καμια αφαιρεση βαθμων απο τον παναθηναικο και καμια τιμωρια.
Εδω, να χαροπαλευουν καθε χρονο για την παραμονη μεχρι να πεσουν αγωνιστικα.
καμια αφαιρεση βαθμων απο τον παναθηναικο και καμια τιμωρια.
Εδω, να χαροπαλευουν καθε χρονο για την παραμονη μεχρι να πεσουν αγωνιστικα.
Θα πέσουν φέτος αγωνιστικά, δε το γλιτώνουν...
There is a Dude in town
Φταίει ο αλαφούζος που είναι ολυμπιακός και έχει πλάνο μαζί με το Βαρδινογιάννη και το Μαρινάκη να τους διαλύσει από μέσα.
Το κουτόχορτο έχει φτάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (11-12-17)
Δεν καταλαβαινω το λογο. Δεν φτανει που θα φυγουν οι 2-3 καλοι του παιχτες, διωχνει και εναν ακομα που ειναι τουλαχιστον μετριος;
Μια ζωη κωλος ο ζελας.
Χτυπαει ο καλαθης στον ωμο κ αντε να λειψει απο 2 ματς ξερω γω.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (16-12-17)
δεν θα πεσουν αγωνιστικα.ας ελπισουμε να πεσουν εξωαγωνιστικα για οφειλες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αν θα πέσουν, λέει... κ΄ατσε από Γενάρη που θα παίζουν με τα παιδαρέλια και θα πέφτουν τα τάληρα βροχή...
There is a Dude in town
Το εχω ξαναπει. Το να πεσουν κατηγορια, θα ειναι μια λυτρωση και ευκαιρια για μια καινουργια αρχη. Θα πρεπει να μεινουν 2-3 χρονια ακομα στην πρωτη εθνικη μεταξυ φθορας και αφθαρσιας.
Να παλευουν για την παραμονη με αντιπαλο τον Λεβαδειακο. Να απογοητευτει εντελως και ο τελευταιος φιλαθλος τους μεχρι να μεινουν μονο 5000 οργανωμενοι να ασχολουνται. Μετα να πεσουν αγωνιστικα στην β' εθνικη, χωρις να σβησουν καθολου τα χρεη και να εχουν "ηγετη" τον χατζηγιοβαννη.
Μετα εχουν τελειωσει, αφου στη συνειδηση του κοσμου θα εχουν παρει τη θεση τους ο παοκ και η αεκ. Ακομα και οι λεφταδες δεν θα εχει νοημα να ασχοληθουν, αφου ουτε κυρος θα τους δινει το να βρισκονται στον παναθηναικο, ουτε δυναμη.
Μεχρι τοτε θα μας εχει αφησει χρονους και ο βασιλακοπουλος, οποτε θα πεσει και το τελευταιο προπυργιο...
Aρχίδια καινούρια αρχή θα κάνουν τύπε τρολλ. Πλέον αν πέσεις κατηγορία δεν σου σβήνονται τα χρέη απ' ότι νομίζω (όπως είχε γίνει με την σκατοΚούλα δηλαδή)
The Dude (17-12-17)
Παρακολουθούμε το καλύτερο, με τεράστια διαφορά, φετινό, εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη σεζόν!
by Sport-fm December 17, 20:04:41
Τέλος στο ματς. Ξάνθη-Παναθηναϊκός 1-1
Το σκορ άνοιξε ο Άλτμαν στο 18' και απάντησε ο Γέντρισεκ στο 79' για τους γηπεδούχους
by Sport-fm December 17, 21:25:28
ΠΑΟ γερα, η Β ειναι κοντα.
Τεράστιο Χ για τον ζέλα, που τον διατηρεί στο +5 απο τη ζώνη του υποβιβασμού!
Sent from my iPhone using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι παίζει με τον Ουζουνίδη και δε φταίει για τίποτα;
Τον θεωρώ τραγικό προπονητή.
Bookmarks