Ωραία μέρα χθες. Ηρθαν ζέλια, τις έφαγαν, τις ξαναέφαγαν, κάτι πιτσιρίκια εβγαλαν... λαμαρίνα κι επεσε χοντρό σκαμπίλι, κοινώς, ο,τι γίνεται πάντα. Τρέξιμο μέχρι που τους κόπηκαν τα πλεμόνια... τι καλά...
μεγαλη επιτυχια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ωραία μέρα χθες. Ηρθαν ζέλια, τις έφαγαν, τις ξαναέφαγαν, κάτι πιτσιρίκια εβγαλαν... λαμαρίνα κι επεσε χοντρό σκαμπίλι, κοινώς, ο,τι γίνεται πάντα. Τρέξιμο μέχρι που τους κόπηκαν τα πλεμόνια... τι καλά...
There is a Dude in town
Σας γαμαει ο Μπιμπεροβιτς...
Λοτζεσκι θλαση στο ποδι
Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Και πολυ αργησε ο σακατης
Πλεον με αυτα τα δεδομενα ο ημιτελικος κυπελλου θυμιζει λιγο τον ημιτελικο του 2015, οπου ο βαζελος ειχε πολλες απουσιες αλλα εν τελει χασαμε.
Θα κατεβουν την τεταρτη με 3 περιφερειακους και 2 χτιστες στο "3". Η ομαδα οφειλει να νικησει αυτον τον Παναθηναικο. Οτιδηποτε αλλο θα σημαινει ξεφτιλα!
Για τον τρακη που εχει θλαση στο μυαλο δεν λες κουβεντα ομως.
λες για χτιστες, ομως διαβαζω πως ο πιτινο κανει ειδικες προπονησεις στον αντετοκουμπο, για να αλλαξει την μηχανικη του σουτ του. Απο χτιστη θα τον κανει σοβατζη. Με τον παπαπετρου απο την αλλη δεν ασχολειται καθολου. Χαμενη υποθεση....
Νέα γκέλα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της Ελλάδας...αυτή τη φορά πνίγηκαν στη λίμνη των Ιωαννίνων....
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Πιτινο πάλι έκανε τουιτ και ο ααρον τζακσον του έγραψε πως πρέπει να σοβαρευτεί. Ο πρώην γκαρντ της τσσκα.
Τι τσιρκουλο είναι ο βαψομαλλιας ρε;;;
3-4βδοναδες έξω ο Καμπουρης
Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Η αλήθεια είναι πως ο πιτινο έχει πολλά πράγματα να πει. Απλά τα περισσότερα είναι μαλακίες.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
νεα βεντουζα για την αρμαδα του δωδωνη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μπράβο ρε Πας.
Αφού δεν σας πάει μέσα η κανονική αστυνομία, ας σας πάει τουλάχιστον η αστυνομία της ορθογραφίας....![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
παρατηρηση νουμερο 1:με τι χαρα το κραταει το κυπελλο ο καλαθης;
παρατηρηση νουμερο 2:και αυτη η κορδελα στο Λ το κανει να φαινεται Α.
παρατηρηση νουμερο 3:ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΟΑ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
77% ποσοστο επιτυχιας ο Τρακης σε εγχωριους τιτλους. Ποιος; Ο Τρακης!
Προεδρος στον βαζελο ο Μαυροκουκουλακης
Ακομα θυμαμαι την συνεντευξη του στον σπορτφμ, που γαμησε τον νικολογιαννη στα ισια:Παναθηναϊκός: Ο Μαυροκουκουλάκης θα παραστεί στη Γ.Σ.
Επιμέλεια: Μπάμπης ΤσιμπίδαςΔημοσίευση: 26 Φεβ. 2019 17:31
Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης ενημερώθηκε για τα καθήκοντα του μετά από σύσκεψη με τα στελέχη της ΠΑΕ. Ο ρόλος του αντιπροέδρου Χρήστου Πλιάτσικα. Διαβάστε στο Sport24.gr.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Μαυροκουκουλάκης: "Δεν υπήρχε παράγκα από το 1996"
Δημοσίευση: 28 Νοε. 2012 16:46
Ο επί σειρά ετών παράγοντας του Παναθηναϊκού, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, δήλωσε πως δεν υπήρχε καμία παράγκα επί Κόκκαλη το 1996, ενώ επιτέθηκε στο μέλος της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", κ. Βερβεσό. Διαβάστε όσα δήλωσε...
Η λέξη "παράγκα" επανήλθε στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, όμως μια δήλωση βόμβα από το "πράσινο" στρατόπεδο ήρθε να προκαλέσει αίσθηση.
Συγκεκριμένα, ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Βαρδινογιάννη, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣπορ FM" επιτέθηκε σε μέλος της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", ο οποίος υποστήριξε πως υπήρχε παράγκα και επί Βαρδινογιάννη.
Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης: "Σας παρακαλώ, μην υποβαθμίζετε αυτά που δήλωσε ο Βερβεσός. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε… πασαληψατέρ. Είναι διακεκριμένος δικηγόρος. Προσεκτικά να μιλήσουμε λοιπόν. Σε ότι αφορά εμένα, εγώ υπηρέτησα τον σύλλογο για 20-22 χρόνια. Ως αντιπρόεδρος και ως διευθύνων σύμβουλος. Μετά τον επαγγελματικό αθλητισμό του 79’, να ξέρετε, πως ο κύριος Βαρδής Βαρδινογιάννης στα εβδομαδιαία μίτινγκ που κάναμε, όταν εμείς φοβόμασταν την διαιτησία, μας απαντούσε επί λέξει: "Να κάνετε την καλύτερη ομάδα παιδιά. Να βάζετε 4 και να σας ακυρώνουν τα 2". Δεν αλλάζω ούτε λέξη. Πάντα έλεγα το ίδιο. Όσιμ, Ρότσα, Γαλάκος, Ζάετς, Δανιήλ.
Από εκεί και πέρα, στην ολιγόμηνη περίοδο που συνεργάστηκα με τον Βγενόπουλο, και όταν τον πίεζα να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο, μου έλεγε. "Μάνο, εγώ στο πρωτάθλημα, τι προστασία θα έχω για το ευ αγωνίζεσθαι;" Εγώ αυτά ξέρω. Οπότε, λοιπόν, ο Βερβεσός που βγήκε και είπε αυτά τα πράγματα χτες για την εποχή Βαρδινογιάννη, μπορεί να πάει στο διάολο και ακόμη παραπέρα. Και να μάθει να διοικεί κι ας μην ξέρει να δένει τα παπούτσια του. Δεν επιτρέπεται να μιλάει για νεκρούς και να σπιλώνει μνήμες χωρίς να ξέρει".
-Πανούτσος: "Ας πούμε ότι ο Κόκκαλης έχει επηρεάσει διαιτητές… Πως υπάρχει μια υπόνοια".
-Μαυροκουκουλάκης: "Εγώ δεν θα πω αυτό".
-Πανούτσος: "Υπάρχει κάποιος που έχει αντίρρηση πως ο Κόκκαλης έχει ασχοληθεί με την διαιτησία;"
-Μαυροκουκουλάκης: "Δεν θα απαντήσω. Εγώ μιλάω για προσωπικό επίπεδο".
-Νικολογιάννης: "Κύριε Μαυροκουκουλάκη, να κάνω κι εγώ μια ερώτηση μιας και είστε παράγοντας που υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό. Δέχεστε πως από το 1996 και μετά υπήρχε παράγκα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που βοήθησε τον Ολυμπιακό να παίρνει πρωταθλήματα;"
-Μαυροκουκουλάκης: "Εγώ δεν δέχομαι καμία παράγκα".
-Νικολογιάννης: "Ε μα δεν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα...".
-Καρπετόπουλος: "Κάτσε ρε Τάσο, ότι θέλεις εσύ θα πει ο άνθρωπος ή ότι θέλει αυτός. Ας πει ότι την δέχεται την παράγκα να μεινουμε όλοι ευχαριστημένοι;"
-Μαυροκουκουλάκης: "Εγώ δεν είμαι επιπέδου παράγκας".
-Νικολογιάννης: "Εύνοια για τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε κύριε Μαυροκουκουλάκη;"
-Μαυροκουκουλάκης: "Δεν με ενδιαφέρει αν υπήρξε. Δεν απαντάω. Στον κύριο Πανούτσο περνάει η ραδιοφωνική μαγκιά κύριε Νικολογιάννη; Δεν περνάει γιατί ξέρει πώς να φερθεί. Δεν θέλω να απαντήσω με ένα ναι ή με ένα όχι. Εγώ τα του οίκου μου κρίνω".
-Νικολογιάννης: "Εγώ ξέρω μάρτυρες όμως, που εσείς ισχυριστήκατε, όπως ο κύριος Δανιήλ επί παραδείγματι, που έλεγαν ότι με την παράγκα δεν πάμε μπροστά. Κι εσείς ήσασταν μπροστά".
-Μαυροκουκουλάκης: "Όχι, όχι, δεν ισχύει. Πιο σιγά. Αυτό είναι υπερβολή".
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
pirateeeeeee (27-02-19)
Αμα το λεει η δημοσιογραφαρα ο Νικολογιαννης, πρεπει να το λεει κι ο καλεσμενος του. ΝΟΜΟΣ!!!!
να τα βλεπει αυτα καποιος αλλος που μετα βιας πηρε χ απο τους αμπαλους εντος εδρας
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εντωμεταξύ,είναι να έχεις και τύχη ρε πούστη μου....ο Ολυμπιακός σε κάθε παιχνίδι ξεκωλιάζεται στις τελικές και η πόρνη δεν μπαίνει στο πλεκτό,από την άλλη ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στο πρώτο άντε δεύτερο λεπτό και βάζει γκολ από το πουθενά και με εμάς και απόψε...... συνομωσία του σύμπαντος ρε πούστη μου...
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bookmarks