Πραγματικά, τον άνθρωπο τον έχουν καταστρέψει τα ναρκωτικά.
Οι ασφαλίτες γιατί δε τον παρακολουθούν μία μέρα να δούνε από που τα προμηθεύεται;
chainsaw (27-09-17)
Αδόκιμη η ερώτησή σου αδελφέ. Αν τα προμηθευόταν στην ζούλα, θα του τα πήγαιναν οι ίδιοι, για να τον εξυπηρετήσουν. Αλλά αφού ο ίδιος είναι φαρμακοβιομήχανος και εισάγει ότι ουσίες θέλεις, έχει ανάγκη να βγει στην γύρα? Από τότε που αρρώστησε ο πατέρας του και τα έχει εντελώς χαμένα, καθηλωμένος στην αναπηρική καρέκλα, ο Τράκης δεν υπολογίζει τίποτε, ας είναι καλά τα δις που κληρονομεί.
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
estai (23-09-17)
E καλά... ο πρώτος είχε τα αρχίδια και του τα έχωσε πρώτος. Απλά τσίμπησε ο Τράκης και απάντησε με τον γνωστό του τρόπο.
Λος πούτθος ελ μουναθορ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τονε πίνουνε στο Αγρίνιο με 1-0. Μόλις άρχισε το 2ο. Πάτος...
Aυτό έγραψα παραπάνω. Δεν ξέρετε ισπανικά?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
panahs7 (23-09-17)
Ίσα με 4 κλασσικές ευκαιρίες έχει χάσει ο Παναιτώλης στο 2ο ημίχρονο.
Nα ενημερώσω πως χάνουν με 1-0.
estai (23-09-17)
Τι ωραίους παίκτες που έχουν μπροστά οι Αγρινιώτες; 2-0!!!!!!!!
Τι κακό σου έμελλε να πάθεις τώρα στα γεράματα μωρή βαζέλα;
O Oυζουνίδης παίζει και να είναι ο χειρότερος προπονητής της κατηγορίας και μας τον έχουν κάνει Μουρίνιο.
Ρε, ποιος είναι αυτός ο Ρότσα;
O Xάβος τι είναι τότε? Σερ Άλεξ?
τον πουλο και στο γηπεδοπλεον.ειναι ομως πανω απο τη ζωνη του υποβιβαβσμου
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μακαρι να βγω ψευτης αλλα πιστευω θα χαναμε, το χουμε στο αιμα μας να ανασταινουμε τους πεθαμενους ενω απο την λλη οποτε ειχαν καλυτερες ομαδες κατεβαιναμε πιο συγκεντρωμενοι.. Ειναι πολλα τα παραδειγματα νομιζω
Καλησπερα κιολας παιδια εχω να σας μιλησω ισα με κανα χρονο δυστυχως
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
voskos_7 (25-09-17)
Ο γιαννακοπουλος εχει απασφαλισει. Τι τρελα ειναι αυτη που κουβαλαει ο ανθρωπος ρε; Καθετε και κανει δημοσια κουβεντα μεσω ινσταγκραμ σαν να ειναι ο τελευταιος ανωνυμος λεχριτης οπαδος.
Τα εβαλε με τη θυρα 13 τωρα. Δεν θελουν και πολυ αυτοι και αν του την πεσουν, θα φυγει οπως εκανε και ο τζιγγερ.
chainsaw (27-09-17)
Bookmarks