Και επισημα μονο εμεις δε γλεντησαμε το βαζελο. Κανονιστε μαλακισμενα να χασετε αυτο το κυπελλο.
Τελος! Στο τελικο η αεκ. Αν δεν παρουμε ουτε φετος το κυπελλο, τοτε τι να πω;
chainsaw (05-11-17), giovanni#10 (05-11-17)
αν χασει και απο εμας την παρασκευη, ο πασκουαλ φευγει...
Τι σαπακια εχει μαζεψει ο βαζελος ρε σεις; Θυμαμαι τα αρθρα των δημοσιογραφων το καλοκαιρι για την ενισχυση του ελληνικου στοιχειου, τους ταλαντουχους παικτες με κινητρο κλπ. και με πιανει νευρικο γελιο.
Ο πασχαλης αναγκαζεται να παιζει με μαξιμουμ 7 παικτες.
Faithful (05-11-17)
Μητογλου, Ογκαστ , ντενμοντ ειναι ανύπαρκτοι. Λοτζεσκι ειναι μια μετριότητα πολυ soft, Βουγιούκας τα γνωστά και Θανάσης προφανώς δε τον υπολογίζει ο Ισπανός.
Όποτε παει να βγάλει τη σεζόν με Παππα , Καλαθη λιγο λεκαβιτσιους, Ριβερς, Γκιστ , Σινγκλετον.
Δε βγαίνει.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (05-11-17)
Βλεπω να τον ξανατρωμε την Παρασκευη...
Καλα ετσι ηταν και περσι η βαζελα, για να μην πω και ακομα χειροτερα, αλλα στο τελος μας τον φορεσαν.
Τετοια εποχη περσι, ειχαν ηδη αλλαξει προπονητη, προφανως οχι επειδη επαιζαν καλα...
Τι ειναι τουτος ρε;
![]()
celticfrost (06-11-17), chainsaw (05-11-17), drizzt (06-11-17)
Μετα απο τις ναρκωτικες ουσιες, εθιστηκε και στα social media χαχαχα
Ο λαος του απαιτει διαρκη ενημερωση.
Τον ηπιανε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Με κάθε due respect που λένε, δε νομίζω...
Τον Σφαιρο δεν τον γουστάρω γιατί οι συγκεκριμένες αδυναμίες κι ελλείψεις του είναι τόσο χοντρές που μας βγάζουν τα μάτια.
Αλλα όπως και νά'χει είναι κανονικός προπονητής σοβαρού επιπέδου.
Sent from my VFD 900 using Tapatalk
... there's no such thing as "too much"...
BrazHlias (06-11-17)
Εγώ άνετα θα έδιωχνα τον Τομιτς και θα έφερνα κανέναν σοβαρό βοηθό δίπλα στον Σφαιροπουλο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
consigliere (06-11-17), sabar77 (08-11-17)
chainsaw (06-11-17)
consigliere (06-11-17)
εάν η αεκ είχε τα χρήματα από την συμμετοχή στην Ευρωλίγκα, θα τον πέταγε τον βάζελο
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Από ότι ξέρω τα χρήματα από την Ευρωλίγκα φτάνουν περίπου στα 2 μύρρια αν σηκώσεις και την κούπα, σύνολο οπότε δεν είναι τόσα πολλά όσα θα φανταζόταν κάποιος. Συνολικά νομίζω για χρονιές που έχουμε πάει καλά συνυπολογίζοντας χορηγίες κλπ τα έσοδα δεν φτάνουν ούτε το 1/4 του budget.
Σύμφωνοι όπως είναι τώρα κάπως έτσι μοιάζει αλλά είναι πολύ νωρίς στη σαιζόν για να συγκρίνουμε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (09-11-17)
Μεχρι προπερσι ηταν πολυ λιγοτερα. Το 12 και το 13 που το σηκωσαμε, πηραμε 500 χιλιαρικα ανα σεζον. Απο περυσι που αλλαξε το συστημα διεξαγωγης, αυξηθηκαν τα χρηματα που δινει η ευρωλιγκα αλλα και παλι ειναι λιγα.
Bookmarks