BrazHlias (10-09-19)
Πεντακοσιες εκατον τριαντα πεντε χιλιαδες.
BrazHlias (10-09-19)
Πήρε την Ανίτα ο ζελας
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
flessanto (12-09-19)
δεν παίζει να υπάρχει μεγαλύτερο φερέφωνο αυτήν την στιγμήΟ Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για τον Αργύρη Πεδουλάκη που "χτίζει" έναν άλλον Παναθηναϊκό, αλλά και για την διοίκηση της ομάδας που απέδειξε και κάτω από την Ακρόπολη πως έχει ξεφύγει απ' όλους.
πολυχρονεμένε μου πασά
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (13-09-19)
Κάτω από την Ακρόπολη;
Επίσης, από ποιους έχει ξεφύγει; Ποιοι την κυνηγούσαν;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ο τρακης έχει μαζέψει τρομακτικά μεγάλο αριθμό γλυφτων, σπεκουλαδόρων και προπαγανδιστων, στον χώρο των αρδ. Κάποιους επί πληρωμή και άλλους υπό απειλή. Και ορισμένοι, κάπως αξιοπρεπείς, απλά δεν εκφερουν γνώμη.
flessanto (12-09-19)
Επαιξε χθες ή προχθες ο μπασκετικος ζελας φιλικο με την Ουνικς Καζαν. Παικταρας ο Φριντετ, ο οποιος εβαλε 30 ποντους, παικταρας και ο Ραις, διθυραμβοι απο'δω και απο κει. Σημερα που νικησε με το ζορι τον προμηθεα και συνολικα ειχε 2/12 τριποντα, να δουμε αν θα γραψουν κατι...
Faithful (15-09-19)
Xθες. Έπαιζε και ο Ολυμπιακός ταυτόχρονα με το Βόλο για το πρωτάθλημα αλλά η Erasport μετέδιδε ζωντανά το φιλικό από την Πάτρα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Κι αλλοοοοοοο
Ασίστ ο Φετφατζίδης τωρα , μένει κι ενα γκολ απο ιντεγε
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (15-09-19)
2-0 o Άρης στο ημίχρονο, περίπατο με αντίπαλο την υπεραρμάδα του Μπουζούκη.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Θα παλεψουν για τη σωτηρια φετος. Στην κυριολεξια
Faithful (15-09-19)
Καθε χρονο ετσι λεμε, αλλα δεν εχουν κινδυνευσει ποτε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Χαχαχχαχαχα τριτοοοοοο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (15-09-19)
Όσο νυχτώνει
η πούτσα μεγαλώνει
κανονιστε να μην κερδισετε αυτο το σουργελο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ωχ, κακό αυτό. Θα μας ζαλίσει τώρα ο Στάθης αν δεν βάλουμε 4 γκολ την άλλη Κυριακή
Χάχαχαχαχαχαχα στο μυαλό σου είμαι;
Πέρα από την πλάκα είναι ευκαιρία για ιστορικό σκορ
ΚΑΙ ΙΝΤΕΓΕ
ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
flessanto (15-09-19)
Bookmarks