρε ληγμενα που παιρνουνε στην Παιανια!!
-Άλλη πρόταση εκτός του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι για να πας σε άλλη ομάδα είχες;
"Όχι τόσο ξεκάθαρη όσο του Παναθηναϊκού. Υπήρξαν μικρότερες ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον αλλά όχι τόσο μεγάλο όσο έδειξε ο Παναθηναϊκός.Είναι όμορφο εκεί που έχεις προβλήματα με ένα τηλεφώνημα, να βλέπεις ότι μία ομάδα θέλει να παίξεις γι' αυτή και η απόφαση ήταν πολύ εύκολη. Ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη επιλογή".
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Και τον μετροπόντικα της Θεσ/νικης πώς θα τον βγάλουν; Μπαλάφα;
Το πετσάκι έχει πιάσει τα 100 χλμ/ώρα...![]()
![]()
Και ροναλντινιο να τον βγαλουν δε νομιζω να δουν μετροποντικα στη θεσ/κη συντομα.
Σάκηηηηηηηη, ο εθνικός κερατάς της 10ετίας του 70' πήρε πάλι θέση!
Τα γούρια δουλεύουν ρολόι γι' ακόμα μια φορά...........![]()
Κάνε μου τον Ριμπο....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ο Βίκτορ Μουνιόθ ξεκινάει την συνέντευξή του στο Derby, λέγοντας: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Θέλει να πρωταγωνιστεί ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ και να είναι πρώτος ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ. Είμαι ικανοποιημένος από την επιλογή μου. Κοινός στόχος είναι η κορυφή ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ. Ο Σύλλογος παρέχει όλα τα μέσα που απαιτούνται για να φτάσουμε εκεί. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι συνηθισμένη ελληνική ομάδα. ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. Ξεπερνάει αυτά τα όρια σε όλα τα επίπεδα. ΟΝΤΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΙΣΩ. Έχει όνομα, ιστορία και ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΠΟΥΤΑΝΙΑΣ.
Ανέλαβα αξιολογώντας τις συνθήκες και τα δεδομένα για μένα και την ομάδα. Ο στόχος είναι μεγάλος και κοινός: ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ. Θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητή ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ τον Παναθηναϊκό. Είναι μια μεγάλη ομάδα που πρέπει να βρίσκεται** πάντα ψηλά ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ. Στην ΦΡΥΓΑΝΙΑ ελίτ της Ευρώπης. Τα τελευταία χρόνια δεν είναι και πρέπει να βρεθεί ξανά. ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΠΑΝΩ ΚΑΘΕΤΑΙ. Ο κόσμος και η διοίκηση τον θέλουν στην κορυφή ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. και για μένα είναι μια πρόκληση στην οποία θέλω να ανταποκριθώ. Ο Παναθηναϊκός ήταν, είναι και θα παραμείνει μεγάλος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΘΙΑΣΟΣ».
Εντάξει θα σε ανανεώσουνε, ρε Γκότζο της προπονητικής, μην κάνεις έτσι.
Αυτό το παίχτη, πόσα Καρχίρε είναι?
Και πέτυχες φωτογραφία ρε Σάκαρε!
Και οι δύο τους είναι απόλυτα αποτυχημένοι, κατα γενική ομολογία.
Αυτός είναι αποτελεσματικός, αλλά παραμένει πελάτης!![]()
Σε καμιά εκλογική περιφέρεια δεν θα τους ξεχάσουμε....
.....εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου
Bookmarks