chainsaw (18-03-20), drizzt (18-03-20), pirateeeeeee (18-03-20)
Τι να βρωμαει; Του ειπε ο τρακης να παρει τον δρομο του μια ωρα αρχυτερα, για να γλιτωσει τους μισθους 2-3 μηνων.
Το πρωταθλημα στην ελλαδα αν δεν του το κανουν απονομη, το εχει στο τσεπακι ετσι κι αλλιως. Στην ευρωλιγκα θα παει με τον βοβορα, σιγα την διαφορα. Αν μεινει εκτος οχταδας θα το επικοινωνησει ως "εδω πεθαινει κοσμος, θα ασχολουμαστε με το μπασκετ;"
Και ολα καλα. Και του χρονου με υγεια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (18-03-20), drizzt (18-03-20), pirateeeeeee (18-03-20)
Aπο την εθνικη ομως, γιατι εφυγε;
Η σωστή ερώτηση είναι "γιατί πήγε", αρχικά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (18-03-20)
Αν ισχύουν τα θρυλούμενα για τους χειρισμούς του στο θέμα της εξασφάλισης της άδειας από τους Μπακς για τον Αντετοκούμπο, πέρα των υπολοίπων που δεν έκανε για το προ-Ολυμπιακό, μάλλον οι ενδοιασμοί του Φιλέρη έχουν βάση...
Κραζουν τον Πιτινο ολοι οι αρδ μαζι σημερα. Που ζουμε ρε πουστη μου;
"χρησιμοποιησε τον παναθηναικο" ο ενας, "δεν φερθηκε επαγγελματικα" ο αλλος, "Θαναση ακους;" ο τριτος...
Αυτοι που τον ελεγαν υπερπροπονηταρα, που αλλαξε την εικονα του παναθηναικου με τα "ντιφλεκσιονς". Τη στιγμη που νομιζω πως ο επισημος παναθηναικος δεν εχει βγαλει κιχ ή κανω λαθος; Δηλαδη ειχε συμβολαιο, πληρωνοταν κανονικα και αποχωρησε απο μονος του; Χωρις να εχει την συγκαταθεση της ομαδας; Καμια ευθυνη και παλι ο επωνυμος φιλαθλος;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (19-03-20), giovanni#10 (19-03-20)
o Πιτίνο υποβιβάστηκε εκεί που πήγε
χρησιμοποιείς κάποιον για να πας σε κάτι καλύτερο
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Στην ηλικία του, δε ξέρω τί ακριβώς βλέπει ως καλύτερο...
Γενικότερα, υπάρχουν πολλά χειρότερα από το να έχεις τον Τράκη αφεντικό και τον Αού για αλλαγή;
Το έγραψε και ο Καβαλιερατος. Ο Πιτινος δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο...
Απίστευτα πράγματα! Μιλάμε λοιπόν για ενα γελοίο και κακοστημένο επικοινωνιακό τρικ. Για να φανεί ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την εθνικη, ο Πιτινο να λάβει τιμές αρχηγού κράτους και οι παίκτες του Ολυμπιακου να λοιδορηθουν.
chainsaw (19-03-20)
Όταν είσαι γέρος, έχεις λεφτά, ε γιατι να τρέχεις στην Ευρώπη και να μη κάθεσαι σπιτάκι σου να προπονείς κολεγιόπαιδα που είναι το μόνο που ξέρεις να κάνεις κιόλας??
chainsaw (19-03-20)
Εισαι αρδ και κραζεις τον Πιτινο γιατι θες να γλειψεις το αφεντικο σου και μετα ερχεται το αφεντικο σου και λεει πως η λυση της συνεργασιας ηταν κοινη συναινεσει και πως ο Πιτινο ειναι προπονηταρας που τιμησε την ομαδα....
"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ρικ Πιτίνο.
Η παρουσία του κ. Πιτίνο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού αποτέλεσε, αποτελεί και θα αποτελεί τεράστια Τιμή για τον Σύλλογο μας και την Ιστορία του. Ο σπουδαίος προπονητής και άνθρωπος, τίμησε το τριφύλλι και απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία του στο Παγκόσμιο Μπάσκετ και φυσικά το γεγονός ότι αποτελεί μέλος του Hall Of Fame.
Κάθε λεπτό της συνεργασίας μας με τον κ. Πιτίνο ήταν εξαιρετικά διδακτικό για όλα τα μέλη της ομάδας και οι γνώσεις που μας μετέδωσε ο Αμερικανός προπονητής, αποτελούν τεράστια παρακαταθήκη για το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας.
Κάθε προπόνηση, κάθε αγώνας, κάθε συζήτηση μαζί του ήταν μάθημα για όλους μας. Και όχι μόνο για το μπάσκετ αλλά και για την ίδια τη ζωή.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η επιστροφή του στις ΗΠΑ, ώστε να είναι κοντά στην οικογένεια του στις δύσκολες στιγμές που περνάει ολόκληρη η ανθρωπότητα, συνδυάστηκε με την επιστροφή του στο φυσικό του χώρο: Το Πρωτάθλημα του NCAA.
Του ευχόμαστε δε, η επιστροφή του εκεί με το Κολλέγιο IONA, να συνδυαστεί και με την κατάκτηση της κορυφής. Ο κ. Πιτίνο είναι πια ένας από εμάς. Ένας παντοτινός φίλος του Παναθηναϊκού. Κι αυτό αποτελεί τεράστιο κέρδος για τον Σύλλογο.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον εκπρόσωπο του κ. Πιτίνο, κ. Αγγελο Κοτταρίδη, για την τεράστια συμβολή του στην έλευση, αλλά και συνολικά στην υπόθεση Πιτίνο".
υ.γ. Για την εθνικη θα περιμενουμε ανακοινωση της ομοσπονδιας, θα μας πει ο Κοτταριδης ή θα βγαλει νεα ανακοινωση η καε σουπερφουντς;
Καλά, αν δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο, δεν είναι ανάγκη να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας...
Ο Βασιλακόπουλος είναι 95 χρονών και ξέχασε να πάει να υπογράψει, επομένως δεν υπάρχει συμβόλαιο: Αμφιβάλεις;;;
το χουν κάνει παράρτημα της φαρμακευτικής
Που να γαμήσω, εμείς κάναμε 10 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και αυτοί έχουν 10 χρόνια που δεν έχουν λεφτά...
![]()
Μας ζαλίζουν τα αρχίδια χωρίς λόγο και δεν έχουν και τη θέση του μΠαοκ στη μπάλα, να πεις ότι θα κερδίσουν κάτι εκτός από τις αμοιβές...
Να τα γράψουν στις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες, να δούμε τί απαντήσεις θα πάρουν.
Bookmarks