τα θελουν ολα μεγαλα![]()
Εννοώ, έχασαν με 112 πόντους διαφορά?
(διδακτικά πάντα)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
τα θελουν ολα μεγαλα![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ναι αλλά έβαλε ο δημητράκης στορυ ότι κερδίσαμε
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
ο ζελας παντως απο τις ακαδημιες του κτλ εχει κανει κομπλε ομαδα.Καλο ειναι να προτιμαμε και εμεις κανα παιδι απο την ακαδημια απο κανα παλτο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
chainsaw (16-04-21), Faithful (16-04-21), pirateeeeeee (16-04-21)
Στο ματς με εμάς πάντως μόλις 2 από την ακαδημία ήταν βασικοί. Πουγγουρας και Χατζηγιοβαννης. Και το σερί που είχαν κάνει με ελάχιστους μικρούς βασικούς το έκαναν και τον χειμώνα πήραν και κάποιους ξένους ακόμα.
οι ακαδημίες θέλουν πολύ χρήμα, πολύ χρόνο, πολύ τεχνογνωσία, πολύ dna και καθόλου βύσμα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Παραμυθι οτι παιζει με πιτσιρικια παντως.
Να πούμε κάτι πάνω στο θέμα. Εδώ συζητάμε ότι δε μας φτάνει που πάμε στους 16 του γιουρόπα (και καλώς δε μας φτάνει) και θέλουμε παραπάνω και από την άλλη λέμε να βάζουμε τα ντόπια να παίζουν να τους δίνουμε ευκαιρίες. Αυτά τα δύο είναι ασύμβατα με την εγχώρια δεξαμενή ταλέντου. Άμα γουστάρεις να κάνεις κορμό από τις ακαδημίες τα ξεχνάς όλα αυτά και απλά λες γουστάρω που παίζουν τα πιτσιρίκια μου και σε βάθος χρόνου ελπίζω να βγάλω λιγότερο άμπαλους.
Εδώ είμαστε Ελλάδα. Ούτε Ισπανία, ούτε Ολλανδία, ούτε καν Σερβία. Μην παραμυθιαζόμαστε και νομίζουμε πως υπάρχει ταλέντο και δεν το εκμεταλλευόμαστε. Πέντε πραγματικά καλοί παίκτες βγαίνουν κάθε δέκα χρόνια αν μιλάμε για επίπεδο να σταθούν ευρώπη.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Airness (16-04-21)
Χατζηγιοβάννη έχουμε και εμείς, απλά είναι Σέρβος... Και μας ανεβάζει την πίεση...
Δεν είναι ότι δεν έχουμε κανέναν, αλλά για αυτό που κυνηγάμε και με τη δουλειά που γίνεται, δε μπορούμε να περιμένουμε και πολλά.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (17-04-21), giovanni#10 (17-04-21)
Φοβερο βιντεο της ΕΡΤ. Τα λογια ειναι περιττα! Προσεξτε τον τιτλο σε αντιδιαστολη με το περιεχομενο!
Αυτό που με όλα τα λιμά που έχουν μαζέψει στο βαζελο οι αρδ του τα ρίχνουν στο Μπολονι σε κάθε αποτυχία είναι σουρεαλ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
βΒασιλαράς: "Ο Παναθηναϊκός έχει επιλέξει να μην αγοράζει ενώσεις, να μην καίει αμάξια και φούρνους"
https://www.sport24.gr/football/vasilaras-o-panathinaikos-echei-epilexei-na-min-agorazei-enoseis-na-min-kaiei-amaxia-kai-foyrnoys.9213246.html
—John Lennon
τι λεει ρε
![]()
—John Lennon
giovanni#10 (25-04-21)
Εδώ δεν έχουν να αγοράσουν μια τυρόπιτα από τον φούρνο, θα τον κάψουν κιόλας;Που να τρέχεις σε δικαστήρια να πληρώνεις και δικηγόρους.
εκεί να λιώσουν
δεν τους λυπάμαι καθολου
panahs7 (26-04-21)
Αυτό το μ..νι ο Βασιλαράς, παραιτήθηκε απ' το Open όπου έριχνε την λάσπη του μαζί με τ' άλλα τα π..στράκια, για να γίνει υπεύθυνος επικοινωνίας. Και στα χθεσινά που είπε, δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ η λέξη ΠΑΟΚ, η ομάδα που τους βιάζει εξωγηπεδικά εδώ και 4 χρόνια. Στο τσουβάλι έβαλε πάλι και τον Ολυμπιακό. Καλά σας κάνουν ρε, εκεί στον πάτο μέχρι να βάλετε μυαλό, γαμώσπιτοι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panahs7 : 27-04-21 στις 03:55
giovanni#10 (26-04-21)
Bookmarks