Στην πρωτη φωτογραφια το σκορ ειναι 0-0 στο ενατο λεπτο, στη δευτερη το σκορ εχει γινει 1-0 υστερα απο κεφαλια του λετο.
Επειδή δεν είδα τον αγώνα τους, μου εξηγεί κάποιος πως γίνεται αυτό;
![]()
Στην πρωτη φωτογραφια το σκορ ειναι 0-0 στο ενατο λεπτο, στη δευτερη το σκορ εχει γινει 1-0 υστερα απο κεφαλια του λετο.
BrazHlias (10-01-17)
panahs7 (10-01-17)
χαχαχα @BrazHlias keep trolling χαχαχαχα![]()
![]()
![]()
BrazHlias (10-01-17)
ttg_red (10-01-17)
Κερδισανε ;Ρε τι γίνεται.....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Έπος! Κέρδισαν 3-0! Τον Κισσαμικό![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ειναι σε ρεντα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Το καλο ειναι οτι σκοραρει ο λετο.
Αν βαλει ενα-δυο γκολ ακομα, ο κοσμος θα απαιτει ανανεωση. Ο αλαφουζος θα του δωσει κανα πεντακοσαρικο και θα πανε πεταμενα τα λεφτα...
Paneas (13-01-17)
Ωραιο δεύτερο φάουλ ρε Ντανστον.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Γαμει και δέρνει ο Τζεντιλε.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αυτός ο Καρύδας τι κλαπαρχιδο είναι σαλιαρης και ξερολας
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Du3lisT (14-01-17)
Αυτοκτονία οι Τούρκοι
Φάουλ στο τρίποντο αν ειναι δυνατόν
Ας είναι καλά οι διαιτητές που δώσανε αυτό το φάουλ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
chainsaw (13-01-17)
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΑΜΠΑΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;;;;;;;;
Αν ειναι δυνατόν, ουτε επίθεση;;;;;
Ο βλάχος παίζει με 4 φάουλ μη τον σημαδέψεις περάσοβιτς ξερεις εσυ
Στα 11" δεν έπαιξαν αμυνα, αλλα ουτε στα 7";;;; πόσο κότες;; Και αν καταλαβα καλα δεν ειχε τάιμ αουτ ο ζέλας, σωστά;
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Αν χασουν παλι στην παραταση θα πονεσει πιο πολυ!
Οι μονοι ανθρωποι σε αυτον τον πλανητη, που ειδαν οτι ο τζειμς εκανε σουτ πριν του κανουν φαουλ, ειναι οι διαιτητες.
Bookmarks