Αντικειμενικό το σχόλιο που ακούμε:
Η διαιτησία είναι καλή όταν είναι υπέρ του βάζελου και κακή όταν είναι κατά. Η κόκκινη της Καλαμαριάς έγινε κοκοκο, ενώ του βάζελου ήταν άδικη. Επίσης, απαγορεύονται τα off-sides όταν επιτίθεται ο βάζελος. Κλου ήταν η παρατήρηση ότι ο κόσμος στηρίζει και πιστεύει την ομάδα (στο επόμενο 5λεπτο ακούστηκαν συνθήματα του τύπου "Παίχτες πουλημένοι, ο ΠΑΟ δεν πεθαίνει" και "Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω").
Aπεσπασε τελικα ισοπολια ο βαζελος εντος εδρας και θα διεκδικησει την προκριση με το μεγαθηριο στη ρεβανς. Η ομαδα πεταει, μην πετατε πετρες.
Αυτό το παίχτη, πόσα Καρχίρε είναι?
ξέρεις τί είναι να κρατάς το 0 μετά από απανωτές (7 τον αριθμό...) σφαλιάρες;;; Να κάνεις μη-ήττα μετά από τρελό σεξ; Απόοοοολαυση...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
Αν το σουτ του Καραμανλη ηταν λιγο δυνατοτερο, θα ειχαμε μεγαλα γλεντια τωρα. Αλλα θα ηταν μεγαλη αδικια βρε παιδια τα γεροντακια να μην βρισκουν μετα γιαουρτι να φανε.
Σ'αγαπω στις χαρες και στις λυπες, μαζι σου παντα
Θρυλε γιατι με σενα ζω και αναπνεω!!!
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!
SEND ME AN ANGEL Scorpions
Αμ το αλλο που φωναζαν? Πρωταθλημαααααααααααααααααα Κυπελλοοοοοοοοοοοοοο - Πρωταθλημααααααααααααα Κυπελλοοοοοοοοοοοοοοοοο και ενα αλλο για ευρωπαναθηναικο και ευρωπαικο. Πανε αυτοι τους σαλεψε τελικα!!!
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!
Θέλω βάζελο να τον παίξω τώρα... με Λεμονή στον πάγκο, το λιγότερο που θα γράψει το κοντερ θα είναι 5...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
Εδω ειναι η γλυκα Αντρεα. Θελω να περασει ο Βαζελος γιατι τον θελω μαζι μας, εκει θα τα πουμε καλα. Για σενα ρε Κωστουλα και για σενα ρε λαε μου, ετσι πρεπει να πουν ολοι και να μπουνε μεσα να τους πατησουν στο λαιμο.
Για τον Λεμονη δεν βγαζω ακρη τελικα. Αν ειναι να ερθει θα ειναι σαν υπηρεσιακος εως το τελος του πρωταθληματος η θα ειναι ο νεος προπονητης της ομαδας για το μελλον?
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
Ασε Μανωλη, οταν βγαλουμε και εμεις ακρη, θα σου πουμε. Εδω ειναι "μενει ο Σολιντ που φευγει" και "ερχεται ο Λεμονης που θα φυγει" η κατασταση.
Χεχεχε... καταλαβα φιλε Αντωνη πολυ μπερδεμα η ιστορια...
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
Ελλας Ευρωπη ΠανλαγοΚΟΤΙΑΚΟΣ...
διαβαζω τη συνετευξη του παιχταρα μορις και γελασα , διαβασετε τι λεει
εγω θελω να του κανω 2 ερωτησεις
1) ρωτας κυριε μορις αν ο Ολυμπιακος σε θελει?
2) μηπως τα λες αυτα για να τον αγαπησει η εξεδρα μετα απο τα μπινελικια που εφαγε?
Μόρις: Ποτέ στον Ολυμπιακό
Ο Νασίφ Μόρις περνάει άσχημες στιγμές, αφού είναι στο στόχαστρο μερίδας των οπαδών μετά τα όσα έγιναν στο αεροδρόμιο. Ωστόσο, πριν από το παιχνίδι με την Κέρκυρα έδωσε μία μίνι-συνέντευ-ξη στο περιοδικό «Sporty» και απάντησε σε ερωτήσεις μικρών φίλων του Παναθηναϊκού. Ο αμυντικός του «τριφυλλιού» υποστήριξε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάει ποτέ στον Ολυμπιακό, ό,τι προσφορά κι αν του γίνει. Οσον αφορά το πρωτάθλημα (η συνέντευξη παραχωρήθηκε όταν η διαφορά ήταν στους 5 βαθμούς), υποστήριξε ότι θα κριθεί κατά μεγάλο ποσοστό στο Καραϊσκάκη, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Δλδ δεν θα έρθει, όχι ρε ...... μου!![]()
Καλα καλα...αυτα τα "Ποτε στον Ολυμπιακο" τα εχουν πει πολλοι στο παρελθον!
Και μολις ο Σωκρατες εσταξε το τρελο παραδακι οχι μονο ηρθανε αλλα και με κωλοτουμπες!
Και γω με τη σειρα μου σας δηλωνω οτι δεν προκειται να πω ποτε ναι στην ενδεχομενη προσφορα της Σκλερανικοβα για αγριο ολονυκτιο σεξ. Για να μην ανησυχειτε οτι θα μαγαρισω το στεφανι μου δηλαδη.Αρχική Δημοσίευση από osfp20032002;128134
[B
Ε, μα! Θα αρνηθει ο Μορρις τη διακαη επιθυμια του ΟΣΦΠ να τον αποκτησει και θα πω εγω ναι στη Σκλερανικοβα? Ποτε των ποτων!
Bookmarks