Και κυρίως, δεν περιμένουμε από αυτούς ευνοϊκό αποτέλεσμα...
Ας είναι συνεπείς στις... μαθησιακές τους υποχρεώσεις και εμείς ας ορίσουμε τη μοίρα μας με τα δικά μας αποτελέσματα.
Και κυρίως, δεν περιμένουμε από αυτούς ευνοϊκό αποτέλεσμα...
Ας είναι συνεπείς στις... μαθησιακές τους υποχρεώσεις και εμείς ας ορίσουμε τη μοίρα μας με τα δικά μας αποτελέσματα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 06-03-22 στις 09:58
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
john syggel (06-03-22)
estai (06-03-22)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
john syggel (06-03-22)
Και εγω ετσι ελεγα στην αρχη, αλλα ο πολεμος μαινεται για μεγαλο διαστημα. Προσωπικα τις πρωτες 2-3 μερες ειχα εκλαβει, οτι η Ουκρανια θα συνθηκολογησει αμεσως, αλλα πλεον δυσκολα θα ηρεμησουν τα πραγματα πριν παρελθει ενας μηνας.
Ακομα κι αν γινει η εκπληξη και επιτρεψουν στις ομαδες να αγωνιστουν σε ουδετερο εδαφος, θα μιλαμε για πολυ αποδωναμωμενα συνολα. Η Ζενιτ επαιξε χθες στο ρωσικο πρωταθλημα μονο με Ρωσους και εναν Αμερικανο που απεκτησε τωρα. Δηλαδη ουτως ή αλλως θα χασουν τα περισσοτερα ματς τους
Eνοψει της αποφασης για την κατασκευη γηπεδου στο Βοτανικο, εχουν παθει πανζουρλισμο τα βαζελια και δηλωνουν οτι με τα εσοδα απο κει ο συλλογος θα γινει παντοδυναμος σε μπασκετ και ερασιτεχνη. Λιγο υπερβολικο μου φαινεται. Ξερεις κανεις περισσοτερα;
Φυσικα, παλι θα τους κανει χαρη το κρατος. Θα δωσει η περιφερεια 115 εκατομμυρια (!!) και το ανταλλαγμα θα ειναι ενα ποσοστο 10% απο τις εμπορικες χρησεις. Ψιχουλα δηλαδη. Ουτε σε 50 χρονια δε θα αποσβεστει η "επενδυση"
Και οι αλλοι 3 παιρνουν δωρο γηπεδο απο το κρατος.Το μονο που θ'αλλαξει ειναι οτι πλεον θα τρωνε πουτσα με γηπεδο!
Καινούργια αφηγήματα με αφορμή τη χτεσινή τσαπου: δεν υπήρχε κίνητρο και είναι περήφανοι γιατί δεν έφυγαν στο ημίχρονο.
Ρε που να διαλυθείτε σε όλα τα τμήματα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
drizzt (18-03-22), john syggel (18-03-22)
21 εκεί - 28 εδώ και θέλανε ξένους διαιτητές σε όλα τα άλλα αθλήματα, εκτός από αυτό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Στον μπασκετικό Παναθηναικο που δεν έχει μαντήλι να κλάψει, ψάχνουν λέει για παίκτη. Για δεύτερη σερί σεζόν εμφανίζονται ξαφνικά φράγκα Μάρτιο μηνα
Θυμάμαι ότι αυτή ήταν μια προσφιλή συνήθεια του dpg ενόψει των πλέι οφ του πρωταθληματος....Σύμπτωση ε;
drizzt (23-03-22)
chainsaw (23-03-22)
Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος. Είναι σα να μην έγινε το χτεσινό παιχνίδι με τη Μακάμπι στο άδειο ΟΑΚΑ. Έτσι μην το κάνουμε και θέμα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
drizzt (30-03-22)
Bookmarks