SKORPIOS7 (27-08-17)
τρομερη προσπαθεια του ουζουνιδη.εχει τρομαξει ολος ο φιλαθλοςκοσμος με την υπερπροσπαθεια
του προπονηταρα που καποιοι θελανε να μας φορτωσουν κιολας
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
SKORPIOS7 (27-08-17)
γουσταρω να βλεπω τον ζελα στον πατο της βαθμολογιας
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Που είναι οι μεταγραφές τους να βγουν να μας πουν πάλι "ήρθα για τίτλους και Ευρώπη" όπως έκαναν στο αεροδρόμιο;
απορω πως δεν τους παιρνουν ακομα με τις πετρες οι οπαδοι τους.εδω και πολλα χρονια τους κοροιδευουν
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Έναν καλό παίκτη είχανε και τον δώσανε. Λογικό να ζορίζονται.
την αλλη αγωνιστικη με ποιον παιζουν;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
εχει διακοπή για εθνικές
και μετα Κέρκυρα εκτός
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
ευκολο δηλαδη.αλλα με αυτους ολα να τα περιμενεις.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο βάζελος ήταν 3 παίκτες στον άξονα. Μολέδο, Ζέκα, Μπέργκ. Έχει χάσει τους 2 και πάει για το απόλυτο. Ο Ουζουνίδης βολεύτηκε στον μισθουλάκο του και κάνει την πάπια για μεταγραφές, πίστευε ότι τον παίρνει να κάνει κάτι ανάλογο με τον Νιώνιο, αλλά έπεσε σε τοίχο. Καλά να πάθουν και τα πρόβατα τους, γιατί ήταν 2η δύναμη στην Ελλάδα και έφαγαν το παραμύθι της παράγκας, χωρίς να απαιτούν. Έδιωξαν τον Τζίγκερ και από τότε το μόνο που τους νοιάζει είναι οι συμμαχίες με γύφτους και λαμόγια, με αποκλειστικό στόχο να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό.
thelastbaron (31-08-17)
Βεντουζα ρε Έτσι...παει και πιο κάτω
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Οι ανθρωποι ειναι εντελως γελοιοι. Δεν τους ενδιαφερει τιποτα αλλο περα απο τον Ολυμπιακο. Αν τους ελεγες, θα πεσετε β' εθνικη, αλλα δεν θα ξαναπαρει πρωταθλημα ο Ολυμπιακος θα υπεγραφαν και με τα δυο χερια...
ξερεις ηλια αυτοι θα πεσουν μια μερα στη β εθνικη αλλα ο ολυμπιακος θα παρει πρωταθλημα.
το ενα σκελος αυτου που λες θα ικανοποιηθει μονο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Nαι αλλά εμείς δε θέλουμε τον Παναθηναϊκό στη Β' εθνική. Τον θέλουμε εδώ για να τον γαμάμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (31-08-17)
πηρε πουλο ο ζεκα. Τι ειναι αυτοι ρε;![]()
flessanto (31-08-17)
Paneas (28-08-17)
Ακολουθει μια λιστα με τα επιτευγματα του καρλος ζεκα οσο επαιξε στον παναθηναικο:
differance (28-08-17), flessanto (31-08-17)
Ο Ζεκα ειναι χειρότερος απο τον Μανιάτη. Πέρα απο το οτι ειναι τρεχαντήρι δεν κανει τίποτε αλλο στο γηπεδο. Ουτε πάσα στα δυο μέτρα δεν μπορει να δώσει, ενώ κανει πολυ συχνά λάθη που στοιχίζουν. Και στην Εθνικη δυο ματς εχει παίξει και πρόλαβε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στη φαση της ισοφάρισης του Βελγιου.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (28-08-17)
δεν χορταινω να την κοιταω
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
flessanto (31-08-17)
Bookmarks