voskos_7 (03-05-18)
voskos_7 (03-05-18)
Κι αν όντως μιλάει σε κάτι πουτάνες;![]()
There is a Dude in town
Ρε τρελαμενοι χαχχαχχαχα
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εγω που αναγνωρισα τον εαυτο μου στην προσφωνηση της Μαργαριτας εχω να τονισω οτι αυτο μας το εχουν κανει πολλες φορες και στο σεφ.
Χαρακτηριστικα θυμαμαι τον πεμπτο τελικο το 2012 που μας χρεωσαν 3 απανωτα φαουλ στην ιδια επιθεση του ζελα στην τελευταια περιοδο. Θυμαμαι οτι συμπληρωσαμε 5 φαουλ 8 λεπτα πριν ληξει το ματς!!!!!
Rena (26-04-18)
Οι τσιρκολογκες έχουν και ομάδες τσίρκο. Το μπούλο από την Ευρωλίγκα αδερφαρες.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
voskos_7 (03-05-18)
ΛΑ ΠΟΥΤΣΙΚΙ
Λα ράψιμο ντε λα αστέρι εεβδομο ΝΟ.
Λα ράψιμο ντε λα μήτρα ΣΙ.
There is a Dude in town
Και βεβαια σημερα εφταιγε η διαιτησια και η κωλοφαρδια του ντονιτς που εβαλε καλαθι με ταμπλο. Που το τριποντο με ταμπλο το ειχανε τοσα χρονια σχοινι κορδονι οι βαζελοι...
Και σιγονταρουν ολα τα αρδακια.
The Dude (28-04-18)
Τύπε τρολ, θα σου πω ένα μυστικό, αλλά μην το πεις πουθενά. Του αρέσει η αλμυρή κρεατόβεργά. Ναι. Πολύ.
There is a Dude in town
BrazHlias (28-04-18)
Eiδα μολις τις φασεις στις οποιες διαμαρτυρεται ο Αντετοκουμπο για αντιαθλητικο φαουλ. Ειναι απιστευτο το ποσο γιδι μπορει να γινει. Παιζει στα ορια του φαουλ συνεχως, κανει μαγκιες και μετα παριστανει οτι τον χτυπησαν. Ουτε 5χρονο διαιτητη δεν πειθει ετσι. Αφου δεν ξερει μπασκετ, προσπαθει οπως μπορει να επιβληθει.
BrazHlias (28-04-18), Faithful (28-04-18), Red&White-Nick-7 (28-04-18), The Dude (28-04-18), vasilis-thrylos7 (30-04-18)
Περιερη αποδοση δινει ο οπαπ για αυριο...!! Επαιξα χθες 2 δελτια με 1Χ τον βαζελο με αποδοση 1.97, και σημερα που εριξα αλλο ενα πηγε στο 2.05...!!! Τι λετε??? Θα τα χασω και τα 3???![]()
![]()
![]()
Καρναβαλος Αντετοκουμπο αν δεν ήταν αδερφός του Γιάννη δεν θα ήταν καν μπασκετμπολίστας.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
chainsaw (28-04-18), Faithful (28-04-18), Red&White-Nick-7 (28-04-18), vasilis-thrylos7 (30-04-18)
Εκει που ζητουσε αντιαθλητικο με ρεγες επρεπε να φαει τ.π για φλοπινγκ
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ερχεται λεει νεο -3 για τον εσιεν.ποτε θα υποβιβαστουν αυτοι ρε;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αυτά τα μουνιά που μας κυβερνάνε, κάνουν ό,τι περνάει από τον κώλο τους για να μη χρεωθούν υποβιβασμό ζελεδένιο. Η ουεφα και η φίφα όμως θα ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ να υποβιβαστεί ο σκούζος και οι μοντέρνοι καλλιτέχνες καγκέλων.
There is a Dude in town
Θελουν να αλλαξουν τον κανονισμο αδειοδοτησης και το λενε φατσα φορα χωρις ντροπη. Ποιοι; Αυτοι οι δηθεν ηθικοι σε ολα, οι αδικημενοι απο το συστημα. Αυτοι που τους κυνηγαει η ΕΠΟ και ο Ολυμπιακος.
Αυτοι που εκλαιγαν για το κριμα του αστερα τριπολης να χασει ενα κυπελλο, αλλα τωρα δεν τους νοιαζει το κριμα για τις μικρομεσσαιες ομαδες που εχουν υποβιβαστει για λιγοτερα χρεη, ουτε γι'αυτες που ειναι ενταξει στα οικονομικα τους.
Υποκριτες οπως και οι αλλες λουμπινες που μιλουσαν για πρωταθληματα στα χαρτια και θα το παρουν εξαιτιας των 12!!! βαθμων που εν δυναμει πιθανον να εχουν αφαιρεθει απο τον παοκ.
Καλα για τους τελευταιους, ουτε καν χρειαζεται να πει κανεις τιποτα. Αυτοι ειναι ιδιοι με τους αλλους δυο, με τη διαφορα πως ειναι και μικρη ομαδα.
Bookmarks